Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Όχι στο κατάστημα βρε Γιάννη. Σε ιδιώτη. Το κατάστημα την παίρνει κοψοχρονιά για να βγάλει. Πούλησα μια benelli elite του 2005 ένα 525 και μια maxus ολα άψογα βέβαια, αλλά αρκετά πιο πάνω απ τα μισά. Στο κατάστημα ναι μισά μπορεί και λιγότερα. Ενδεικτικά αναφέρω πως κατάστημα πριν 5 χρόνια μου έδινε 250 ευρώ για μια 303 που έχω σε άριστη κατάσταση και 500 ευρω για την xlr που είχα ρωτήσει για πλάκα...
Το ιδιο για την δικη μου 302 250 ευρω ο καταστηματαρχης Αθηνα με το προσχημα οτι φερνω απο την Ιταλια τοσο και την πηραν 600 ευρω μεσα απο το σπιτι μου μολις την ειδαν χωρις 2η κουβεντα.Ο ανθρωπος οπου με βλέπει καθε φορα με κερναει και καφε απο ευχαριστηση.Την xlr παιδια την πληρωσα 700 ευρω απο 800 που την ζήταγε ο ανθρωπος με παρεμβαση φιλου του αδερφικου εκοψε 100 ευρω και χρεωθηκε και τα εξοδα αποστολης ναναι καλα παντα ευχομαι τα καλιτερα για αυτον.Εαν τη παω στον εμπορο οπως λεει ο Birdy θα την παρουν οσο λεει.

Το ιδιο για την δικη μου 302 250 ευρω ο καταστηματαρχης Αθηνα με το προσχημα οτι φερνω απο την Ιταλια τοσο και την πηραν 600 ευρω μεσα απο το σπιτι μου μολις την ειδαν χωρις 2η κουβεντα.Ο ανθρωπος οπου με βλέπει καθε φορα με κερναει και καφε απο ευχαριστηση.Την xlr παιδια την πληρωσα 700 ευρω απο 800 που την ζήταγε ο ανθρωπος με παρεμβαση φιλου του αδερφικου εκοψε 100 ευρω και χρεωθηκε και τα εξοδα αποστολης ναναι καλα παντα ευχομαι τα καλιτερα για αυτον.Εαν τη παω στον εμπορο οπως λεει ο Birdy θα την παρουν οσο λεει.
Τα ξέρω πολύ καλά τα εμπορικά παιχνίδια, είμαι 25 χρόνια στις πωλήσεις. Το ίδιο ακριβώς προιον που απαξιώνεις με τα λόγια σου για να το παρεις χαμηλά και να το μεταπουλήσεις, την επόμενη μέρα το παρουσιάζεις θεικό στον πελάτη... Έτσι είναι αυτά...

Αμ δεν θελω να την δωσω με τιποτα παροτι την εβαλα μια αγγελια και αυριο κιολας θα την βγαλω.Προσπαθησα να εξοικονομησω ενα ποσο για την νεα αγορα ενος sp αλλα δεν θα το κανω οντως ειναι απο τα σπουδαια και ποιοτικα οπλα.Ειναι αμαρτια ετσι το νοιωθω εκανα πως και πως να τη βρω.Ελεγα επισης να βρω ενα axis. για sp και να εχω αυτο που καλα γνωριζω απο τα αποτελεσματα αυτης της εταιριας οπως επισης ταιριάζουν και τα αφτερ τσοκ μεταξυ τους αλλα δεν εχω βρει ενα μεχρι τωρα. Τωρα η μεταξυ τους διαφορα σε ποιοτητα κατασκευης το 725 με το axis δεν ξερω πραγματικα ποια και ποσο ειναι αλλα το βλητικο αποτελεσμα του axis ας ειναι παρομοιο με την xlr μου ειναι απολυτα ικανοποιητικό.
Μήν δώσεις την xlr, είναι ένα πολύ καλό ποιοτικό vfm όπλο με ωραίες τουφεκιές, αυτή είναι η αποψη μου. Ή τουλάχιστον μην την δώσεις αν δεν σιγουρευτείς οτι το καινούριο είναι αντάξιο!

