Οτι πρέπει για την περιπτωση μου ...το καλυτερο μοντελο το V3 δουλεύει με λειοκαννα , πιστόλια , rimfires αλλά πάει πάνω απο 500 δολάρια...λεει οτι κανει μονο για τυφεκια κεντρικης πυροδοτησης και περιστροφα
Οτι πρέπει για την περιπτωση μου ...το καλυτερο μοντελο το V3 δουλεύει με λειοκαννα , πιστόλια , rimfires αλλά πάει πάνω απο 500 δολάρια...λεει οτι κανει μονο για τυφεκια κεντρικης πυροδοτησης και περιστροφα
Καλό φαινεται και ευχρηστοΟτι πρέπει για την περιπτωση μου ...το καλυτερο μοντελο το V3 δουλεύει με λειοκαννα , πιστόλια , rimfires αλλά πάει πάνω απο 500 δολάρια...
20 αρι ε; Πολλοί το προτιμούν, εγώ δεν έχω δοκιμάσει και δε ξέρω πως είναι. Εκτός από το χαμηλότερο βάρος έχει άλλο πλεονέκτημα;Η αληθεια είναι ότι δεν σκέφτομαι να αγοράσω.
Όμως αν δεν είχα όπλο και αποφασιζα τώρα να πάρω ένα θα αγόραζα αυτό.
https://www.artemis-sport.gr/super-pose-marocchi-first-dl-20.html
Αν μου αρέσει κάτι μπορώ να το αγοράσω οχι μόνο για τα πλεονεκτήματα του αλλά και για τα μειονεκτήματα του.20 αρι ε; Πολλοί το προτιμούν, εγώ δεν έχω δοκιμάσει και δε ξέρω πως είναι. Εκτός από το χαμηλότερο βάρος έχει άλλο πλεονέκτημα;
Έχεις σκοπό να δώσεις την benelli ή θα πας για δύο καραμπίνες;"Σκέφτομαι να αγοράσω.."
Maxus2 του βάλανε βίδα στην αποθήκη και έγινε όπλο.
Αλλά σούπερ μάγκνουμ και 1700€
Θα δούμε άμα έρθει σε απλή έκδοση τι θα πει με τη νέα σεζόν το ταμείο παρακαταθηκων και δανείων
Γιώργη, έτσι τα λέει, δεν την αλλάζει την Benelli του!!!Έχεις σκοπό να δώσεις την benelli ή θα πας για δύο καραμπίνες;
Θέλει και δεύτερο σε περίπτωση που χαλάσει η benelli.Έχεις σκοπό να δώσεις την benelli ή θα πας για δύο καραμπίνες;
Εγώ είμαι σε ηλικία που παίρνω αύξησηΕγώ μάλλον θα μειώσω....
Θα ξημεροβραδιαζονται ...έξω απ' το θέμαΠρέπει να φτιάξουμε θέμα σκέφτομαι να πουλήσω
Άμα περιμένει να χαλάσει η μπενελι............Ίσως στην άλλη ζωή.Θέλει και δεύτερο σε περίπτωση που χαλάσει η benelli.
Δεν έχεις άδικο είναι σαν να περιμένεις να χαλάσει δίκανοΆμα περιμένει να χαλάσει η μπενελι............Ίσως στην άλλη ζωή.
Ε ναι τι να περιμένει η πουλάει η παίρνει κι άλλοΔεν έχεις άδικο είναι σαν να περιμένεις να χαλάσει δίκανο
Με τα τέλη αδικαιολογητος.Ακουστε γκαντεμια.
1. Ξεχναω να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας και τα πληρωσα διπλά 179
2. Διαρροη σε μια γαμοβρυση στην ταρατσα λογαριασμος νερου 200
3. Φορος εισοδηματος της μακαριτισσας της μανουλας μου για τα ετη 16 και 17 (κατι αναδρομικα) 370.
Συνολο 749.
Ολα αυτα σε δυο μερες.
Ηθελα να παρω και οπλο.
Σε πάει γκαμιονταςδες τη θετική πλευρα... έχεις να πληρώσειςΑκουστε γκαντεμια.
1. Ξεχναω να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας και τα πληρωσα διπλά 179
2. Διαρροη σε μια γαμοβρυση στην ταρατσα λογαριασμος νερου 200
3. Φορος εισοδηματος της μακαριτισσας της μανουλας μου για τα ετη 16 και 17 (κατι αναδρομικα) 370.
Συνολο 749.
Ολα αυτα σε δυο μερες.
Ηθελα να παρω και οπλο.
Μετα θα ερθει η ανοιξη. Ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος, μια λεμονια ανθίζει στη γειτονια.Σε πάει γκαμιονταςδες τη θετική πλευρα... έχεις να πληρώσεις