Όχι μη το κόψεις. Καλό είναι να ονειρεύεσαι Είναι και ψυχοθεραπεία και τσάμπα. Ακόμα το μυαλό και τα όνειρα δεν μπορούν να τα ελέγξουνΔεν σκέφτομαι να αγοράσω τίποτα το κόβω μου φτάνουν οι δύο καραμπίνες .
Όχι μη το κόψεις. Καλό είναι να ονειρεύεσαι Είναι και ψυχοθεραπεία και τσάμπα. Ακόμα το μυαλό και τα όνειρα δεν μπορούν να τα ελέγξουνΔεν σκέφτομαι να αγοράσω τίποτα το κόβω μου φτάνουν οι δύο καραμπίνες .
Μετά από καμιά 15 άρια ντουφέκια που έχω αλλάξει και αρκετά ακόμη που έχω κυνηγήσει συγγενών και φίλων πρέπει να το κόψω ειλικρινά θα ξανασκεφτώ αγορά μονο όταν μπορώ να πάρω ένα perazzi δεν ξανασχολουμαι με αγορές όπλων .Όχι μη το κόψεις. Καλό είναι να ονειρεύεσαι Είναι και ψυχοθεραπεία και τσάμπα. Ακόμα το μυαλό και τα όνειρα δεν μπορούν να τα ελέγξουν
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό το ίδιο είναι με όλα αυτοκίνητα ,σκάφη αναψυχής εξοχικο σπίτι ,ρούχα ,παπούτσια .Ο κάθε ένας έχει ότι μπορεί και είναι και τιμή του που το έχει ότι και να είναι αυτό εξαλου στο κυνήγι ένας καλός σκοπευτής θα σκοτώσει και με το φθηνότερο όπλο.Παιδιά, μη λέμε ότι είναι ακριβά όπλα, φυσίγγια,κυνήγια,σκοπευτήρια, βενζίνες κλπ, γιατί είναι προσβλητικό για τους πραγματικά φτωχούς συνανθρώπους......
Και εγώ για ένα browning cynergy θα ξανασκεφτο για αγωραΜετά από καμιά 15 άρια ντουφέκια που έχω αλλάξει και αρκετά ακόμη που έχω κυνηγήσει συγγενών και φίλων πρέπει να το κόψω ειλικρινά θα ξανασκεφτώ αγορά μονο όταν μπορώ να πάρω ένα perazzi δεν ξανασχολουμαι με αγορές όπλων .
Αμα βρεις σφυρα κι εμεναΚαι εγώ για ένα browning cynergy θα ξανασκεφτο για αγωρα
Ντουφέκι που μου είχε καρφωθεί το είχε ξάδελφος και το έδωσε και πήρε το blazer f3 αλλά μου λέει του λείπει καμιά φορά.Εγω προσωπικά με αυτογεμη δεν ξανασχολουμαι και αν έχω περισευμα κάνα 4/5000€ κάποια στιγμή στο μέλλον θα πάρω perazzi αλλιώς δεν ξαναπαίρνω άλλο όπλο.Και εγώ για ένα browning cynergy θα ξανασκεφτο για αγωρα
Ανά διαστήματα πωλούνται κάποια.Αμα βρεις σφυρα κι εμενα
Έλα το εργαλείο 1800 συζητήσιμη και με πλαστικά καβατζα και με ρίγα που τα σπάειΑμα βρεις σφυρα κι εμενα
Άσχετα με την επιθυμία που μας πιάνει όλους να τα αγοράζαμε όλα με μία καραμπίνα και ένα δίκαννο μπορούμε να καλύψουμε τα πάνταΝτουφέκι που μου είχε καρφωθεί το είχε ξάδελφος και το έδωσε και πήρε το blazer f3 αλλά μου λέει του λείπει καμιά φορά.Εγω προσωπικά με αυτογεμη δεν ξανασχολουμαι και αν έχω περισευμα κάνα 4/5000€ κάποια στιγμή στο μέλλον θα πάρω perazzi αλλιώς δεν ξαναπαίρνω άλλο όπλο.
