Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Το θέμα είναι να δεις το συγκεκριμένο όπλο που σκέφτεσαι να πάρεις...
Σου μιλάω εκ πείρας,καθότι στο τηλέφωνό μου έλεγαν κάποιοι πως είναι σαν καινούργιο το όπλο τους,μα όταν πήγαινα εκεί μόνο καινούργιο δεν ήτανε και μιλάμε για αρκετά ταξιδακια εκτός Αττικής για αγορές όπλων..
Σε άλλες περιπτώσεις κάποιοι που έλεγαν τηλεφωνικώς πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση,συναντούσα όπλα σχεδόν αχρησιμοποίητα...
Επειδή έχουν περασει από τα χέρια μου πολλά όπλα και έχω δει πολλά και φυσικά έχω ρισκάρει εις γνώσιν μου,πλέον είμαι κάθετος...
Το μεταχειρισμένο όπλο,όπως και αυτοκίνητο η μηχανή πρέπει να τα βλέπουμε από κοντά,γιατί ο πωλητής σπανίως θα μας πει την ακριβή κατάσταση του...
QUOTE="Benelli l.h., post: 694417, member: 2119"]
Άμα είναι 2000 πάρε καινούργιο και βάλε δόσεις, άφου το γουστάρεις τόσο πολύ .
[/QUOTE]
Ετσι ειναι Τακη εχεις απολυτο δικιο οσο για καινουργιο ειμαστε εκτος προυπολογισμου δυστυχως.

Θα του πεις για να το πάρω στείλε το στο λιακο να το δει αν ειναι κομπλέ από εκεί και πέρα θα βρείτε τρόπο ,
στέλνει αυτός κουριερ στον λιακο το παίρνει και στο δίνει εσένα αντικαταβολή και βάζεις ένα 50 παραπάνω

Εμπιστος άνθρωπος ο λιακος δεν πιστεύω να έχει αντίρρηση...η τέλος πάντων σε οπλουργο που θα συμφωνήσει και αυτός
Δεν γινεται εμπλεκεις στην συναλλαγη τον Λιακο.Ειναι μπερδεμα .

Το θέμα είναι να δεις το συγκεκριμένο όπλο που σκέφτεσαι να πάρεις...
Σου μιλάω εκ πείρας,καθότι στο τηλέφωνό μου έλεγαν κάποιοι πως είναι σαν καινούργιο το όπλο τους,μα όταν πήγαινα εκεί μόνο καινούργιο δεν ήτανε και μιλάμε για αρκετά ταξιδακια εκτός Αττικής για αγορές όπλων..
Σε άλλες περιπτώσεις κάποιοι που έλεγαν τηλεφωνικώς πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση,συναντούσα όπλα σχεδόν αχρησιμοποίητα...
Επειδή έχουν περασει από τα χέρια μου πολλά όπλα και έχω δει πολλά και φυσικά έχω ρισκάρει εις γνώσιν μου,πλέον είμαι κάθετος...
Το μεταχειρισμένο όπλο,όπως και αυτοκίνητο η μηχανή πρέπει να τα βλέπουμε από κοντά,γιατί ο πωλητής σπανίως θα μας πει την ακριβή κατάσταση του...
Ετσι ειναι εχεις δικιο οσο για καινουργιο ειμαστε εκτος προυπολογισμου.

Ηλια στην ζωη μου εχω μαθει να ακουω και το μικρο παιδι και δεν παρεξηγω ευκολα αλλα εκεινο που με κανει να σχηματιζω προσωπικη αποψη ειναι οταν εγω ο ιδιος δω με τα ματια μου.Εχω τεσταρει και κοντραρει πολλα οπλα επισης τα εχω κυνηγησει σε μικρα και χονδρα θηραματα αλλα για τον 18.8 αυλο δεν εχω προσωπικη εμπειρια..Το οπλο το πωλει 1500ευρω με 2paternmaster 200ευρω κοστος δηλαδη ενα 725 7μηνων 1300ευρω με τιμολογιο αγορας 2500.Λογικο;Ειναι και μακρυά μου ο κυριος αυτος και δεν μπορω να τον επισκεφθω απο κοντα βλέπεις.
Το όπλο από την επόμενη μέρα αγοράς χάνει την μισή αξία‼️ο αυλός 18.8 υπάρχει περίπτωση να σε πουλήσει μόνο λόγω ταπας φυσιγγιου‼️δεν τις γουστάρει όλες.Προσωπικά έχω κυνηγήσει από 30 γρ. Έως κ 52 ,το μόνο γνωστό κ αληθές είναι ότι τα τσοκ είναι φαρδύτερα του κανονικού.

