Το ποιοτικότερο το αποδέχομαι σε ποιότητα κατασκευής σε τουφεκιά είναι λίγο δύσκολο το κομμάτι για να το πεις και να το αποδείξεις.
Ασ το μεγάλη περίπτωση.Εσύ Στέλιο ειναι περίπτωση φίλε ξέρεις πολλούς να περνούν όπλο καινούριο να περνάει σεζόν και στο χουν άριχτο εγώ θα το χα ξεκολιασει από την επόμενη μέρα
Πολύ το ψάχνεις Παναγιώτη ...Για τον λογο αυτο σας ζαλισα σημερα και να με συγχωρειτε .
Ποιότητα κατασκευής εννοώ, τουφεκιά δεν ξέρω, δεν είχα ποτέ 725. Τα έχω περιεργαστεί στο χέρι και περισσότερο με έπειθε το 725.Το ποιοτικότερο το αποδέχομαι σε ποιότητα κατασκευής σε τουφεκιά είναι λίγο δύσκολο το κομμάτι για να το πεις και να το αποδείξεις.
Φίλε μου ε....Δεν νομίζω καινούργιο όπλο να έχει πρόβλημα.μείον 30-40% από την ΤΡΕΧΟΥΣΑ τιμή αγοράς για να πουληθεί αμέσως ... αν υπάρχει σημάδι στο όπλο βάλε μείον 50%
Κανένας δεν μπορεί να δει αν έχεις ρίξει ή όχι φυσίγγι (ειδικά το δίκανο) και τι προβλήματα έχει το όπλο αν δεν το τουφεκίσει ...
Αν δεν έχεις ρίξει φυσίγγι ούτε εσύ δεν ξέρεις αν είναι προβληματικό ...
Η εγγύηση για εμένα μικρό ρόλο παίζει ... να αγοράσω όπλο για να τρέχω ... άστο καλύτερα ...
Θα μου πεις, μπορεί να το πάθεις και σε καινούργιο ... ναι αλλά δεν θα με έχει δουλέψει ο άλλος ...
Πώς άντεξες άνθρωπέ μου. Εγώ σε ένα καινούριο που είχα πάρει είχα τουφεκίσει με την απόδειξη αγοράς φωτοτυπία μέχρι να βγει ή άκκο...Ασ το μεγάλη περίπτωση.
Να σου πω την αλήθεια όσο ήταν ανοιχτή η σεζόν και δεν το δοκίμαζα ήμουν οκ με αυτό.
Μετά που έκλεισε με έπιασε να το μετανιώσω.
Και δεν εννοώ να ρίξω σε χαρτόνια κτλ αλλά στο κυνήγι.
Έστω στην τσίχλα.
Ανώμαλος άνθρωπος.
Εντελώς ανισοροπος!!!
Χαχαχα
Το λογικό είναι αυτό.Πώς άντεξες άνθρωπέ μου. Εγώ σε ένα καινούριο που είχα πάρει είχα τουφεκίσει με την απόδειξη αγοράς φωτοτυπία μέχρι να βγει ή άκκο...
Ισχύει, αλλά και για τους 2... Πωλητή και αγοραστή. Βλέπεις τιμές παράλογες ( όσο κάνει το καινούριο π.χ) αλλά έχει και κάτι μπουμπούκια που σε παίρνουν τηλ και σου κάνουν γελοίες ερωτήσεις περι τιμής...Αξία ένα πράγμα έχει για τον κάτοχο ,αν βγει να το πουλήσει αλλάζουν όλα.
Σκέψου το εξής απλό Στέλιο ... αν θες να το πουλήσεις με 5-10 % χασούρα ο άλλος γιατί να μην δώσει 50-100€ στο χιλιάρικο και να το πάρει καινούργιο ???Φίλε μου ε....Δεν νομίζω καινούργιο όπλο να έχει πρόβλημα.
Αν είχε κάτι θα φαινόταν και χωρίς να ρίξει.
Ρώτησα για να χουμε να λέμε.
Βασικά δε ρώτησα εγώ.
Ρώτησαν οι φωνές μέσα στο κεφάλι μου.
Χαχαχα
Και έτσι είναιΣκέψου το εξής απλό Στέλιο ... αν θες να το πουλήσεις με 5-10 % χασούρα ο άλλος γιατί να μην δώσει 50-100€ στο χιλιάρικο και να το πάρει καινούργιο ???
Στο 20% πάλι θα το σκεφτεί ... οκ όπλο με 1000€ καινούργιο το έχω βρει 800 μεταχειρισμένο ...
Εγώ θα έλεγα ... +200 και καινούργιο ...
Έτσι πάμε στο -30% , -40% για να φύγει αμέσως ...
Με την δική μου λογική πάντα ...
Ναι βέβαια ισχύει αυτό που λες.Σκέψου το εξής απλό Στέλιο ... αν θες να το πουλήσεις με 5-10 % χασούρα ο άλλος γιατί να μην δώσει 50-100€ στο χιλιάρικο και να το πάρει καινούργιο ???
Στο 20% πάλι θα το σκεφτεί ... οκ όπλο με 1000€ καινούργιο το έχω βρει 800 μεταχειρισμένο ...
Εγώ θα έλεγα ... +200 και καινούργιο ...
Έτσι πάμε στο -30% , -40% για να φύγει αμέσως ...
Με την δική μου λογική πάντα ...
Ναι ας πούμε ως αναφορά εμένα ξέρετε εδώ ότι προσέχω τα όπλα.Για 200 άν είναι άριχτο σίγουρα και γνωρίζεις τον άνθρωπο, το παίρνεις. Ενα - 20% για αριχτο σίγουρα όπλο καλά είναι κατά τη γνώμη μου.
Μην εχεις αυτη την εντυπωση απλα εχω δηλωσει αν θυμασαι οτι ειμαι πολυ εξεταστικος και παντα ακουω αποψεις ενιοτε ειναι πολυ χρησιμο και ας φαινεται ανοητο μερικες φορες.Πολύ το ψάχνεις Παναγιώτη ...
Δίνεις την εντύπωση ότι δεν ξέρεις τι θέλεις να αγοράσεις ...
Μπορεί να κάνω λάθος φίλε ...
Καλά κάνεις ...Μην εχεις αυτη την εντυπωση απλα εχω δηλωσει αν θυμασαι οτι ειμαι πολυ εξεταστικος και παντα ακουω αποψεις ενιοτε ειναι πολυ χρησιμο και ας φαινεται ανοητο μερικες φορες.