Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Το beretta έχει σταθερό κοντάκι οπότε πιθανότατα να θέλει τροποποίηση, αξίζει όμως για ένα όπλο που μπορεί να είναι πρακτικά καινούργιο. Το marocchi έχει ρυθμιζόμενο οπότε ρυθμίζεται πολύ εύκολα. Το συγκεκριμένο το έχω κι εγώ. Βέβαια ποτέ δεν παίρνεις γουρούνι στο σακί, ότι θέλεις καλό είναι να το δεις από κοντά.

Ειδικό όπλο για παπιά, άλλο για μπεκάτσες, άλλο για γουρούνια, άλλο για ορτύκια, άλλο για πέρδικες, άλλο για σκοπευτήριο και 2-3 γιατί μου άρεσαν, τα βρήκα σε καλή τιμή και τα αγόρασα.
Φτιάξε 5-6 κοντάκια γιατί μας αρέσουν τα ξύλα, αγόρασε και 10 τσοκ έσω έξω να σκοτώνουν καλύτερα και μένεις ταπί.

Ένα για όλα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, άντε άλλο ένα εφεδρικό μην πάθει κάτι το κύριο.
Ας γλυτώνει και τίποτα ...

Και εμένα μου αρέσουν τα όπλα, αλλά να τα βλέπω σε άλλους :)
Έχω φίλο με 10 όπλα ...
Κάθεται και τα κοιτάει ... με μια super90 κυνηγάει πάντα.
Για σκέψου να είχες πάθος το καζίνο ,εδώ κάτι θα σου μείνει να χαζεύεις.

Το beretta έχει σταθερό κοντάκι οπότε πιθανότατα να θέλει τροποποίηση, αξίζει όμως για ένα όπλο που μπορεί να είναι πρακτικά καινούργιο. Το marocchi έχει ρυθμιζόμενο οπότε ρυθμίζεται πολύ εύκολα. Το συγκεκριμένο το έχω κι εγώ. Βέβαια ποτέ δεν παίρνεις γουρούνι στο σακί, ότι θέλεις καλό είναι να το δεις από κοντά.
Για πες για το msrocchi.

Γερασιμε τα χω δει είναι εξαιρετικά. Δε ξέρω αλλά νομίζω ότι αυτά τα όπλα που είναι για Τραπ πρέπει να βολεύουν έτσι που ψιλοτουφεκανε. Μπορείς να παίξεις Σπόρτινγκ με τέτοια;
Για περιστασιακο σκοπευτήριο κάνει και ένα κυνηγετικό δίκανο ,ένα σπόρτινγκ πάνω από 3500γρ πόσο θα το βολευτεις και στο κυνήγι;Το Τραπ δεν .

Πωλείται ένα ωραίο lanber εδώ μέσα ,αν δεν καταλήξεις σε browning που πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή , υπάρχουν κάποια γύρω στο χιλιάρικο.
Το έχω δει. Αυτό είναι από τα τελευταία που βγήκαν. Είναι καλό και πολύ γερό. Είχα πει κι εγώ χθες ότι είναι καλή επιλογή. Είναι και steel proof νομιζω

Για πες για το msrocchi.
Πολύ ευχαριστημένος αλλά δεσμευτικό όπως όλα τα τραποντούφεκα με τα αρνητικά και τα θετικά τους. Αν το θες και για κυνήγι θα σου πρότεινα να δεις sporting μοντέλα. Προσωπικά πάντως αν επέλεγα δεύτερο όπλο για sporting πάλι σε τραποντούφεκο θα κατέληγα.

