Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Δεν σκέφτομαι να αγοράσω τίποτα το κόβω μου φτάνουν οι δύο καραμπίνες .
Όχι μη το κόψεις. Καλό είναι να ονειρεύεσαι Είναι και ψυχοθεραπεία και τσάμπα. Ακόμα το μυαλό και τα όνειρα δεν μπορούν να τα ελέγξουν

Όχι μη το κόψεις. Καλό είναι να ονειρεύεσαι Είναι και ψυχοθεραπεία και τσάμπα. Ακόμα το μυαλό και τα όνειρα δεν μπορούν να τα ελέγξουν
Μετά από καμιά 15 άρια ντουφέκια που έχω αλλάξει και αρκετά ακόμη που έχω κυνηγήσει συγγενών και φίλων πρέπει να το κόψω ειλικρινά θα ξανασκεφτώ αγορά μονο όταν μπορώ να πάρω ένα perazzi δεν ξανασχολουμαι με αγορές όπλων .

Παιδιά, μη λέμε ότι είναι ακριβά όπλα, φυσίγγια,κυνήγια,σκοπευτήρια, βενζίνες κλπ, γιατί είναι προσβλητικό για τους πραγματικά φτωχούς συνανθρώπους......
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό το ίδιο είναι με όλα αυτοκίνητα ,σκάφη αναψυχής εξοχικο σπίτι ,ρούχα ,παπούτσια .Ο κάθε ένας έχει ότι μπορεί και είναι και τιμή του που το έχει ότι και να είναι αυτό εξαλου στο κυνήγι ένας καλός σκοπευτής θα σκοτώσει και με το φθηνότερο όπλο.

Μετά από καμιά 15 άρια ντουφέκια που έχω αλλάξει και αρκετά ακόμη που έχω κυνηγήσει συγγενών και φίλων πρέπει να το κόψω ειλικρινά θα ξανασκεφτώ αγορά μονο όταν μπορώ να πάρω ένα perazzi δεν ξανασχολουμαι με αγορές όπλων .
Και εγώ για ένα browning cynergy θα ξανασκεφτο για αγωρα .think.

Και εγώ για ένα browning cynergy θα ξανασκεφτο για αγωρα .think.
Ντουφέκι που μου είχε καρφωθεί το είχε ξάδελφος και το έδωσε και πήρε το blazer f3 αλλά μου λέει του λείπει καμιά φορά.Εγω προσωπικά με αυτογεμη δεν ξανασχολουμαι και αν έχω περισευμα κάνα 4/5000€ κάποια στιγμή στο μέλλον θα πάρω perazzi αλλιώς δεν ξαναπαίρνω άλλο όπλο.

Ντουφέκι που μου είχε καρφωθεί το είχε ξάδελφος και το έδωσε και πήρε το blazer f3 αλλά μου λέει του λείπει καμιά φορά.Εγω προσωπικά με αυτογεμη δεν ξανασχολουμαι και αν έχω περισευμα κάνα 4/5000€ κάποια στιγμή στο μέλλον θα πάρω perazzi αλλιώς δεν ξαναπαίρνω άλλο όπλο.
Άσχετα με την επιθυμία που μας πιάνει όλους να τα αγοράζαμε όλα με μία καραμπίνα και ένα δίκαννο μπορούμε να καλύψουμε τα πάντα

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Αλλα λόγο των πολλών αλλαγών και αγορών που έχω κάνει αν θα ξαναπάρω όπλο θα πάρω ένα που είναι από τα καλύτερα που το γουστάρω κιόλας και να μείνει και κάτι αξιόλογο πέρα της συναισθηματικής αξίας στο γιο μου .Ένα perazzi έχει αυτά τα κριτήρια και έχει γίνει και πιο προσιτό στη τιμή από ότι πριν 20/25 χρόνια.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Αλλα λόγο των πολλών αλλαγών και αγορών που έχω κάνει αν θα ξαναπάρω όπλο θα πάρω ένα που είναι από τα καλύτερα που το γουστάρω κιόλας και να μείνει και κάτι αξιόλογο πέρα της συναισθηματικής αξίας στο γιο μου .Ένα perazzi έχει αυτά τα κριτήρια και έχει γίνει και πιο προσιτό στη τιμή από ότι πριν 20/25 χρόνια.
Γιάννη καταλαβαίνω το μεράκι σου , αλλά και αυτό θα έχει τα προτερήματα και τα ελατωματα όπως κάθε προϊόν στον κόσμο.Θα ήθελα να έβλεπα αν μπορουσε να γίνει : Αν γινόταν να νοικιάσουν η να δανειστουν από φίλο για τρείς μήνες ένα perazzi πόσοι από αυτούς θα προχωρούσαν στην αγορά του.Θεωρητικα κουβέντα νά γίνεται.

Γιάννη καταλαβαίνω το μεράκι σου , αλλά και αυτό θα έχει τα προτερήματα και τα ελατωματα όπως κάθε προϊόν στον κόσμο.Θα ήθελα να έβλεπα αν μπορουσε να γίνει : Αν γινόταν να νοικιάσουν η να δανειστουν από φίλο για τρείς μήνες ένα perazzi πόσοι από αυτούς θα προχωρούσαν στην αγορά του.Θεωρητικα κουβέντα νά γίνεται.
Άμα είχαν τα λεφτά!όλοι!

Αυτος ο σαλιαρης που κανει βιντεο εχει στη σχολη του πολλα οπλα. Λεει οτι πας κλεινεις ενα μαθημα, δοκιμαζεις απ αυτα και οποιο σου ταιριαζει και σου αρεσει το παιρνεις μεταχειρισμενο ή και καινουργιο αμα θες. Αυτο ειναι πολυ καλο. Κι αλλες σχολες εκτος απο τη δικη του το κανουν αυτο. Ετσι μαλλον λειτουργουν οι σχολες στην Αγγλια. Μακαρι να υπηρχεκαι στην Ελλαδα τετοιο. Ποσα χρηματα θα γλυτωναμε.

Status
Not open for further replies.
Back