Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Πήγα για ακόμη μια φορά σε γνωστό κατάστημα κυνηγετικών στη Θεσσαλονίκη για να επωμήσω υποψήφιες καραμπίνες. Οι εκλεκτές μου ήταν maxus ii, sx4, xlr, l4s, v3 και a400 lite. Είμαι πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως έκλεισα την τελευταία καθώς κάθεται αισθητά πολύ καλύτερα πάνω συγκριτικά με τις υπόλοιπες. Ανυπομονώ να την πιάσω στα χέρια μου και να αρχίσω της δοκιμές.
Καρατουφεκαρα από τις λίγες. Καλορίζικο να είναι αυτό και συ γέρος να το χαρείς. Εύχομαι να μη σου φτάνουν τα φυσίγγια. Και φυσικά θέλουμε φωτορεπορτάζ άμα τη παραλαβή.

Αν και μη κυνηγετικό το ενδιαφέρον, πειτε κανενα στρωμα κρεβατιού καλό για ανθρώπους με πρόβλημα στη μέση ρε μάγκες. Αυτό που έχω είναι καλό αλλά είναι μαλακό και δεν με βοηθάει.

Αν και μη κυνηγετικό το ενδιαφέρον, πειτε κανενα στρωμα κρεβατιού καλό για ανθρώπους με πρόβλημα στη μέση ρε μάγκες. Αυτό που έχω είναι καλό αλλά είναι μαλακό και δεν με βοηθάει.
1656701973112.png με 600 ευρώ θα κοιμάσαι σαν πάσας άλλη φάση

Βασίλη καλησπέρα .
Αν το πρόβλημα σου είναι μυικό (τράβηγμα των μυών )λύνεται εύκολα .
Εάν έκανες mri σίγουρα θα σούπαν .
Αν είναι σπόνδυλοι -δίσκοι κλπ τότε άστα .
Δοκίμασε βάλε όταν πάς για ύπνο 2-3 μαξιλάρια κάτω απο την κλείδωση των γονάτων
για να τα κρατούν σε χαλαρή θέση .
Αυτό βοηθά πολύ .
Αν σε βοηθήσει αυτό τότε σου λέω ακόμα 1-2 πραγματάκια

Ξέχνα το να κοιμηθείς μπρούμυτα στα πλάγια με μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια ένα στα μπούτια και ένα στις γαμπές και ένα μπροστά για να κρατηθείς πλάγια όταν κοιμηθείς και να μη γείρεις και αναγκάζεις σε τράβηγμα το γλουτό,στρώμα μεσαίο ούτε σκληρό γιατί εμποδίζει τη σωστή αιμάτωση και θα ξυπνάς συχνά ούτε μαλακό για βουλιάζεις στα γράφω εκ πείρας αν κοιμηθείς ανάσκελα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα σε ύψος που βολεύεται η ακουμπά τα πόδια λυγισμένα στο κάτω μέρος του κρεβατιου ώστε αν κοιμηθείς να μην μπορούν να γλιστρήσουν και να τεντώσουν..Άστο με τη πουτανα τη μέση ου μπλέξεις ακόμα καλά δεν είμαι και τη παλεύω 3 μήνες .

Καρατουφεκαρα από τις λίγες. Καλορίζικο να είναι αυτό και συ γέρος να το χαρείς. Εύχομαι να μη σου φτάνουν τα φυσίγγια. Και φυσικά θέλουμε φωτορεπορτάζ άμα τη παραλαβή.
Συμφωνώ και επαυξάνω για το φωτορεπορτάζ καθότι την έχω στο μάτι καμπόσο καιρό τώρα.

Βασίλη καλησπέρα .
Αν το πρόβλημα σου είναι μυικό (τράβηγμα των μυών )λύνεται εύκολα .
Εάν έκανες mri σίγουρα θα σούπαν .
Αν είναι σπόνδυλοι -δίσκοι κλπ τότε άστα .
Δοκίμασε βάλε όταν πάς για ύπνο 2-3 μαξιλάρια κάτω απο την κλείδωση των γονάτων
για να τα κρατούν σε χαλαρή θέση .
Αυτό βοηθά πολύ .
Αν σε βοηθήσει αυτό τότε σου λέω ακόμα 1-2 πραγματάκια
Κήλη έχω. Τα μαξιλάρια βοηθανε κάτω από τα γόνατα αλλά το στρωμα είναι μαλακό και η μέση κάνει κοιλιά για αυτό χρειάζομαι πιο σκληρό.