Δεν γινεται εμπλεκεις στην συναλλαγη τον Λιακο.Ειναι μπερδεμα .
Ο κουριερ θα το πάρει από τον λιακο για λογαριασμό του ιδιοκτήτη . Πιστεύω γίνεται κάπως έτσι, ρίξε το μπαλάκι στον πωλητή άμα θέλει να πουλήσει να βρει και τρόπο

Ετσι ειναι εχεις δικιο οσο για καινουργιο ειμαστε εκτος προυπολογισμου.
Δε διαφωνώ Παναγιώτη,όμως το βασικότερο όλων είναι να το δεις από κοντά..
Από φωτογραφίες πως θα κρίνεις την κατάσταση του(λεπτομέρειες),εγώ σου λέω τη γνώμη μου,από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις..

Σκεφτεσαι φιλε μου οπως ακριβως και εγω και ειναι και ο λογος που προσανατολιζομαι για την αγορα ενος sp.Το μονο που με ανησυχεί ειναι μη δωσω την xlr και πεσω σε χειροτερη ντουφεκια.Το 725 που σκεφτομαι και μιλησα πριν απο λιγο με τον κατοχο του φοβαμαι μην εχω θεμα με το βλητικο αποτελεσμα του οπλου και σκασω γιατι δεν εχω την δυνατότητα να τα τεσταρω θα μου το στειλει το οπλο αντικαταβολη.Βλεπεις οι καιροι δεν μου επιτρεπουν να κρατήσω και τα 2 οπλα.
Πες το ότι έχει την xlr…μην την δόσης δεν θα βρεις καλητερη κάνη. Εγώ πηστευω ότι έχεις μια από της καλητερες κανες της αγωρας τι παράπονο να ζητήσεις από ένα όπλο τώρα αν θες να πας σε δίκανο ΠΑΟ πάσο είναι και αυτό μια πολύ καλή επιλογη βλητικά εμπηστευομαι της γνώμες τον παιδιού που το έχουν

Το όπλο από την επόμενη μέρα αγοράς χάνει την μισή αξία‼️ο αυλός 18.8 υπάρχει περίπτωση να σε πουλήσει μόνο λόγω ταπας φυσιγγιου‼️δεν τις γουστάρει όλες.Προσωπικά έχω κυνηγήσει από 30 γρ. Έως κ 52 ,το μόνο γνωστό κ αληθές είναι ότι τα τσοκ είναι φαρδύτερα του κανονικού.
Δεν χάνει τη μισή αξία ούτε μετά απο 2 χρόνια, αν το όπλο είναι σε άριστη κατάσταση.Αν μου βρείτε μια a400 upland kick off αριστη με 900 ευρώ, ή μια rafaello power bore με 1050 ευρω σε άριστη κατάσταση την αγοράζω αύριο.

Δεν χάνει τη μισή αξία ούτε μετά απο 2 χρόνια, αν το όπλο είναι σε άριστη κατάσταση.Αν μου βρείτε μια a400 upland kick off αριστη με 900 ευρώ, ή μια rafaello power bore με 1050 ευρω σε άριστη κατάσταση την αγοράζω αύριο.
Αγοράζεις όπλο με 2000€ κ δεν σου κάνει....πόσο θα ζητήσεις σε αγγελία❓

1400-1500
Τόσο θα ζητήσεις....1100- με 1150 θα πάρεις....αν έχεις ανάγκη αν δεν έχεις....περιμένεις....φίλος με 1187 που την επέστρεψε στο κατάστημα για να αγοράσει Φράνκι....έχασε τα μισά λεφτά σε όπλο μιας εβδομαδας

Χάνει φίλε για μένα αυτογεμη μεταχειρισμένο πάνω από 1000€ δεν θα πλήρωνα κανένα δεν μιλάω για cosmi η για συλλεκτικές εκδόσεις τα υπόλοιπα είναι υπερεκτιμημένα για μένα και οι Μπερέτες και ή μπενελι.Αλλα ο καθένας έχει την άποψη του και δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης είναι αγορά και ζήτηση.Βεβαια να μου πεις τι θα πάθει το προσεγμένο φένεται αλλά και το καινούριο είναι καινούριο και εντελώς άριστο είναι πολύ δύσκολο να βρεις γιατί εξαιρετικά σπάνιο κάποιος να πήρε όπλο 2/2500 € και να το πουλάει αχρησιμοποίητο απλά γιατί δεν του βγήκε κάτι δεν του άρεσε και μετά πρέπει να σκεφτείς και αν δεν σου αρέσει και σένα .Εξάλλου οι εποχές δυσκολεύουν και τα λεφτά δεν είναι φασόλια άποψη μου.

Τόσο θα ζητήσεις....1100- με 1150 θα πάρεις....αν έχεις ανάγκη αν δεν έχεις....περιμένεις....φίλος με 1187 που την επέστρεψε στο κατάστημα για να αγοράσει Φράνκι....έχασε τα μισά λεφτά σε όπλο μιας εβδομαδας
Όχι στο κατάστημα βρε Γιάννη. Σε ιδιώτη. Το κατάστημα την παίρνει κοψοχρονιά για να βγάλει. Πούλησα μια benelli elite του 2005 ένα 525 και μια maxus ολα άψογα βέβαια, αλλά αρκετά πιο πάνω απ τα μισά. Στο κατάστημα ναι μισά μπορεί και λιγότερα. Ενδεικτικά αναφέρω πως κατάστημα πριν 5 χρόνια μου έδινε 250 ευρώ για μια 303 που έχω σε άριστη κατάσταση και 500 ευρω για την xlr που είχα ρωτήσει για πλάκα...

