Κόβει το μάτι σου.Πρόσεξε και την ελιά !!
Πριν το κλείσει ο φίλος μου.. ρωτήσαμε τον Διαμαντόπουλο (έχει και την Remington) που τα φέρνει (ή έφερνε, γιατί δεν θα ξανά φέρει FAUSTI), αν χρειαστεί τίποτα κλπ στα 3 χρόνια της εγγύησης τι γίνεται; Μας είπαν ότι θα μας καλύψει αν χρειαστεί κάτι... μακάρι να μην χρειαστεί. ΊδωμενΚαλησπερα σε ολους. Επειδη ψαχνω και εγω για ενα οικονομικο οπλο ρωτησατε καθολου τι παιζει απο υποστηριξη και ανταλλακτικα γιατι απο οτι ειδα η FAUSTI το εχει αφαιρεσει απο τον καταλογο της,ευχαριστω.
εχει και μυωπια. δε ξεχωριζει τη τσιχλα απο το κοτσυφι, αλλα εδω ειναι αλλιως. Ενισχυεται η ορασηΚόβει το μάτι σου.
Κριμα. Καλο μου φαινεται. Με αυτη τη τιμη. Βασικα ειναι μια τιμη που επρεπε να ειχαν τα περισσοτερα αυτογεμηΚαλησπερα σε ολους. Επειδη ψαχνω και εγω για ενα οικονομικο οπλο ρωτησατε καθολου τι παιζει απο υποστηριξη και ανταλλακτικα γιατι απο οτι ειδα η FAUSTI το εχει αφαιρεσει απο τον καταλογο της,ευχαριστω.
Εννοω οτι τα περισσοτερα αυτογεμη του 1000ρικου τοσο επρεπε να κοστιζουν. 500. Αν ρωτας για το συγκεκριμενο τουφεκι δε το ξερω και δε μπορω να εκφερω γνωμη. Αν ειναι ποιοτικο και το χρησιμοποιεις οπως πρεπει και το συντηρεις δε θα παθει τιποτα, οπως ολα τα οπλα. Απλοι μηχανισμοι ειναι, σχεδον ιδιοι δεκαετιες τωρα.Εννοείς ότι έχει ένα ρίσκο η αγορά?
Πες αλήθεια έκανες ζουμ;εχει και μυωπια. δε ξεχωριζει τη τσιχλα απο το κοτσυφι, αλλα εδω ειναι αλλιως. Ενισχυεται η οραση
Γιάννη τα οπλοπωλεια βγάζουν ένα μικρό ποσοστό.Σκεφθείτε ότι προ 6ετίας αγόρασα την Franchi Fast, ίση ή κατώτερη της Affinity, 1200€ !!! από πασίγνωστο μαγαζί της Αθήνας. Σίγουρα πήγαινε για 100%.
Στο κατάστημα μου είπαν τα 66cm σε αδρανείας εξαντλήθηκαν, έχουν μείνει σε 71cm αδρανείας και 66cm και 71cm αερίωνΒλεπω να ξεπουλανε τα fausti. Μην εκπλαγειτε αν αυξηθει η τιμη και παει κανα 800αρι. Μια ο πολεμος μια τα καυσιμα μια το ηλιελαιο, φυσικο ειναι.
Ε με 900€+ τιμή για FAUSTI λίγο δύσκολο να τα πάρει κάποιος, όταν βρίσκεις σχεδόν τα πάντα σε άλλη εταιρείαΤι στα διαλα...κανείς δεν τα αγόραζε
Ω ναι. Δεν ντρεπομαι ομωςΠες αλήθεια έκανες ζουμ;
Είσαι ωραίος!!!Ω ναι. Δεν ντρεπομαι ομως
Το γνωρίζω. Άνθρωπος του εμπορίου ήμουν 40 χρόνια. Αναφέρομαι στο σύνολο εισαγωγέα και εμπόρου (dealer).Γιάννη τα οπλοπωλεια βγάζουν ένα μικρό ποσοστό.
Τα πολλά (σε ότι αφορα το κυνηγι) τα βγάζουν οι αντιπρόσωποι.
Στην περίπτωση της fast πιστεύω ένα 20% (υπό προϋποθέσεις ίσως κ λίγο παραπάνω) κ σε καμία περίπτωση αυτό που λες.
Υπάρχουν δε κ περιπτώσεις που τα μαγαζιά βγάζουν κ 10-15% στα όπλα.