Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Το έχω δει. Αυτό είναι από τα τελευταία που βγήκαν. Είναι καλό και πολύ γερό. Είχα πει κι εγώ χθες ότι είναι καλή επιλογή. Είναι και steel proof νομιζω
Για σκοπευτήριο και κυνηγι για μτχ ανάμεσα στα δύο B κοίτα.. Μάζευε και όταν δεις την κατάλληλη ευκαιρία χιμηξε.. Αν και σου ανέβασαν κάποια πολύ αξιολογα browning τα παιδιά κοντά στο χιλιάρικο

Το χειμώνα θα πέσει πολύ ζόρι . Όποιος έχει λεφτά θα βρει καλές ευκαιρίες εκτιμώ
Δυστυχώς Κώστα αυτό βλέπω και εγώ.. Πολλοι συνάδελφοι θα παρατήσουν το κυνηγι λόγω οικονομικών και θα αρχίσουν να πουλάνε..

Δυστυχώς Κώστα αυτό βλέπω και εγώ.. Πολλοι συνάδελφοι θα παρατήσουν το κυνηγι λόγω οικονομικών και θα αρχίσουν να πουλάνε..
Φιλε το βλεπω πρωτα πρωτα απο τον εαυτο μου. Ο μισθος εξανεμιζεται σε χρονο dt. Αν ξοδεψεις κατι εκτος απο τροφιμα, καυσιμα και λογαριασμους, το βρισκεις μπροστα σου. Ειναι πολυ μεγαλη διαφορα με πριν ενα χρονο. Μεσος ορος 40% πανω τα εξοδα.
Αι στο διαολο βαρεθηκα. Αντι να στρωνω χειροτερεύω. Τι οπλα, φυσιγγια, κυνηγια λεω και ονειρεύομαι τωρα. Αντε βρες λεφτα να παρεις.
Κλειδωμα μεσα ρε. Φυλακη,φοβος και ελεγχος. Τα μουνοπανα, το κατεφεραν.
Κι εγω καλος ειμαι. Καναπεδαρα, θεωρια και αγιος ο θεος.

Και από τον καναπέ να σηκωθούμε το πιό πιθανό είναι ότι θα πλακωθούμε μεταξύ μας στο ξύλο

Φιλε το βλεπω πρωτα πρωτα απο τον εαυτο μου. Ο μισθος εξανεμιζεται σε χρονο dt. Αν ξοδεψεις κατι εκτος απο τροφιμα, καυσιμα και λογαριασμους, το βρισκεις μπροστα σου. Ειναι πολυ μεγαλη διαφορα με πριν ενα χρονο. Μεσος ορος 40% πανω τα εξοδα.
Αι στο διαολο βαρεθηκα. Αντι να στρωνω χειροτερεύω. Τι οπλα, φυσιγγια, κυνηγια λεω και ονειρεύομαι τωρα. Αντε βρες λεφτα να παρεις.
Μπορεί να είναι δυσοίωνα τα πράγματα αλλά μην κλαιγομαστε και εμείς ρε Κώστα για τα χομπυ μας όταν δίπλα μας υπάρχουν άνεργοι άνθρωποι, με προβλήματα υγείας, που δεν ξέρουν πως να τα'ι'σουν τα παιδια τους κτλ κτλ. Θα κόψουμε από εδώ, θα κόψουμε από εκεί και θα την βρούμε την άκρη στο τέλος. Καιρος να γεμίσουν και πάλι τα αυτοκίνητα από κυνηγούς και να μπορούμε και στο ταξίδι να κάνουμε τον ωραίο χαβαλέ μας.

Πανω απ'ολα....ΥΓΕΙΑ παλικαρια !!!! Οταν εχουμε υγεια....ολα τα ''παλευουμε''....Ελληνες ειμαστε....
Και ο Ελληνας .....σε ''καλούπια'' δεν μπαινει.....ξερει να περναει καλα!!!
Οτι τον ενοχλει....το βγαζει απο πανω του !!! ;)