Πες το ότι έχει την xlr…μην την δόσης δεν θα βρεις καλητερη κάνη. Εγώ πηστευω ότι έχεις μια από της καλητερες κανες της αγωρας τι παράπονο να ζητήσεις από ένα όπλο τώρα αν θες να πας σε δίκανο ΠΑΟ πάσο είναι και αυτό μια πολύ καλή επιλογη βλητικά εμπηστευομαι της γνώμες τον παιδιού που το έχουν
Αμ δεν θελω να την δωσω με τιποτα παροτι την εβαλα μια αγγελια και αυριο κιολας θα την βγαλω.Προσπαθησα να εξοικονομησω ενα ποσο για την νεα αγορα ενος sp αλλα δεν θα το κανω οντως ειναι απο τα σπουδαια και ποιοτικα οπλα.Ειναι αμαρτια ετσι το νοιωθω εκανα πως και πως να τη βρω.Ελεγα επισης να βρω ενα axis. για sp και να εχω αυτο που καλα γνωριζω απο τα αποτελεσματα αυτης της εταιριας οπως επισης ταιριάζουν και τα αφτερ τσοκ μεταξυ τους αλλα δεν εχω βρει ενα μεχρι τωρα. Τωρα η μεταξυ τους διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης το 725 με το axis δεν ξερω πραγματικα ποια και ποσο ειναι αλλα το βλητικο αποτελεσμα του axis ας ειναι παρομοιο με την xlr μου ειναι απολυτα ικανοποιητικό.

Χάνει φίλε για μένα αυτογεμη μεταχειρισμένο πάνω από 1000€ δεν θα πλήρωνα κανένα δεν μιλάω για cosmi η για συλλεκτικές εκδόσεις τα υπόλοιπα είναι υπερεκτιμημένα για μένα και οι Μπερέτες και ή μπενελι.Αλλα ο καθένας έχει την άποψη του και δεν είναι θέμα αντιπαράθεσης είναι αγορά και ζήτηση.Βεβαια να μου πεις τι θα πάθει το προσεγμένο φένεται αλλά και το καινούριο είναι καινούριο και εντελώς άριστο είναι πολύ δύσκολο να βρεις γιατί εξαιρετικά σπάνιο κάποιος να πήρε όπλο 2/2500 € και να το πουλάει αχρησιμοποίητο απλά γιατί δεν του βγήκε κάτι δεν του άρεσε και μετά πρέπει να σκεφτείς και αν δεν σου αρέσει και σένα .Εξάλλου οι εποχές δυσκολεύουν και τα λεφτά δεν είναι φασόλια άποψη μου.
Γιάννη, το τι θεωρούμε εμείς πως πρέπει να πληρώσουμε, δεν έχει να κάνει σε μια εμπορική συναλλαγή. Η τιμή ενός μτχ όπλου αυτοκινήτου κλπ είναι συνάρτηση της κατάστασης, αξίας καινούριου (ασχετα αν το θεωρουμε υπερεκτιμημένο ή όχι) και αξιοπιστίας του εν λόγω προιοντος. Όταν πουλαγα την elite την είχα βάλει 1200 ευρώ. Με πήραν κανα 2 μου έλεγαν καλύτερη τιμή, με πήρε κι ένας μαγκιώρος μου λέει να σου δώσω 9 κατοστάρικα κατι τέτοιο μου χε πει να την πάρω; Λέω κρατήστε τα χρήματα σας θα βρείτε καλύτερο σίγουρα. Ήρθε ένας ανθρωπος μετά την είδε, μου λέει ατουφεκιστη είναι; Λέω οχι κυνηγάω τσίχλες έχει ρίξει τουφεκιές, αλλα εχω κι άλλα όπλα. Χωρίς κανένα παζάρι την έκλεισε πουλήθηκε και την χάρηκε. Δεν είχε όμως ούτε σημαδάκι απο κεφάλι καρφίτσας.
Τα όπλα πωλούνται κοψοχρονιά πολλές φορές γιατί είμαστε κ....μενοι να πάρουμε καινούριο ή έχουμε τα χρήματα αναγκη.

Last edited:
Γιάννη, το τι θεωρούμε εμείς πως πρέπει να πληρώσουμε, δεν έχει να κάνει σε μια εμπορική συναλλαγή. Η τιμή ενός μτχ όπλου αυτοκινήτου κλπ είναι συνάρτηση της κατάστασης, αξίας καινούριου (ασχετα αν το θεωρουμε υπερεκτιμημένο ή όχι) και αξιοπιστίας του εν λόγω προιοντος.
Στα 2000 να κερδισει- χάσεις 600 με 500€ σε ένα πραγματικά προσεγμένο όπλο είναι δέλεαρ‼️

Status
Not open for further replies.
Back