Ηξερα οτι θα λεγατε browning. Επιβεβαιωθηκα.
Μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά και για χρήση στο σκοπευτήριο,με ότι αυτό συνεπάγεται, Browning είναι η πιό ασφαλή επιλογήΗξερα οτι θα λεγατε browning. Επιβεβαιωθηκα.
Ρε παιδια μου σφηνωθηκε στον εγκεφαλο αυτο το 725 sporter αλλα θελει ενα νεφρο.
Παρεμπιπτοντως το παληκαρι στον καλκα μου ειπε οτι νεες παραλαβες browning το 2023.
Τώρα που ακριβαινουν τα φυσίγγια αποφάσισες να πας σκοπευτήριο;Μια καλη επιλογη παιδια ειναι και τα τελευταια lanber πριν κλεισει η εταιρια. Εχει το artemis sport το 2187 αλλα 1245. Αυτα ρε παιδια ποτε τσιμπησαν τοσο πολυ? 1000 ευρω ειχαν. Τι εγινε και εδω ο ο πολεμος? η εταιρια εχει κλεισει καμια 10 αρια χρονια
Όλα γαμηθηκαν Παναγιώτη. Έτσι κι αλλιώς αν και θα βγάλω άδεια για κυνήγι θα πάω ελάχιστες φορές. Λίγο στην Αττική και κανά ΣΚ στην Κορινθία. Στους Αθηναίους βγαίνει πιο φτηνό το σκοπευτηριο. Και αυτό όχι συχνά εννοείται.Τώρα που ακριβαινουν τα φυσίγγια αποφάσισες να πας σκοπευτήριο;
Καλά τα δισκάκια αλλά ακόμα καλύτερο το κυνήγι.Όλα γαμηθηκαν Παναγιώτη. Έτσι κι αλλιώς αν και θα βγάλω άδεια για κυνήγι θα πάω ελάχιστες φορές. Λίγο στην Αττική και κανά ΣΚ στην Κορινθία. Στους Αθηναίους βγαίνει πιο φτηνό το σκοπευτηριο. Και αυτό όχι συχνά εννοείται.
Τι σοβαρά να ασχοληθω ρε Βασίλη. Για εκτόνωση πάω καμιά φορά να χαλαρώσω και να περάσω κανά δίωρο ωραία. Το δίκανο είναι πιο βολικό. Με αυτό που έχω πάω τώρα αλλά φίλε είναι πολύ ελαφρύ και είναι λίγο νευρικό. Μου δίνει μια αίσθηση ότι δεν το ελέγχω καλά. Μπορεί να είναι η ιδέα μου τώρα αλλά θα προτιμούσα να είναι λίγο πιο βαρύ και λίγο μπροστοβαρο.Καλά τα δισκάκια αλλά ακόμα καλύτερο το κυνήγι.
Αγόρασε μια καινούργια benelli του χιλιάρικου και ρίξε παντού με αυτή (κυνήγι και σκοπευτήριο).
Ελάχιστη συντήρηση και αξιόπιστα όπλα.
Ήθελα να πάρω και εγώ δίκανο για σκοπευτήριο αλλά δεν συμφέρει απ όλες τις απόψεις.
Μόνο αν σκοπεύεις να ασχοληθείς σοβαρά, ... όχι για ξεκ@βλωμα ή για μόστρα.
Αυτό θα έκανα εγώ τουλάχιστον.
Τι σχέση έχει το κυνήγι με το σκοπευτήριο.Όλα γαμηθηκαν Παναγιώτη. Έτσι κι αλλιώς αν και θα βγάλω άδεια για κυνήγι θα πάω ελάχιστες φορές. Λίγο στην Αττική και κανά ΣΚ στην Κορινθία. Στους Αθηναίους βγαίνει πιο φτηνό το σκοπευτηριο. Και αυτό όχι συχνά εννοείται.
Κάντο ανταλλαγή.Τι σοβαρά να ασχοληθω ρε Βασίλη. Για εκτόνωση πάω καμιά φορά να χαλαρώσω και να περάσω κανά δίωρο ωραία. Το δίκανο είναι πιο βολικό. Με αυτό που έχω πάω τώρα αλλά φίλε είναι πολύ ελαφρύ και είναι λίγο νευρικό. Μου δίνει μια αίσθηση ότι δεν το ελέγχω καλά. Μπορεί να είναι η ιδέα μου τώρα αλλά θα προτιμούσα να είναι λίγο πιο βαρύ και λίγο μπροστοβαρο.
Προσφέρουν και τα δύο ψυχική ανατασηΤι σχέση έχει το κυνήγι με το σκοπευτήριο.
Μου αρέσει πολύ. ΔυσκολεύομαιΚάντο ανταλλαγή.
Σου βάζω κι εγώ κάποιες επιλογές. Τον συγκεκριμένο έμπορο τον γνωρίζω και ξέρω ότι είναι τίμιος.Και τα δύο που έχω τώρα μου αρέσουν και δε θέλω να τα δώσω. Ε τότε σκάσε και πήγαινε σκαστα και πάρε ότι θες. Σε πρόλαβα και έχεις δίκιο.
Το είπες μόνος σου αχαχαΤώρα θα μου πεις βολεψου με ότι έχεις και άσε τις μαλακίες. Ε να....
Σωστά τα λες Γιάννη. Εγώ έχω καταλήξει να κυνηγάω με μια επαναληπτική και ένα πλαγιοκαννο. Όλα τα άλλα τα βρίσκω περιττά. Ένα σκυλί που το έχω όπως του αξίζει, γιατί αν έχεις κοπάδι είναι πολύ δύσκολο να τους παρέχει αυτά που χρειάζονται. Απλά πράγματα δεν θέλω να κάνω τη ζωή μου δύσκολη και να αναλωνομαι σε ανούσια πράγματα.Σκέφτομαι σοβαρά ότι πρέπει να μου φτάνει ένα όπλο με σωστό κοντάκι ένα σκυλί και ένα αυτοκίνητο απλά να κάνω τη δουλειά μου , γιατί στο τέλος το σκέφτομαι να αγοράσω συνέχεια με κάνει περισσότερο δυστυχισμένο παρά ευτυχισμένο.Και από ένα να έχω όπως έγραψα ευτυχής θα είμαι να μπορώ να πηγαίνω για κυνήγι με ότι και να ναι .
Δύο όπλα έχεις ,χωράει και ένα τριτο .Προσφέρουν και τα δύο ψυχική αναταση
Μου αρέσει πολύ. Δυσκολεύομαι
Γερασιμε τα χω δει είναι εξαιρετικά. Δε ξέρω αλλά νομίζω ότι αυτά τα όπλα που είναι για Τραπ πρέπει να βολεύουν έτσι που ψιλοτουφεκανε. Μπορείς να παίξεις Σπόρτινγκ με τέτοια;Σου βάζω κι εγώ κάποιες επιλογές. Τον συγκεκριμένο έμπορο τον γνωρίζω και ξέρω ότι είναι τίμιος.
https://www.car.gr/xyma/view/17696965-winchester-select-sporting
https://www.car.gr/xyma/view/315993997-franchi-feeling-sporting-2-kontakia
Επίσης αν θες όπλο αποκλειστικά για σκοπευτήριο για sporting και όχι και για κυνήγι θα κοίταζα και αυτά.
https://www.car.gr/xyma/view/316404495-beretta-silver-pigeon-trap
https://www.car.gr/xyma/view/9739176-marocchi-zer0-3-trap