Για να ζεις καλά χωρίς να φτάνουν τα χρήματα πρέπει πρώτα από όλα να το δεχτείς ψυχολογικά και να ζεις μόνο με τα απαραιτητα κυριολεκτικά .Είναι εύκολο να το λες αλλά δύσκολο να το κάνεις .Για εμάς και το κυνήγι οι καπνίζοντες έχουν λόγο με ένα σμπαρο δυο τρυγόνια κόβεις το τσιγάρο πρώτα κάνεις καλό σε εσένα και στους τριγύρω και έπειτα εξοικωνομας χρήμα.Δυσκολο πράγμα αν και εγώ το έχω κόψει .Για όλα τα άλλα θέλει υπομονή ,αγώνα ποτέ να μη το βάζει κάτω κανείς και πάντα να υπάρχει η σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού ότι στη πραγματικότητα και σε μια κοινωνία με παιδεία και αξίες στο τέλος αυτό που μετράει είναι ο χαρακτήρας σου και τα παραδείγματα προς μίμηση που έχεις δώσει η αφήσει παρακαταθήκη για τους τριγύρω σου και όχι τα ποσσα λεφτά έβγαλες ,καθώς εγεννηθηκες Μονος και ξεβρακωτος κοινώς και μπορεί να ξαναβρεθεις στην ίδια θέση .Επεζησες τότε θα επιζήσεις και πάλι καλοί άνθρωποι υπάρχουν πάντα τριγύρω που θα σε στηρίξουν .Και η έξοδος για κυνήγι στη τελική και με ένα όπλο και 20 φυσίγγια πάλι θα γίνει όπως γινόταν και πριν 60/70 χρόνια ,υγεία να έχουμε σωματική και ψυχική τα υπόλοιπα βρίσκονται πολύ μα πολύ πίσω .

Τον άρτον Ημών τον επιουσιον‼️
Αν τώρα ζητάς ως άρτο αστακό‼️
Σόρρυ αλλά δεν παίζει‼️....
Ρε Γιάννη δε λέμε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά πχ θέρμανση το χειμώνα. Είναι δυσβάσταχτο το ποσό που απαιτείται. Θα σου φάει όλο τον προϋπολογισμό. Εκτός αν κυκλοφορείς στο σπίτι τυλιγμένος με κουβέρτες. Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω για υγεία, ότι τα λεφτά δεν το παν, αλλά είναι πολύ στριμοκωλα όλα. Τι θα γίνει δηλαδή κάνε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονια; Ναι οκ υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε, αλλά από την άλλη τι το μη χείρον βελτιστον;

Εκτός αν κυκλοφορείς στο σπίτι τυλιγμένος με κουβέρτες
Αυτό μπορεί να το κάνει κάποιος που δεν έχει παιδιά
Εννοείται ότι πρώτα η υγεία αλλά μην πέσουμε και στην λούμπα των πολιτικών
Δουλέψτε πάρτε λιγότερα χρήματα φάτε στρίμωγμα και ΘΑ έρθουν και καλύτερες μέρες
Δεν θέλουμε καβουροπόδαρα στην Μύκονο απλά να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και η οικογένειά μας

Τα χρήματα δίνονται ανάλογα με το πώς βγαίνουν. Αν βγαίνουν δύσκολα το σωστό είναι να τα δίνεις και δύσκολα, να μην παρασύρεται ο άνθρωπος από τα πάθη του και χάνει τις οικονομίες του, χρήματα δηλαδή που θα του λείψουν. Η πυραμίδα του μασλοου που είπε και ο φίλος μου ο Ανδρέας είναι το καλύτερο μέσο για να διαπιστώσει ο άνθρωπος τι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμη για να μην γίνονται λάθη.

Η μανία της κατανάλωσης είναι παρούσα παντού και πάντα. Άλλως αγοράζει συνεχώς και δεν είναι ευχαριστημένος ποτέ και άλλος βάζει ένα στόχο να αποκτήσει κάτι, ξέρει τί θελει, γιατί το θέλει και όταν το αποκτήσει το χαίρεται και το απολαμβάνει χωρίς να τον απασχολεί μια επόμενη αγορά. Όλα είναι θέμα χαρακτήρα.

Ρε Γιάννη δε λέμε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά πχ θέρμανση το χειμώνα. Είναι δυσβάσταχτο το ποσό που απαιτείται. Θα σου φάει όλο τον προϋπολογισμό. Εκτός αν κυκλοφορείς στο σπίτι τυλιγμένος με κουβέρτες. Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω για υγεία, ότι τα λεφτά δεν το παν, αλλά είναι πολύ στριμοκωλα όλα. Τι θα γίνει δηλαδή κάνε υπομονή μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονια; Ναι οκ υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε, αλλά από την άλλη τι το μη χείρον βελτιστον;
Το βέλτιστον....μας πήγε στα Σμαρτ φονς.....με παρέα μόνος‼️
Ας κάνουμε το βέλτιστον ως προς τις ανθρώπινες σχέσεις πρώτα...κ τα άλλα έπονται....

Status
Not open for further replies.
Back