Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Γουσταρω μεχρι θανατου τη γωνια που κανει η βαση. Και γαμω τις σκοπευτικες γραμμες. Αεροδιαδρομος μιλαμε.

Αυτή η γωνιά σε αυτή και τη 304 τις παει μακράν μπροστά ως αναφορα το κοντάκι από όλες τις υπόλοιπες Μπερέτες που τα κοντάκια είναι άστα να πάνε.
Ειναι βαρια ρε Γιαννη. Το μονο μειον που βρηκα. Η 304 πρεπει να ειναι πιο ξεκουραστη. Μηπως ξερεις βαρος?

Σήμερα πηρα απο το φιλο μου την beretta 390 που εχει να την περιεργαστω σπιτι μου, με ησυχια, να κανω καμια 100 σταρια επωμισεις γιατι ειναι στα υποψηφια οπλα για αγορα, μεταξυ των montefeltro, vitoria και 391 και ίσως 304
1. Μου καθεται παρα πολυ καλα.
2. Γουσταρω μεχρι θανατου τη γωνια που κανει η βαση. Και γαμω τις σκοπευτικες γραμμες. Αεροδιαδρομος μιλαμε.
3. Ειναι με 66εκ καννη, βαρια αρκετα 3350 (η ζυγαρια ειναι πουτσ, κουζινας για αλευρι) αλλα καλοζυγισμενη.
4. Ποιοτητα κατασκευης παιδια, απλα κορυφαια. Το οπλο δεν εχει τιποτα πλαστικο. Παιζει να μη χαλασει ποτε. Ο φιλος κυνηγαει αποκλειστικα μ΄αυτη απο το 94-95 και δεν εχει αλλαξει τιποτα.
5. Το συστημα αεριων που εχει μου εκανε εντυπωση. Πολυ απλο και ευκολο στο καθαρισμα. Η βαλβιδα αεριων αφαιρειται μολις βγαλεις την παπια, και συγρατειται με τη βιδα της παπιας. Πανεξυπνο.
Δε ξερω μπηκα στη πριζα.
Η 390 έβγαλε 2 μοντέλα, το Α390, και πολύ σύντομα το AL390 (λίγο ελαφρύτερο 150-200 γρ.) δες πιο είναι του φίλου σου. Λίγο πιο πάνω είχα γράψει την γνώμη μου για τα 2 αυτά όπλα γιατί τυγχάνει να τα έχω και τα δύο. Ενώ δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά βάρους, το ζύγισμα της 304 είναι πολύ πολύ καλύτερο, πράγμα που το καταλαβαίνεις μόλις το επωμίσεις αλλά πολύ περισσότερο στο κυνήγι, και όχι απαραίτητα περπατητό. Αν βρείς 304 με 66 εκ. χτύπα το με κλειστά μάτια.1647984529830.png

Η 390 έβγαλε 2 μοντέλα, το Α390, και πολύ σύντομα το AL390 (λίγο ελαφρύτερο 150-200 γρ.) δες πιο είναι του φίλου σου. Λίγο πιο πάνω είχα γράψει την γνώμη μου για τα 2 αυτά όπλα γιατί τυγχάνει να τα έχω και τα δύο. Ενώ δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά βάρους, το ζύγισμα της 304 είναι πολύ πολύ καλύτερο, πράγμα που το καταλαβαίνεις μόλις το επωμίσεις αλλά πολύ περισσότερο στο κυνήγι, και όχι απαραίτητα περπατητό. Αν βρείς 304 με 66 εκ. χτύπα το με κλειστά μάτια.View attachment 45030

Το AL ειναι και η εκδοση gold mallard

Σήμερα πηρα απο το φιλο μου την beretta 390 που εχει να την περιεργαστω σπιτι μου, με ησυχια, να κανω καμια 100 σταρια επωμισεις γιατι ειναι στα υποψηφια οπλα για αγορα, μεταξυ των montefeltro, vitoria και 391 και ίσως 304
1. Μου καθεται παρα πολυ καλα.
2. Γουσταρω μεχρι θανατου τη γωνια που κανει η βαση. Και γαμω τις σκοπευτικες γραμμες. Αεροδιαδρομος μιλαμε.
3. Ειναι με 66εκ καννη, βαρια αρκετα 3350 (η ζυγαρια ειναι πουτσ, κουζινας για αλευρι) αλλα καλοζυγισμενη.
4. Ποιοτητα κατασκευης παιδια, απλα κορυφαια. Το οπλο δεν εχει τιποτα πλαστικο. Παιζει να μη χαλασει ποτε. Ο φιλος κυνηγαει αποκλειστικα μ΄αυτη απο το 94-95 και δεν εχει αλλαξει τιποτα.
5. Το συστημα αεριων που εχει μου εκανε εντυπωση. Πολυ απλο και ευκολο στο καθαρισμα. Η βαλβιδα αεριων αφαιρειται μολις βγαλεις την παπια, και συγρατειται με τη βιδα της παπιας. Πανεξυπνο.
Δε ξερω μπηκα στη πριζα.
Πολύ ωραία επιλογή πάρτην αν την βρεις σε καλή κατάσταση..την έχω πολλά χρόνια σκοπευτηκι γραμμή τελοια έχει και φλάντζες αλλαγής κλήσεων αν και αριστερός την έφερα στα μέτρα μου κάνη θάνατος … αθάνατα οπλα

