Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Και εγω Θέλω κάτι καινούργιο για να παιζω..αλλά ..αν δεν τα καταφέρω θα ανανέωση την 390 τα ξύλα δηλαδή..γίατι από τα αλλά είναι τζαμί..έχει και μια κάνη θάνατος την πήρα φέτος στα μπασίματα μετά από χρόνια και κατέβαζε τα κυχλια σαν σκατα πραγματικά μεγάλο ντουφέκι πήρε και φίλος μου μια ίδια στο κουτί της ο από ένα παιδί που δεν κυνηγάει..κατά ευχαρηστιμενος

Παναγιωτη θα δωσεις ενα πραγματικα καλο οπλο για να παρεις να παρεις@@$$%%# μεγα λαθος
Για να το λες αυτό κάτι θα ξέρεις σαν οπλουργος που είσαι...
Έχω την 9200 εδώ κ 22 χρόνια κ είμαι σε θέση να ξέρω τα υπέρ κ τα κατά.....

Το βελτιωμένο συστημα αερίων της 930 αξιζει? Η έγκειται αλλου το προβλημα....

Last edited:
Για να το λες αυτό κάτι θα ξέρεις σαν οπλουργος που είσαι...
Έχω την 9200 εδώ κ 22 χρόνια κ είμαι σε θέση να ξέρω τα υπέρ κ τα κατά.....

Το βελτιωμένο συστημα αερίων της 930 αξιζει? Η έγκειται άλλου το προβλημα....
τασο δεν λεω οτι η 930 ειναι μαπα απο τεχνικης αποψης,αλλα φιλε δεν μπορεις να το συγκρινεις με ενα alchione - falconet ta συγκεκριμενα ειδικα τα πρωτης γενιας τα θεωρω εξαιρετικα στην κατηγορια τους.Η 9200 ειχε καποια θεματακια αγαπαει πολυ την καθαριοτητα αλλα καννη φαρμακι .υγ απο αντακα εαν χρειαστεις εχω καποια

Και εγω Θέλω κάτι καινούργιο για να παιζω..αλλά ..αν δεν τα καταφέρω θα ανανέωση την 390 τα ξύλα δηλαδή..γίατι από τα αλλά είναι τζαμί..έχει και μια κάνη θάνατος την πήρα φέτος στα μπασίματα μετά από χρόνια και κατέβαζε τα κυχλια σαν σκατα πραγματικά μεγάλο ντουφέκι πήρε και φίλος μου μια ίδια στο κουτί της ο από ένα παιδί που δεν κυνηγάει..κατά ευχαρηστιμενος
Ηλια να ασχοληθεις με τα ξυλα μονος σου και θα το ευχαριστηθεις και δεν θα ξοδεψεις χρηματα Τα καινουργια παιχνιδια εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων δεν !!!!!!!! ;)

Η 9200 ειχε καποια θεματακια αγαπαει πολυ την καθαριοτητα αλλα καννη φαρμακι
Ισχυουν όσα είπες,να συμπληρώσω κ σωστά τσοκ.....
Αν κ αριστεροχειρας την έχω βολευτει....
υγ απο αντακα εαν χρειαστεις εχω καποια
Καλά έκανες κ μου το ειπες!
Θα σε έχω στα υπόψιν δεδομένου ότι έχει σταματήσει η παραγωγη της εδώ κ ο χρόνια, και ο κυργιας δεν έχει ολα τα ανταλλακτικά...

Το ξέρω αλλά γιατί τα πουλάνε
Με 2 κατοχους που μίλησα προσφατα διαπιστωσα απο τα λεγομενα τους οτι δεν αντεχουν ευκολα να κυνηγουν μονιμα με ενα sp παροτι αυτο ειναι ενα σπουδαιο οπλο και ιδαιτερα διαπιστωνουν πως δεν μπορουν να ξεφυγουν ευκολα απο το αυτογεμη που κυνηγουσαν μεχρι χθες.Ετσι ενα κεφαλαιο της ταξης των 1500 και των 2000 δεν μπορουν να το εχουν παρκαρισμένο σε ενα οπλοβαστο .Ομως εντυπωση μου κανει πως ενα τοσο σπουδαιο οπλο αγορασμενο μολις 6- 7μηνες και εδωσαν την ευκαιρια στον ευατο τους μεσα στην κυνηγετική σαιζον που μας περασε να εχουν σχηματίσει προφανως πληρη αποψη να το πωλουν και μαλιστα να χανουν οπως μου ειπαν ο καθενας ξεχωριστα συμφωνα με το τιμολογιο αγορας αρκετα χρηματα .Δυο λογους μπορω να υποθεσω ο 1ος λογω αναγκης χρηματων δικαιολογημενος για τις οικονομικες συνθηκες της εποχης ο 2ος να μην τους ικανοποιησε συμφωνα με αυτο που περιμεναν απο το οπλο αυτο.Να καταληξω μπορει ο καθενας μας να εχει τους προσωπικους λογους εμενα ομως με εβαλαν σε υποψιες και εθεσα ερωτημα στο ποστ browning για το Β725 για την λειτουργικοτητα και την βλητικη συμπεριφορα του οπλου διοτι οσο αφορα την ποιοτητα κατασκευης ειναι υπερανω αμφισβητησης.Πιστευω να βοηθησα λιγο.

Status
Not open for further replies.
Back