Σκεφτεσαι φιλε μου οπως ακριβως και εγω και ειναι και ο λογος που προσανατολιζομαι για την αγορα ενος sp.Το μονο που με ανησυχεί ειναι μη δωσω την xlr και πεσω σε χειροτερη ντουφεκια.Το 725 που σκεφτομαι και μιλησα πριν απο λιγο με τον κατοχο του φοβαμαι μην εχω θεμα με το βλητικο αποτελεσμα του οπλου και σκασω γιατι δεν εχω την δυνατότητα να τα τεσταρω θα μου το στειλει το οπλο αντικαταβολη.Βλεπεις οι καιροι δεν μου επιτρεπουν να κρατήσω και τα 2 οπλα.Πάει αρκετός καιρός που είμαι πολύ αυστηρος με τον εαυτό μου και τρίτη ντουφέκια στο ίδιο πουλι είναι πολύ δύσκολο να ρίξω και με καραμπίνα εμένα δεν με προβληματίζει καθόλου το δύο ή τρεις για τα κυνήγια που κάνω αν κυνηγούσα γουρούνι θα έπαιρνα καραμπίνα μαζί αλλά και πάλι θα εξαρτιόταν από την περιοχή αν ήταν σφιχτό το μέρος και δεν είχες μεγάλη οπτική επαφή μπορεί και να πήγαινα με δίκανο .Ειδικά για τα πτηνά θεωρώ σημαντικότερο για την επιτυχία μου να έχω άμεση επιλογή δύο διαφορετικών τσοκ ή φυσιγγίων παρά τρίτης ντουφέκιας ας έχει όσα πουλιά θέλει ας παίρνω εγώ δύο ντουφεκιες δύο και όποιος μπορεί ας παίρνει και 5 τη φορά δεν με νοιάζει καθόλου .