Ρε σεις δεν έχω λεφτά. Τι βάζετε τώρα. Τα βλέπω στον ύπνο μου.Έλα το εργαλείο 1800 συζητήσιμη και με πλαστικά καβατζα και με ρίγα που τα σπάει
https://www.car.gr/xyma/view/323276581-browning-cynergy-black-ice
Εσύ δεν γλιτώνεις ,τα λεφτά η θα τα δώσεις για όπλο η για ψυχανάλυση . Καλύτερα στο πρώτο.Ρε σεις δεν έχω λεφτά. Τι βάζετε τώρα. Τα βλέπω στον ύπνο μου.
Δώσε linkΈχει αγορασει κανεις ρούχα από την κυνηγετική σειρά της under armor; Θέλω ένα παντελόνι και ειδα ότι έχει όμορφα ρούχα.
Γιάννη καταλαβαίνω το μεράκι σου , αλλά και αυτό θα έχει τα προτερήματα και τα ελατωματα όπως κάθε προϊόν στον κόσμο.Θα ήθελα να έβλεπα αν μπορουσε να γίνει : Αν γινόταν να νοικιάσουν η να δανειστουν από φίλο για τρείς μήνες ένα perazzi πόσοι από αυτούς θα προχωρούσαν στην αγορά του.Θεωρητικα κουβέντα νά γίνεται.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Αλλα λόγο των πολλών αλλαγών και αγορών που έχω κάνει αν θα ξαναπάρω όπλο θα πάρω ένα που είναι από τα καλύτερα που το γουστάρω κιόλας και να μείνει και κάτι αξιόλογο πέρα της συναισθηματικής αξίας στο γιο μου .Ένα perazzi έχει αυτά τα κριτήρια και έχει γίνει και πιο προσιτό στη τιμή από ότι πριν 20/25 χρόνια.
Άμα είχαν τα λεφτά!όλοι!Γιάννη καταλαβαίνω το μεράκι σου , αλλά και αυτό θα έχει τα προτερήματα και τα ελατωματα όπως κάθε προϊόν στον κόσμο.Θα ήθελα να έβλεπα αν μπορουσε να γίνει : Αν γινόταν να νοικιάσουν η να δανειστουν από φίλο για τρείς μήνες ένα perazzi πόσοι από αυτούς θα προχωρούσαν στην αγορά του.Θεωρητικα κουβέντα νά γίνεται.
Άμα έχεις λεφτά πας κατευθείαν για αγορά δεν προλαβαίνεις να ονειρευτείς . Δυστυχώς απογοητεύεσαι όταν το όνειρο κρατάει χρόνια.Άμα είχαν τα λεφτά!όλοι!
Αυτος ο σαλιαρης που κανει βιντεο εχει στη σχολη του πολλα οπλα. Λεει οτι πας κλεινεις ενα μαθημα, δοκιμαζεις απ αυτα και οποιο σου ταιριαζει και σου αρεσει το παιρνεις μεταχειρισμενο ή και καινουργιο αμα θες. Αυτο ειναι πολυ καλο. Κι αλλες σχολες εκτος απο τη δικη του το κανουν αυτο. Ετσι μαλλον λειτουργουν οι σχολες στην Αγγλια. Μακαρι να υπηρχεκαι στην Ελλαδα τετοιο. Ποσα χρηματα θα γλυτωναμε.Γιάννη καταλαβαίνω το μεράκι σου , αλλά και αυτό θα έχει τα προτερήματα και τα ελατωματα όπως κάθε προϊόν στον κόσμο.Θα ήθελα να έβλεπα αν μπορουσε να γίνει : Αν γινόταν να νοικιάσουν η να δανειστουν από φίλο για τρείς μήνες ένα perazzi πόσοι από αυτούς θα προχωρούσαν στην αγορά του.Θεωρητικα κουβέντα νά γίνεται.
Εγώ βολεύομαι και με ένα Β25Άμα είχαν τα λεφτά!όλοι!