gvp9000
Banned
Έτοιμος είμουν Ηλία ... το χαρτί του τρελογιατρού μου έλειπε ...Ο sbe3 είναι πολυ ωραίο οπλο τσιμπάτο Βασίλη
Έτοιμος είμουν Ηλία ... το χαρτί του τρελογιατρού μου έλειπε ...Ο sbe3 είναι πολυ ωραίο οπλο τσιμπάτο Βασίλη
Μείνε όπως είσαι ... περίμενε .. μην κάνεις εκπτώσεις σε αυτό που γουστάρεις ...Απο verney carron saggitaire δεν ειναι καποιος κατοχος η να γνωριζει κατι;
Aκριβως, και ισως γι'αυτο εχουν πιο εντονη αισθηση ανακρουσης.Γιώργο το κλείστρο των αδρανείας ΠΡΕΠΕΙ να έχει βάρος ... αλλιώς δεν δουλεύει ...
και σενα δεν στο δίνουν;Έτοιμος είμουν Ηλία ... το χαρτί του τρελογιατρού μου έλειπε ...
Κάτσε με το Baikal που έχεις μέχρι να έρθουν καινούργια όπλα αριστερά δεν σε πήραν και τα χρόνια .Να πάρεις το όπλο που πρέπει όχι οποιοδήποτε όπλο.Και μεταχειρισμένο μόνο μετά από σχολαστικό έλεγχο από οπλουργο.Το σκεφτομαι σοβαρα για ενα αλλα πρεπει να παω να το δω πρωτα..εχεις καμια φωτογραφια να μου στειλεις να το δω;
Ο Άλεξ δίνει τα χαρτιά στους γιατρούς ρε συ. Μια κατηγορία μόνος του είναικαι σενα δεν στο δίνουν;
βαι βαι βαι τι παθαμαν να μη μας δίνουν του ερμου του χαρτί
απορία:
ο Αλεξ37 πως πήρε χαρτί; μέσον έβαλε;;
Στη μαξους εχει ενα μικρο στην ουρα.......1 επιπλέον ...
Αν το έχεις διαπιστώσει προσωπικά πάω πάσο ...Aκριβως, και ισως γι'αυτο εχουν πιο εντονη αισθηση ανακρουσης.
Ευτυχισμένος άνθρωποςυ.γ. ΔΕΝ ΕΧΩ μπενέλλι τώρα
Ελατήριο στην ουράΣτη μαξους εχει ενα μικρο στην ουρα.......
Δεν το είχα στο χέρι ... ελπίζω να το πάρω το τρελόχαρτο αχαχαχαχακαι σενα δεν στο δίνουν;
βαι βαι βαι τι παθαμαν να μη μας δίνουν του ερμου του χαρτί
απορία:
ο Αλεξ37 πως πήρε χαρτί; μέσον έβαλε;;
Αν βρεις browning k win να μη έχουν κάνει εμπλοκή πες το μας γιατί εγώ έδωσα τη fusion evolve την είχα πάρει καινούρια λόγο κάποιων εμπλοκών με διαφορετικά φυσίγγια χωρίς λόγο και ούτε που τον έψαξα γιατί καινούριο όπλο και εμπλοκή όταν δεν φταίει το φυσίγγι και είναι καθαρό σας το κάνω δώρο Μπερέτα και εμπλοκή μόνο κάποιες Α400 έχουν κάνει όπως ενός γνωστού μου που έχει πάει δύο φορές στο μάστορα αλλά έχει ρίξει και πολύ ντουφεκιδιρ οι παλαιότερες δεν ξέρουν αυτή τη λέξη.βαι βαι βαι
πάλι σε οπαδούς της ακατανόμαστης πέσαμε.....
αντε να σας το πω
από τοτε που η FN έβγαλε την Gold η δικιά σας πέρασε στην δευτερη θέση.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
λυστε δυο και δειτε τις διαφορές
ποια είναι πιο απλή; με λιγότερα μέρη, με λιγότερα καταπονούμενα εξαρτήματα;
η FN με ΕΝΑ αυτορυθμιζόμενο πιστόνι; ή η άλλη με χιλια δυο εξαρτήματα που σκουριάζουν κιόλας;
δεν εχω δει μπραουν και Γουιν με σκουριές στον μηχανισμό τροφοδοσίας τους ενώ από τις άλλεεεεςςςςςςςς........
στην μηχανική (και όχι μόνο) ισχύει: less is more
Ενα μικρο ειναι που πιεζει την ουρα προς τα πανω.Ελατήριο στην ουράα δεν μας ταπαν αυτά
![]()
Δεν φταιει το παιδι, εσυ του ειπες οτι το μπενελι ειναι οπλαρα....Δεν το είχα στο χέρι ... ελπίζω να το πάρω το τρελόχαρτο αχαχαχαχα
Είχα και τον μικρό μαζί ... μπαμπά οπλάρα μου λέει ... κλείσαμε σε 4 χρόνια την sbe4 !!!!
σε δύο περιπτώσεις που ξέρω (fusion evolve και οι δύο) αλλάχτηκε στην αρχή το πιστόνι που ήταν ελαττωματικό (ΔΩΡΕΑΝ), έκτοτε κανένα πρόβλημα, λειτουργούν αψεγάδιαστα με νορμάλ φυσίγγια, ο ένας κάτοχος είναι ψείρας ο άλλος έπρεπε να πάρει αδρανείας... αλλά δεν του κάνει εμπλοκές!Αν βρεις browning k win να μη έχουν κάνει εμπλοκή πες το μας γιατί εγώ έδωσα τη fusion evolve την είχα πάρει καινούρια λόγο κάποιων εμπλοκών με διαφορετικά φυσίγγια χωρίς λόγο και ούτε που τον έψαξα γιατί καινούριο όπλο και εμπλοκή όταν δεν φταίει το φυσίγγι και είναι καθαρό σας το κάνω δώρο Μπερέτα και εμπλοκή μόνο κάποιες Α400 έχουν κάνει όπως ενός γνωστού μου που έχει πάει δύο φορές στο μάστορα αλλά έχει ρίξει και πολύ ντουφεκιδιρ οι παλαιότερες δεν ξέρουν αυτή τη λέξη.