Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Το σκεφτομαι σοβαρα για ενα αλλα πρεπει να παω να το δω πρωτα..εχεις καμια φωτογραφια να μου στειλεις να το δω;
Κάτσε με το Baikal που έχεις μέχρι να έρθουν καινούργια όπλα αριστερά δεν σε πήραν και τα χρόνια .Να πάρεις το όπλο που πρέπει όχι οποιοδήποτε όπλο.Και μεταχειρισμένο μόνο μετά από σχολαστικό έλεγχο από οπλουργο.

Aκριβως, και ισως γι'αυτο εχουν πιο εντονη αισθηση ανακρουσης.
Αν το έχεις διαπιστώσει προσωπικά πάω πάσο ...
Αν δεν έχεις ρίξει μην πιστεύεις τίποτα ...

Δεν ρίχνω τα πιο ελαφρά φυσίγγια της πιάτσας και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω κάτι ιδιαίτερο ... το comfort ή η αναισθησία μου ???? Δεν ξέρω :)
Benelli M2

και σενα δεν στο δίνουν;
βαι βαι βαι τι παθαμαν να μη μας δίνουν του ερμου του χαρτί

απορία:
ο Αλεξ37 πως πήρε χαρτί; μέσον έβαλε;;
Δεν το είχα στο χέρι ... ελπίζω να το πάρω το τρελόχαρτο αχαχαχαχα

Είχα και τον μικρό μαζί ... μπαμπά οπλάρα μου λέει ... κλείσαμε σε 4 χρόνια την sbe4 !!!!

βαι βαι βαι

πάλι σε οπαδούς της ακατανόμαστης πέσαμε..... .yelling.

αντε να σας το πω
από τοτε που η FN έβγαλε την Gold η δικιά σας πέρασε στην δευτερη θέση. .my man.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
λυστε δυο και δειτε τις διαφορές
ποια είναι πιο απλή; με λιγότερα μέρη, με λιγότερα καταπονούμενα εξαρτήματα;
η FN με ΕΝΑ αυτορυθμιζόμενο πιστόνι; ή η άλλη με χιλια δυο εξαρτήματα που σκουριάζουν κιόλας;
δεν εχω δει μπραουν και Γουιν με σκουριές στον μηχανισμό τροφοδοσίας τους ενώ από τις άλλεεεεςςςςςςςς........

στην μηχανική (και όχι μόνο) ισχύει: less is more
Αν βρεις browning k win να μη έχουν κάνει εμπλοκή πες το μας γιατί εγώ έδωσα τη fusion evolve την είχα πάρει καινούρια λόγο κάποιων εμπλοκών με διαφορετικά φυσίγγια χωρίς λόγο και ούτε που τον έψαξα γιατί καινούριο όπλο και εμπλοκή όταν δεν φταίει το φυσίγγι και είναι καθαρό σας το κάνω δώρο Μπερέτα και εμπλοκή μόνο κάποιες Α400 έχουν κάνει όπως ενός γνωστού μου που έχει πάει δύο φορές στο μάστορα αλλά έχει ρίξει και πολύ ντουφεκιδιρ οι παλαιότερες δεν ξέρουν αυτή τη λέξη.

Δεν το είχα στο χέρι ... ελπίζω να το πάρω το τρελόχαρτο αχαχαχαχα

Είχα και τον μικρό μαζί ... μπαμπά οπλάρα μου λέει ... κλείσαμε σε 4 χρόνια την sbe4 !!!!
Δεν φταιει το παιδι, εσυ του ειπες οτι το μπενελι ειναι οπλαρα....

Αν βρεις browning k win να μη έχουν κάνει εμπλοκή πες το μας γιατί εγώ έδωσα τη fusion evolve την είχα πάρει καινούρια λόγο κάποιων εμπλοκών με διαφορετικά φυσίγγια χωρίς λόγο και ούτε που τον έψαξα γιατί καινούριο όπλο και εμπλοκή όταν δεν φταίει το φυσίγγι και είναι καθαρό σας το κάνω δώρο Μπερέτα και εμπλοκή μόνο κάποιες Α400 έχουν κάνει όπως ενός γνωστού μου που έχει πάει δύο φορές στο μάστορα αλλά έχει ρίξει και πολύ ντουφεκιδιρ οι παλαιότερες δεν ξέρουν αυτή τη λέξη.
σε δύο περιπτώσεις που ξέρω (fusion evolve και οι δύο) αλλάχτηκε στην αρχή το πιστόνι που ήταν ελαττωματικό (ΔΩΡΕΑΝ), έκτοτε κανένα πρόβλημα, λειτουργούν αψεγάδιαστα με νορμάλ φυσίγγια, ο ένας κάτοχος είναι ψείρας ο άλλος έπρεπε να πάρει αδρανείας... αλλά δεν του κάνει εμπλοκές!
θες να σου πω για μπερέττες;

Όλα τα όπλα ρε παιδιά κάτι έχουν βγάλει. Από χαζά τελείως μέχρι και πιο σοβαρά. Όσο πιο πολλά πουλάει κάποιο τόσο πιο πολλά θα ακούγονται. Benelli beretta browning είναι το πιο διαδεδομένα με τα πρώτα να είναι πρώτα σε πωλήσεις στα αυτογεμη. Όλα τα παραπάνω είναι αξιόπιστα και υπάρχει καλή υποστήριξη σε ότι χρειαστούν. Πάντως όσο πιο απλό είναι κάτι τόσο πιο αξιόπιστο.

Εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου την πούλησα στο πρώτο χρόνο.Για μπερετες όπως έγραψα η μόνη που έχω ακούσει εμπλοκές και πίστεψέ με ξέρω πολλούς κατόχους είχα και δύο δικές μου είναι η α400.Τι έχεις συναντήσει ?Μόνο μη μου πεις για απρόσεκτους και λάθος πυρομαχικά που ράγιζαν τα κλείστρα της σειράς 300 η έσπαγαν το ποδαράκι του κλείστρου αν και δουλευε και με τα υπόλοιπα τρία..

πέρισυ τον χειμώνα στριμώξαμε ένα γουρούνι, μας πήρε χαμπάρι και δεν έβγαινε από το πυκνό
5 άτομα αραδιαστηκαμε σε μια ευθεία (δρόμο) και κάναμε κόντρα με κάτι άθλια παγανοφύσιγγα της πλάκας, να μη φυγει στο απαγορευμενο
ήμουν στην μέση κι έβλεπα τους άλλους χώρια που τους ρώτησα στο τέλος
ο μόνος που κατάφερε να ρίξει 4-5 φορές χωρίς εμπλοκή ήμουν εγώ με Μπραου
οι άλλοι ΟΛΟΙ μπαμ και εμπλοκή
όπλα: Benelli slugg, 302, 391, Φρανκι 612

μπορεί να μην λέει τίποτα, μπορεί να λέει όμως......
με την μπενέλλι 2 φορές επαθα εμπλοκή: από ελλατωματικό φυσίγγι και από στράβωμα του σωλήνα του επανατακτικού ελατηρίου δεν εφταιγε το όπλο! δεν λέω για τις μπερέττες που δοκίμασα..........

Status
Not open for further replies.
Back