Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Ούτε στα καταστήματα υπάρχουν;Αυτή τη στιγμή έχεις όπλο, μπορείς να περιμένεις;Να πάρεις οπωσδήποτε αριστερό.benelli και b525 ατσάλι, πρώτες επιλογές .Με παραγγελία φέρνει και η Beretta 686.Αλλες benelli δεν υπάρχουν αριστερές;
Βρηκα μι αγγελια ενα β725 και σκεφτομαι μηπως παρω αυτο και να παω για κοντακι;

ΜΟΝΟΝ αριστερο θα πάρεις
μη γελαστείς
πάρε τηλ στον Κύργια σίγουρα έχει αριστερά όπλα κι ας μην είναι SBE III
Πριν λίγες μέρες ήμουν σε γνωστό κατάστημα της Θεσ/νίκης και ο υπάλληλος μου είπε από το 2023 οι νέες παραλαβές στις περισσότερες μάρκες.

Βρηκα μι αγγελια ενα β725 και σκεφτομαι μηπως παρω αυτο και να παω για κοντακι;
Και να σου κοστίσει όσο το καινούργιο η και περισσότερο;Τώρα δεν έχεις όπλο; Κανένα benelli δεν υπάρχει αριστερό η ενδιαφέρεσαι μόνο sbe3;

Και να σου κοστίσει όσο το καινούργιο η και περισσότερο;Τώρα δεν έχεις όπλο; Κανένα benelli δεν υπάρχει αριστερό η ενδιαφέρεσαι μόνο sbe3;
Εχω ενα μπαικαλ αλλα για το sbe3 ελεγα λογου του οτι ειναι καινουριο μοντέλο και παινευουν πολυ την κανη του

μέχρι τι ποσό διαθέτεις;
το θελεις με τσοκακια ή και σταθερά τσοκ;
μηκος καννών;
τι κυνήγια κάνεις;
Για κυνηγια κανω απ ολα αλλα πιο πολυ καρτερια λεω για 71 η 76αρα κανη τσοκακια καλυτερα ενναλασομενα κλπ

Πριν λίγες μέρες ήμουν σε γνωστό κατάστημα της Θεσ/νίκης και ο υπάλληλος μου είπε από το 2023 οι νέες παραλαβές στις περισσότερες μάρκες.
Καλά τι έγινε σταμάτησε η παραγωγή ; Εξαντλήθηκε το στοκ των εργοστασίων , φοβήθηκαν να παραγγείλουν νέα όπλα, όλοι οι εισαγωγείς μαζί ; Ήρθε η συντέλεια του κόσμου;

Καλά τι έγινε σταμάτησε η παραγωγή ; Εξαντλήθηκε το στοκ των εργοστασίων , φοβήθηκαν να παραγγείλουν νέα όπλα, όλοι οι εισαγωγείς μαζί ; Ήρθε η συντέλεια του κόσμου;
Αυτο τους ειπα και εγω και η απαντηση ηταν οτι δεν ξερουμε μαλλον δεν κοιτανε και τοσο το κυνηγι κι δεν εχουμε οπλα

Νίκο κλείσε τα αυτιά σε παινεματα κάννης και παχια λόγια
τα περισσότερα μπαρούφες είναι
όλη την δουλειά την κάνει το φυσίγγι σε συνδυασμό με το τσοκ

δες τι σου ταιριάζει να είναι αριστερό
αν πάρεις αδρανείας 71 εκ ίσως είναι και πολύ
αερίων 71 εκ είναι οκ
δίκαννο πας και στα 76 και στα 81 εαν το θέλεις αποκλειτικά για καρτέρι
το μήκος της κάννης ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
άλλα είναι τα πλεονεκτηματα της μακριάς κάννης για τα κυνήγια σου!

Τα έχουνε ρίξει στις καραντίνες με τον κορονοϊό. Λόγο μειωμένου προσωπικού τότε έμειναν πίσω οι παραγγελίες και μαζεύτηκε μεγάλος όγκος.

Status
Not open for further replies.
Back