Κήλη έχω. Τα μαξιλάρια βοηθανε κάτω από τα γόνατα αλλά το στρωμα είναι μαλακό και η μέση κάνει κοιλιά για αυτό χρειάζομαι πιο σκληρό.
Καλημέρες‼️το κακό με τις κήλες είναι ότι αν δεν προσέξεις....αυξάνουν, επηρεάζουν κ τους άλλους σπονδύλους κ δημιουργούνται κ άλλες‼️το καλό ,είναι ότι ο οργανισμός μπορεί να τις απαρροφησει...το υλικό που πιέζει το ισχυακο νεύρο επανέρχεται στην πρωτερα θέση‼️εγώ είδα τεράστια βελτίωση όταν έχασα κοντά στα 20 κιλά με γυμναστική κ νηστεία‼️
Εγώ την έπαθα κάνοντας Σκοτ ,σηκώθηκα στραβά κ ακούστηκε‼️κρακ‼️δεν μπορούσα να πετάξω το βάρος απ' τους ώμους‼️μετά από ένα χρόνο πόνου κ δακρύων,πήγα σε έναν χειροπρακτη εδώ, μου έκανε κάτι λαβές που νόμιζα ότι θα μου σπάσει τη μέση,μου έδεσε κ ένα μαντήλι καλαματιανό στο σημείο σφιχτά ,για μια βδομάδα μου λέει θα το κρατήσεις,ήταν καλοκαίρι κ κυκλοφορούσα με το μαντήλι κάτω απ' το μακο‼️
Πάνε 15 χρόνια τώρα κ δόξα τω Θεό‼️όλα κουλ ‼️τότε ήμουν 105 κιλά τώρα 85 ‼️ περαστικά‼️

αυτό που πρεπει να βλέπει είναι την πυκνότητα των ελατηρίων και την σκληρότητα αυτών. και τα 2 όσο γίνεται μεγαλύτερα ειδικά εάν είσαι υπέρβαρος.
το κυριότερο όμως είναι στο σεξ, να μην αφηνεις τη γυναίκα να αφηνιάζει με εσένα από κάτω.

Βασίλη αυτό το στρώμα που έβαλα δεν είναι μαλακό είναι στρώμα που κοιμάσαι και το σώμα σου μετά δεν μπορεί να ξαπλώσει σε άλλο στρώμα. Ξαπλώνεις και ξεκουράζεσαι και όσο ποιο πάνω level πηγαίνεις ακόμα καλύτερα.

αυτό που πρεπει να βλέπει είναι την πυκνότητα των ελατηρίων και την σκληρότητα αυτών. και τα 2 όσο γίνεται μεγαλύτερα ειδικά εάν είσαι υπέρβαρος.
το κυριότερο όμως είναι στο σεξ, να μην αφηνεις τη γυναίκα να αφηνιάζει με εσένα από κάτω.
Από τότε που μια μαγδαλω με πέρασε για ταύρο κ έκανε ροντέο πάνω μου,με απότελεσμα να γυρίσει το εργαλείο ‼️ κ ευτυχωωωωωωως δεν έμεινε θέμα....ποτέ γυναίκα από πάνω‼️

Από τότε που μια μαγδαλω με πέρασε για ταύρο κ έκανε ροντέο πάνω μου,με απότελεσμα να γυρίσει το εργαλείο ‼️ κ ευτυχωωωωωωως δεν έμεινε θέμα....ποτέ γυναίκα από πάνω‼️
Με τις λυσσάρες που πας και μπλέκεις αυτά παθαίνεις.

@Vasilis περαστικά ... δεν μπορώ να σε βοηθήσω ... ευτυχώς δεν έχω προβλήματα μέσης (ακόμα)

@Vasilis περαστικά ... δεν μπορώ να σε βοηθήσω ... ευτυχώς δεν έχω προβλήματα μέσης (ακόμα)
Ήμουν μικρός ρε ,δεν είχα διαβάσει κ το μανουαλ του σεξ κ την έπαθα‼️μιλάμε για πόνο όχι πόνο‼️

Θυμήθηκα κ μια φάση που έτυχε σε φίλο‼️κουτσιαμπδουσει μια Παναιθοτ...(πανωτ)κ βγαιν του ειργαλείου κι του καρφων στην πισού πόρτα....φριζ η γκομεινα‼️αυτήν δεν ξανανειβεν Απού παν‼️

Status
Not open for further replies.
Back