Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Το πρωτο το παρκαρα. Μου γυαλισε κι αυτο
https://www.car.gr/xyma/view/322938020-breda-vega-lusso-sporter
Επειδή έγραψες 1000 και μείον
Το συγκεκριμένο φαίνεται πένα αρχικά με εξαίρεση εδώ,ξεγελάει ή φωτογραφία ή κάτι παίζει;
Αν και αν είναι όντως σε τόσο καλή κατάσταση όσο φαίνεται και εσωτερικά δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα αυτό
Είναι εδώ τσακάλια που θα σου τα πούνε καλύτερα
Screenshot_20220704-205932_Chrome~2.jpg

Το συγκεκριμένο φαίνεται πένα αρχικά με εξαίρεση εδώ,ξεγελάει ή φωτογραφία ή κάτι παίζει;
Αν και αν είναι όντως σε τόσο καλή κατάσταση όσο φαίνεται και εσωτερικά δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα αυτό
View attachment 50953
Καλα μιλαμε εισαι τσακαλος. Μαλλον το χει σκαλισει απο τις εφαρμογες για να φερει το κοντακι.

View attachment 50953
Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη αγγελία πάντως νομίζω δεν είναι κατά πόσο είναι στοκαρισμενη ή όχι η ξυλεία του ποζέ αλλά το γεγονός πως έχει να ενημερωθεί εδώ και 2 μήνες :D

Ούτε συζήτηση , αρκεί να ελεγχθεί.
Ενα γυάλισμα και θα είναι οκ.
5 πούλες στο σκοπευτήριο να μελανιάσει και θα τα μαρτυρήσει όλα ΑΝ έχει κάτι να πεί.
Νταμάρια όπλα. Αν ήταν 76 θα το είχα πάρει ακετό καιρό πριν που το έχω δεί.

Μια καλη επιλογη παιδια ειναι και τα τελευταια lanber πριν κλεισει η εταιρια. Εχει το artemis sport το 2187 αλλα 1245. Αυτα ρε παιδια ποτε τσιμπησαν τοσο πολυ? 1000 ευρω ειχαν. Τι εγινε και εδω ο ο πολεμος? η εταιρια εχει κλεισει καμια 10 αρια χρονια

Status
Not open for further replies.
Back