εγω σκεφτόμουν ένα 725 αλλά βλέπω ότι πωλούνται πολλά στο car και αυτό με βάζει σε σκεψεις.
Οπλαρα ειναι ρε Νικο. Αφου το γουσταρεις, παρτο. Δικανο browning ποτε ειχε προβλημα?εγω σκεφτόμουν ένα 725 αλλά βλέπω ότι πωλούνται πολλά στο car και αυτό με βάζει σε σκεψεις.
Νικο τψρα κοιταξα στο καρ καμια 20αρια ειναι ολα κι ολα τα browning. Ola maziΤο ξέρω αλλά γιατί τα πουλάνε
Ειναι καραγαματο. Κι εγω θα ηθελα ενα τετοιοΘα το δω πάλι, και θα δω και τι λένε στο εξωτερικό
Αρκεί να μην έχουν πειράξει κώνους ,γενικά να μην το έχουν σκαλίσει και να μην έχουν βάλει αορτηριουχους.Οπλαρα ειναι ρε Νικο. Αφου το γουσταρεις, παρτο. Δικανο browning ποτε ειχε προβλημα?
Μάριο βγες απ' το πηγάδι...κάνεις αντίλαλοΔεν ξερω ουτε το Falconet ουτε την 930 αλλα και γω ετσι θα σκεφτομουν και μαλλον θα εκανα....
Ο καθένας θα έχει το λόγο του αν είχα τα € θα το επερνα χτες.. αν βγενεις Νίκο παρτο με κληστα ματιαΤο ξέρω αλλά γιατί τα πουλάνε
Για να το λες αυτό κάτι θα ξέρεις σαν οπλουργος που είσαι...Παναγιωτη θα δωσεις ενα πραγματικα καλο οπλο για να παρεις να παρεις@@$$%%# μεγα λαθος
τασο δεν λεω οτι η 930 ειναι μαπα απο τεχνικης αποψης,αλλα φιλε δεν μπορεις να το συγκρινεις με ενα alchione - falconet ta συγκεκριμενα ειδικα τα πρωτης γενιας τα θεωρω εξαιρετικα στην κατηγορια τους.Η 9200 ειχε καποια θεματακια αγαπαει πολυ την καθαριοτητα αλλα καννη φαρμακι .υγ απο αντακα εαν χρειαστεις εχω καποιαΓια να το λες αυτό κάτι θα ξέρεις σαν οπλουργος που είσαι...
Έχω την 9200 εδώ κ 22 χρόνια κ είμαι σε θέση να ξέρω τα υπέρ κ τα κατά.....
Το βελτιωμένο συστημα αερίων της 930 αξιζει? Η έγκειται άλλου το προβλημα....
Ηλια να ασχοληθεις με τα ξυλα μονος σου και θα το ευχαριστηθεις και δεν θα ξοδεψεις χρηματα Τα καινουργια παιχνιδια εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων δεν !!!!!!!!Και εγω Θέλω κάτι καινούργιο για να παιζω..αλλά ..αν δεν τα καταφέρω θα ανανέωση την 390 τα ξύλα δηλαδή..γίατι από τα αλλά είναι τζαμί..έχει και μια κάνη θάνατος την πήρα φέτος στα μπασίματα μετά από χρόνια και κατέβαζε τα κυχλια σαν σκατα πραγματικά μεγάλο ντουφέκι πήρε και φίλος μου μια ίδια στο κουτί της ο από ένα παιδί που δεν κυνηγάει..κατά ευχαρηστιμενος
Ισχυουν όσα είπες,να συμπληρώσω κ σωστά τσοκ.....Η 9200 ειχε καποια θεματακια αγαπαει πολυ την καθαριοτητα αλλα καννη φαρμακι
Καλά έκανες κ μου το ειπες!υγ απο αντακα εαν χρειαστεις εχω καποια
Με 2 κατοχους που μίλησα προσφατα διαπιστωσα απο τα λεγομενα τους οτι δεν αντεχουν ευκολα να κυνηγουν μονιμα με ενα sp παροτι αυτο ειναι ενα σπουδαιο οπλο και ιδαιτερα διαπιστωνουν πως δεν μπορουν να ξεφυγουν ευκολα απο το αυτογεμη που κυνηγουσαν μεχρι χθες.Ετσι ενα κεφαλαιο της ταξης των 1500 και των 2000 δεν μπορουν να το εχουν παρκαρισμένο σε ενα οπλοβαστο .Ομως εντυπωση μου κανει πως ενα τοσο σπουδαιο οπλο αγορασμενο μολις 6- 7μηνες και εδωσαν την ευκαιρια στον ευατο τους μεσα στην κυνηγετική σαιζον που μας περασε να εχουν σχηματίσει προφανως πληρη αποψη να το πωλουν και μαλιστα να χανουν οπως μου ειπαν ο καθενας ξεχωριστα συμφωνα με το τιμολογιο αγορας αρκετα χρηματα .Δυο λογους μπορω να υποθεσω ο 1ος λογω αναγκης χρηματων δικαιολογημενος για τις οικονομικες συνθηκες της εποχης ο 2ος να μην τους ικανοποιησε συμφωνα με αυτο που περιμεναν απο το οπλο αυτο.Να καταληξω μπορει ο καθενας μας να εχει τους προσωπικους λογους εμενα ομως με εβαλαν σε υποψιες και εθεσα ερωτημα στο ποστ browning για το Β725 για την λειτουργικοτητα και την βλητικη συμπεριφορα του οπλου διοτι οσο αφορα την ποιοτητα κατασκευης ειναι υπερανω αμφισβητησης.Πιστευω να βοηθησα λιγο.Το ξέρω αλλά γιατί τα πουλάνε
Ξέρω κάποιον που έχει να βγάλει άδεια από το 17.Έχει ανάγκες ο κόσμος ρε παιδιάσοβαρές ανάγκες ,τους ρωτάς όλους αυτούς πόσα χρόνια έχουν να βγάλουν άδεια κυνηγίου
![]()