Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Γιατί δεν θα είχε κάτι παραπάνω από την Μ2 βασικά

Μου την σπάει Γιώργο οπτικά και η λειτουργία του ... άσε το φινίρισμά του.
Άλλο κομμάτι κινείται προς τα πίσω άλλο προς τα κάτω αχαχαχα
μου την σπάει απλά ...

Δε ξηγιεσαι καλά να ξες‼️

Το ιδιο συμβαίνει με όλα και πόρσε αυτοκίνητο να παρεις θα έχει και ελατωματα αλλά θα είναι πόρσε ,το ίδιο είναι και το perazzi, είναι perazzi και δε είναι μόνο ονομα έχει αποδεδειγμένη αξία .
Δεν αντιλέγω απλώς είμαι της άποψης ότι , οτιδήποτε πάρεις στη ζωή να χρησιμοποιείς μέρος των χρημάτων που διαθέτεις, όπως και οι στόχοι που βάζεις να είναι γρήγορα πραγματοποιήσιμοι.

Γιατί δεν θα είχε κάτι παραπάνω από την Μ2 βασικά

Μου την σπάει Γιώργο οπτικά και η λειτουργία του ... άσε το φινίρισμά του.
Άλλο κομμάτι κινείται προς τα πίσω άλλο προς τα κάτω αχαχαχα
μου την σπάει απλά ...

Ετσι το καθαριζε και ο αγγλος.sarcastic.Βιαστηκαμε να τον κραξουμε

Δεν αντιλέγω απλώς είμαι της άποψης ότι , οτιδήποτε πάρεις στη ζωή να χρησιμοποιείς μέρος των χρημάτων που διαθέτεις, όπως και οι στόχοι που βάζεις να είναι γρήγορα πραγματοποιήσιμοι.
Όλα είναι σχετικά φίλε δε θα σκασω κιόλας αλλά δεν κάνω άλλη αγορά όπλου μου φτάνουν δύο.

Ενω της benelli ειναι αιωνες μπροστα...το κανανε και περιστρωφικο για να μην κανει ''κλικ'' και εχει μεσα δεκα ελατηρια για να δουλεψει....
Σωστοοοοος τζωωωρτζ... 30 χρόνια, 3 διαφορετικα benelli χωρίς εμπλοκες, κ το φορτωσανε ελατήρια για να δουλεψει... Χαχαχα..... Κ αφού δε δουλεύει το φορτωσανε κ όλες οι υπόλοιπες του γκρουπ..

Αν μπορεις παρτη. Αν εχεις σκοπο να παρεις οπλο και μπορεις τωρα κανε κινηση. Μετα ισως να μη μπορεις Βασίλη.
Μην τον φοβάσαι.. Θα κάνει κίνηση ρουα ματ... Εχει μάθει να παραφυλα, για την κατάλληλη στιγμή, κρυμμένος στο σκοταδι... Ειναι ο myth buster του κλαμπ... Οταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα κτυπήσει μια και καλη φορά...

Για τον τρόπο λειτουργείας ήθελα να πω Ανδρέα (αερίων). Αλλά και ο μηχανισμός δηλαδή τι πρόβλημα έχει ; Από την πρώτη α300 μέχρι και την 391 αν δεν κάνω λάθος το κλείστρο έμεινε ίδιο με διαφοροποιήσεις στο σχεδιασμό του πιστονιού. Τα χρόνια έχουν δείξει πολύ καλή αξιοπιστία. Η outlander μια ανανεωμένη 391 είναι.
τι έχει; καλός πολύ καλός είναι απλά κοιτάει τον μηχανισμό της FN με το κυάλι
Γιατί τι έχει το κλείστρο,;
κανένα κλείστρο δεν συγκρίνεται με το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ κλείστρο της μπενέλλι!
Ενω της benelli ειναι αιωνες μπροστα...το κανανε και περιστρωφικο για να μην κανει ''κλικ'' και εχει μεσα δεκα ελατηρια για να δουλεψει....
ΩΠΑ φρένοοοοο
τα κλείστρα της μπενέλλι είναι τα πιο απλά που υπάρχουν!
αν έχουν 10 ελατήρια τα άλλα έχουν 40!

Καλά τώρα φαίνεται ο φανατισμός σου για τις Benelli .yel.
Μαριουλη.... Απορρίπτω κατηγορηματικα τον παραπανω χαρακτηρισμό... fgr2
Δηλαδή εν έτη 2022 η σχεδιαστική πρόταση της brow είναι αυτό που βλέπω στο συγκεκριμένο λινκ;... Ήμαρτον που λεει κ ο Γεωργίου...

κανένα κλείστρο δεν συγκρίνεται με το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ κλείστρο της μπενέλλι!

ΩΠΑ φρένοοοοο
τα κλείστρα της μπενέλλι είναι τα πιο απλά που υπάρχουν!
αν έχουν 10 ελατήρια τα άλλα έχουν 40!
Πεστα Χρυσόστομε... Εεε... Μάριε

τι έχει; καλός πολύ καλός είναι απλά κοιτάει τον μηχανισμό της FN με το κυάλι
Δεν ξέρω για FN Μάριε και κυάλια. Εγώ λέω αυτά που βλέπω και ακούω τόσα χρόνια για την αξιοπιστία του μηχανισμού της Beretta.

Status
Not open for further replies.
Back