Prowler®
Banned
όσα δεν υπακούν στον κανόνα που προανέφεραΓια πες τα "κάποια άλλα" .... κατονόμασε τα.....θα έχουμε τροφή για κουβέντα
η αισθητική είναι θέμα προσωπικο μεν, υπακουει σε κανόνες δε!
όσα δεν υπακούν στον κανόνα που προανέφεραΓια πες τα "κάποια άλλα" .... κατονόμασε τα.....θα έχουμε τροφή για κουβέντα
Άρα υπάρχει κ αισθητική που δεν,όσα δεν υπακούν στον κανόνα που προανέφερα
η αισθητική είναι θέμα προσωπικο μεν, υπακουει σε κανόνες δε!
η πεταλούδα; τα σπιρούνια (μοχλοί ανοίγματος); που τα βάζεις;Αναμφίβολα όμορφο κ όπως γουστάρω το πλαγιοκανοαυτό για την εικόνα προφίλ
Όπλο όμως με αυτιάδεν έχω ξαναδείεικόνα από πάνω
μπρε βαλτοί είστε ;;;;;;Άρα υπάρχει κ αισθητική που δεν,
Του-ρκι_κα
Να αφήσει μαλλιά να τα κρύψειη πεταλούδα; τα σπιρούνια (μοχλοί ανοίγματος); που τα βάζεις;
Ρωτάμε ρε κουμπάρερωτάμεμπρε βαλτοί είστε ;;;;;;
Καλορίζικη φίλε!Πήγα για ακόμη μια φορά σε γνωστό κατάστημα κυνηγετικών στη Θεσσαλονίκη για να επωμήσω υποψήφιες καραμπίνες. Οι εκλεκτές μου ήταν maxus ii, sx4, xlr, l4s, v3 και a400 lite. Είμαι πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως έκλεισα την τελευταία καθώς κάθεται αισθητά πολύ καλύτερα πάνω συγκριτικά με τις υπόλοιπες. Ανυπομονώ να την πιάσω στα χέρια μου και να αρχίσω της δοκιμές.
μπραβο ρε αγορι.Πήγα για ακόμη μια φορά σε γνωστό κατάστημα κυνηγετικών στη Θεσσαλονίκη για να επωμήσω υποψήφιες καραμπίνες. Οι εκλεκτές μου ήταν maxus ii, sx4, xlr, l4s, v3 και a400 lite. Είμαι πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως έκλεισα την τελευταία καθώς κάθεται αισθητά πολύ καλύτερα πάνω συγκριτικά με τις υπόλοιπες. Ανυπομονώ να την πιάσω στα χέρια μου και να αρχίσω της δοκιμές.
Πολύ καλό οπλο και σε πολύ καλη τιμη. Καλοτούφεκο!Πήγα για ακόμη μια φορά σε γνωστό κατάστημα κυνηγετικών στη Θεσσαλονίκη για να επωμήσω υποψήφιες καραμπίνες. Οι εκλεκτές μου ήταν maxus ii, sx4, xlr, l4s, v3 και a400 lite. Είμαι πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως έκλεισα την τελευταία καθώς κάθεται αισθητά πολύ καλύτερα πάνω συγκριτικά με τις υπόλοιπες. Ανυπομονώ να την πιάσω στα χέρια μου και να αρχίσω της δοκιμές.
Έκανες την καλύτερη επιλογή, καλορίζικη και να σαι γερός να το χαρείς.Πήγα για ακόμη μια φορά σε γνωστό κατάστημα κυνηγετικών στη Θεσσαλονίκη για να επωμήσω υποψήφιες καραμπίνες. Οι εκλεκτές μου ήταν maxus ii, sx4, xlr, l4s, v3 και a400 lite. Είμαι πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως έκλεισα την τελευταία καθώς κάθεται αισθητά πολύ καλύτερα πάνω συγκριτικά με τις υπόλοιπες. Ανυπομονώ να την πιάσω στα χέρια μου και να αρχίσω της δοκιμές.
μια χαράέκλεισα την τελευταία καθώς κάθεται αισθητά πολύ καλύτερα πάνω συγκριτικά με τις υπόλοιπες.
με το καλό ...Ανυπομονώ να την πιάσω στα χέρια μου και να αρχίσω της δοκιμές.
Έλα ρίξτο πιο πολύ χάρηκες με τις δοκιμές, έτσι;μια χαρά
με το καλό ...
όσο έχω την 1187 δεν μασάω τίποτα ...Έλα ρίξτο πιο πολύ χάρηκες με τις δοκιμές, έτσι;
Καλοριζικο και ενα εχω να πω οτι θα σε ικανοποιησει περα απο τις προσδοκιες σου.Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα καλά σας λόγια.