Μήν δώσεις την xlr, είναι ένα πολύ καλό ποιοτικό vfm όπλο με ωραίες τουφεκιές, αυτή είναι η αποψη μου. Ή τουλάχιστον μην την δώσεις αν δεν σιγουρευτείς οτι το καινούριο είναι αντάξιο!
Δεν την πωλω φιλε μου ειναι οπως τα λες.Θα ρωτησω και τον Σωτηροπουλο να της παρω και ενα MR η TM εχω και το BELL και τελος.Για τον λογο αυτο ενας συνδυασμός με ενα sp της fabarm ισως να ηταν καλιτερη επιλογη απο το 725 ισως λεω.

Βασίλη σε αυτό που λες θα σου πω ότι αν έχεις γνώσεις και ξέρεις να δεις το όπλο βρίσκεις πολύ καλά όπλα μεταχειρισμένα σε καλές τιμές και κερδίζεις πολλά γιατί όπως το πες σκας 2000€ και μόλις βγεις από την πόρτα έχουν γίνει 1400 και πολλά λέω και επειδή εγώ δεν έχω Καβλα να μυρίζω καινούργιλα προτιμώ κέρδος στη τσέπη και μεταχειρισμένα ήδη έχω δώσει αρκετά λεφτά για καινούρια και δεν ξαναδινω ότι ξαναπάρω μεταχειρισμένα θα ναι ούτως ή άλλως ότι και να πάρω τα σκάω για ρυθμίσεις στο κοντάκι μετά δε γαμιεται και καινούριο και μετά και άλλα λεφτά τη ξεπέρασα τη καινούργιλα

Αν ένα όπλο δεν έχει ρίξει ούτε ένα φυσίγγι όπως το δικό μου fabarm elos πια θα ήταν μια καλή τιμή για να πουληθεί;
Στέλιο αυτό είναι μια ειδική περίπτωση τώρα. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν δεν έχει ρίξει κανένα ή 1000 φυσίγγια και θα έχουν επιφυλάξεις. Εμείς παρακολουθούμε το φορουμ και ξέρουμε οτι είναι ατουφέκιστο, έναν υποψήφιο όμως αγοραστή πρέπει να τον πείσεις γι αυτό.

Last edited:
Αν ένα όπλο δεν έχει ρίξει ούτε ένα φυσίγγι όπως το δικό μου fabarm elos πια θα ήταν μια καλή τιμή για να πουληθεί;
μείον 30-40% από την ΤΡΕΧΟΥΣΑ τιμή αγοράς για να πουληθεί αμέσως ... αν υπάρχει σημάδι στο όπλο βάλε μείον 50%

Κανένας δεν μπορεί να δει αν έχεις ρίξει ή όχι φυσίγγι (ειδικά το δίκανο) και τι προβλήματα έχει το όπλο αν δεν το τουφεκίσει ...
Αν δεν έχεις ρίξει φυσίγγι ούτε εσύ δεν ξέρεις αν είναι προβληματικό ...
Η εγγύηση για εμένα μικρό ρόλο παίζει ... να αγοράσω όπλο για να τρέχω ... άστο καλύτερα ...
Θα μου πεις, μπορεί να το πάθεις και σε καινούργιο ... ναι αλλά δεν θα με έχει δουλέψει ο άλλος ...

Εσύ Στέλιο ειναι περίπτωση φίλε ξέρεις πολλούς να περνούν όπλο καινούριο να περνάει σεζόν και στο χουν άριχτο εγώ θα το χα ξεκολιασει από την επόμενη μέρα

Δεν την πωλω φιλε μου ειναι οπως τα λες.Θα ρωτησω και τον Σωτηροπουλο να της παρω και ενα MR η TM εχω και το BELL και τελος.Για τον λογο αυτο ενας συνδυασμός με ενα sp της fabarm ισως να ηταν καλιτερη επιλογη απο το 725 ισως λεω.
Για να πώ όμως τα πράγματα με το όνομα τους εγώ θα προτιμούσα browning sp απο fabarm. Το θεωρώ ποιοτικότερο.

Στέλιο αυτό είναι μια ειδική περίπτωση τώρα. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αν δεν έχει ρίξει κανένα ή 1000 φυσίγγια και θα έχουν επιφυλάξεις. Εμείς παρακολουθούμε το φορουμ και ξέρουμε οτι είναι ατουφέκιστο, σε ένας υποψήφιο όμως αγοραστή πρέπει να τον πείσεις γι αυτό.
Ναι σωστά!
Έτσι είναι...

Status
Not open for further replies.
Back