Last edited:
Πως βρίσκουμε αν ένα όπλο είναι ζυγισμένο ;;;

Γεμίζουμε με φυσίγγια, επωμίζουμε κανονικά, βρίσκουμε τις θέσεις των χεριών στην λαβή και την πάπια, βρίσκουμε το μέσον της απόστασης αυτής, βρίσκουμε πόσο απέχει το σημείο αυτό από το κέντρο βάρους του όπλου.
Πόσο απέχει στην 304 ;;;
0 cm ;;;

Δεν υπάρχει ζυγισμένο όπλο.
Υπάρχουν μόνο αζύγιστα σε δεδομένο χρήστη, άλλα είναι πολύ και άλλα λίγο.
.bye.

Ναι, για αυτό λέω ότι όλα είναι αζύγιστα ... Το πόσο αζύγιστα αλλάζει μόνο.
Δεν ειναι ολλα μαθηματικά και χημια στο κυνήγι … εγώ γράφω για την εσθησει που σου δίνει και ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που τα γραφει αυτά σαφος υπάρχουν και ποιο ελαφριά η ζυγισμένα οπλα με απόλητα νουμερα

Συμφωνώ.Καραμπίνα και ζυγισμενη δεν...
Καραμπίνα λιγότερο μπροστόβαρη πχ 304 με 66cm ή γενικά ελαφριά ναί.
Είχα την 304 με 71 cm κάνη ποτέ δεν την ένιωσα μπροστοβαρη (και είμαι σαν τον Στάθη ψάλτη)…

Πως βρίσκουμε αν ένα όπλο είναι ζυγισμένο ;;;

Γεμίζουμε με φυσίγγια, επωμίζουμε κανονικά, βρίσκουμε τις θέσεις των χεριών στην λαβή και την πάπια, βρίσκουμε το μέσον της απόστασης αυτής, βρίσκουμε πόσο απέχει το σημείο αυτό από το κέντρο βάρους του όπλου.
Πόσο απέχει στην 304 ;;;
0 cm ;;;

Δεν υπάρχει ζυγισμένο όπλο.
Υπάρχουν μόνο αζύγιστα σε δεδομένο χρήστη, άλλα είναι πολύ και άλλα λίγο.
https://go-outdoor.gr/elafry-i-zygismeno/

Δεν ειναι ολλα μαθηματικά και χημια στο κυνήγι … εγώ γράφω για την εσθησει που σου δίνει και ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που τα γραφει αυτά σαφος υπάρχουν και ποιο ελαφριά η ζυγισμένα οπλα με απόλητα νουμερα
Το ξέρω Ηλία αλλά η αίσθηση αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αυτό θέλω να πω.
Εμένα πχ ούτε η μ2 ούτε η 1187 μου φαίνονται μπροστόβαρες.
Αυτό τι σημαίνει ; Ότι είναι ζυγισμένες ;;;
Ούτε φυσικά τις μέτρησα στο εκατοστό ποτέ.

Εδώ το όπλο έχει σίγουρα 2 winchester double x 3" στην αποθήκη ... Στην θαλάμη δεν έχει φυσίγγι ...
Είναι ζυγισμένο ή αζύγιστο ;;;
Ρωτάω ... δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι.

IMG_20201227_113855.jpg

Το ξέρω Ηλία αλλά η αίσθηση αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αυτό θέλω να πω.
Εμένα πχ ούτε η μ2 ούτε η 1187 μου φαίνονται μπροστόβαρες.
Αυτό τι σημαίνει ; Ότι είναι ζυγισμένες ;;;
Ούτε φυσικά τις μέτρησα στο εκατοστό ποτέ.

Εδώ το όπλο έχει σίγουρα 2 winchester double x 3" στην αποθήκη ... Στην θαλάμη δεν έχει φυσίγγι ...
Είναι ζυγισμένο ή αζύγιστο ;;;
Ρωτάω ... δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι.

View attachment 45086
Το έχω επομηση το μ2 με τα πλάστηκα παραλλαγής σαν του αρι πολύ ωραία εσθησει μου έδωσε με 71 cm κανη

Το 304ειναι το καλητερη ζυγισμένο αυτογεμες της αγωρας πολύ μπροστά από ολλα τα καινούργια
Ούτε εγώ το ήξερα αλλά διάβασα διάφορα σχόλια του Νικήτα Κυπρίδημου και πείστηκα να το αγοράσω. Τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα

Status
Not open for further replies.
Back