Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Θυμήθηκα κ μια φάση που έτυχε σε φίλο‼️κουτσιαμπδουσει μια Παναιθοτ...(πανωτ)κ βγαιν του ειργαλείου κι του καρφων στην πισού πόρτα....φριζ η γκομεινα‼️αυτήν δεν ξανανειβεν Απού παν‼️
Από μπροστά παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα (πρέπει να ήταν) αχαχαααχ

topic.

Αν και μη κυνηγετικό το ενδιαφέρον, πειτε κανενα στρωμα κρεβατιού καλό για ανθρώπους με πρόβλημα στη μέση ρε μάγκες. Αυτό που έχω είναι καλό αλλά είναι μαλακό και δεν με βοηθάει.
https://www.skroutz.gr/s/29394348/A...-Memory-Foam-χωρίς-Ελατήρια-150x200x25cm.html κοιτα και αυτο,ειναι Ελληνικη εταιρεια δοκιμασμενο απο την νυφη μου με σοβαρο προβλημα κοιλης στην μεση,εχει παρα πολλα μοντελα,σου εβαλα αυτο που πηρε εκεινη

Καλημέρες‼️το κακό με τις κήλες είναι ότι αν δεν προσέξεις....αυξάνουν, επηρεάζουν κ τους άλλους σπονδύλους κ δημιουργούνται κ άλλες‼️το καλό ,είναι ότι ο οργανισμός μπορεί να τις απαρροφησει...το υλικό που πιέζει το ισχυακο νεύρο επανέρχεται στην πρωτερα θέση‼️εγώ είδα τεράστια βελτίωση όταν έχασα κοντά στα 20 κιλά με γυμναστική κ νηστεία‼️
Εγώ την έπαθα κάνοντας Σκοτ ,σηκώθηκα στραβά κ ακούστηκε‼️κρακ‼️δεν μπορούσα να πετάξω το βάρος απ' τους ώμους‼️μετά από ένα χρόνο πόνου κ δακρύων,πήγα σε έναν χειροπρακτη εδώ, μου έκανε κάτι λαβές που νόμιζα ότι θα μου σπάσει τη μέση,μου έδεσε κ ένα μαντήλι καλαματιανό στο σημείο σφιχτά ,για μια βδομάδα μου λέει θα το κρατήσεις,ήταν καλοκαίρι κ κυκλοφορούσα με το μαντήλι κάτω απ' το μακο‼️
Πάνε 15 χρόνια τώρα κ δόξα τω Θεό‼️όλα κουλ ‼️τότε ήμουν 105 κιλά τώρα 85 ‼️ περαστικά‼️
Στον ίδιο χειροπρακτη έχω έρθει και εγώ από Αθήνα .

Εκκαρα το χωριό του‼️σε αυτόν πηγές❓κ δε σε βοήθησε❓
Δημήτρης μπουχλας λεγότανε είχε βοηθήσει πολύ πήγα κουτσός και έφυγα περπατώντας και ήμουν δεμένος με σεντόνι για 5 μέρες δε θυμαι το χωριό αλλά τον ήξεραν όλοι όπου ρωτούσα

Δημήτρης μπουχλας λεγότανε είχε βοηθήσει πολύ πήγα κουτσός και έφυγα περπατώντας και ήμουν δεμένος με σεντόνι για 5 μέρες δε θυμαι το χωριό αλλά τον ήξεραν όλοι όπου ρωτούσα
Μάλλον αυτός,,,στην Αυλη ,περίμενε κόσμος απ' όλη την Ελλάδα,μας έβαλε σε ένα δωματιακι τίγκα στις εικόνες‼️
Πρώτα ανέλαβε την θεία μου,αυχενικό,της έκανε μια κίνηση Κραβ μάγκα‼️λέω αυτό ήταν πάει η θεία‼️

Άντε έλα καμιά βόλτα να σε πάω για τσίπουρο‼️

Σας ευχαρισρω όλους για την βοήθεια. Βρήκα ένα παλικαρι από εδώ που δουλεύει σε εταιρεία με στρώματα και θα πάω να δω από κοντά τι με βοηθάει.
Βασίλη να ξέρεις ότι ο συνδυασμός στρώμα-υπόστρωμα κάνει τη δουλειά. Άρα ή θα αλλάξεις ολοκληρο κρεβάτι ή θα ταιριάξεις στρώμα στο δικό σου.

Βασίλη να ξέρεις ότι ο συνδυασμός στρώμα-υπόστρωμα κάνει τη δουλειά. Άρα ή θα αλλάξεις ολοκληρο κρεβάτι ή θα ταιριάξεις στρώμα στο δικό σου.
Παντελή δεν κατάλαβα αυτό που μου είπες. Στρωμα και υπόστρωμα θέλω να αλλάξω. Τι εννοείς να ταιριάξω το στρωμα στο κρεβατι μου;

Παντελή δεν κατάλαβα αυτό που μου είπες. Στρωμα και υπόστρωμα θέλω να αλλάξω. Τι εννοείς να ταιριάξω το στρωμα στο κρεβατι μου;
Συγγνώμη Βασίλη, νόμιζα ότι έψαχνες σκέτο στρώμα για το κρεβάτι σου χωρίς να έχεις λάβει υπ'όψη το υπόστρωμα. Γράψε λάθος...:rolleyes:

Status
Not open for further replies.
Back