Πολύ ευχαριστημένος αλλά δεσμευτικό όπως όλα τα τραποντούφεκα με τα αρνητικά και τα θετικά τους. Αν το θες και για κυνήγι θα σου πρότεινα να δεις sporting μοντέλα. Προσωπικά πάντως αν επέλεγα δεύτερο όπλο για sporting πάλι σε τραποντούφεκο θα κατέληγα.
Για κυνήγι είμαι καλυμμένος . Τι σου αρέσει τόσο στο τραποντουφεκο;

- Δεν ασχολείσαι με τσοκ και αποστάσεις, βασικό για μένα. Αν είσαι καλά πάνω στο πιάτο θα σπάσει.
- Τα σφιχτά τσοκ είναι μεγάλο σχολείο στο σκοπευτήριο.
- Ειδικά στα μεταχειρισμένα όπλα οι τιμές είναι πιο οικονομικές γιατί δεν φεύγουν εύκολα.
- Θα έλεγα και για ζύγισμα και αίσθηση στα χέρια αλλά αυτό είναι σχετικό για τον καθένα οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Βέβαια δεν παραβλέπω ότι για το sporting το ιδανικότερο είναι ένα όπλο sporting.

- Δεν ασχολείσαι με τσοκ και αποστάσεις, βασικό για μένα. Αν είσαι καλά πάνω στο πιάτο θα σπάσει.
- Τα σφιχτά τσοκ είναι μεγάλο σχολείο στο σκοπευτήριο.
- Ειδικά στα μεταχειρισμένα όπλα οι τιμές είναι πιο οικονομικές γιατί δεν φεύγουν εύκολα.
- Θα έλεγα και για ζύγισμα και αίσθηση στα χέρια αλλά αυτό είναι σχετικό για τον καθένα οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Βέβαια δεν παραβλέπω ότι για το sporting το ιδανικότερο είναι ένα όπλο sporting.
σωστο σε βρισκω,συμφωνω.

Παντελή δεν κατάλαβα αυτό που μου είπες. Στρωμα και υπόστρωμα θέλω να αλλάξω. Τι εννοείς να ταιριάξω το στρωμα στο κρεβατι μου;
Έχεις σκεφτεί να πάρεις ένα futon (δες εδώ.); Εγώ πριν 20 χρόνια αγόρασα ένα φουτόν το οποίο είναι σχετικά σκληρό, αλλά τα υλικά με το οποίο είναι φτιαγμένο π.χ.
  • Μαλλί προβάτου - αντιβακτηριδιακό, ρυθμιστικό υγρασίας και θερμότητας, ελαστικό
  • Βαμβάκι- φιλικό, σταθερό, ουδέτερο και επίσης κατάλληλο για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες
  • Ίνες καρύδας - σταθερές και διαπερατές από τον αέρα
  • Καθαρή τρίχα αλόγου - σταθερή, αναπνεύσιμη, ρυθμιστική υγρασία και θερμότητα
  • Λινάρι/Κάνναβη - σταθερή και διαπερατή στον αέρα, αντιβακτηριδιακή
  • Φυσικό λατέξ - point-elastic (προσαρμόσιμο) και ανθεκτικό
είναι το κάτι άλλο. Εχει δύο πλευρές, μία για το καλοκαίρι και μία για τον χειμώνα. Και είναι αρκετά σκληρό έτσι ώστε να φέρνει την σπονδυλική στήλη εκεί που πρέπει χωρίς να "βουλιάζει" όταν κοιμάσαι στο πλάι ή ύπτια.
1657027699328.png

Δεν ξέρω πού πουλάνε φουτόν στην Ελλάδα, αλλά αν υπάρχει εργαστήριο για φουτόν, ρίξε του μιά ματιά.
Φτιάχτο μόνος σου! ;)

Last edited:
Έχεις σκεφτεί να πάρεις ένα futon (δες εδώ.); Εγώ πριν 20 χρόνια αγόρασα ένα φουτόν το οποίο είναι σχετικά σκληρό, αλλά τα υλικά με το οποίο είναι φτιαγμένο π.χ.
  • Μαλλί προβάτου - αντιβακτηριδιακό, ρυθμιστικό υγρασίας και θερμότητας, ελαστικό
  • Βαμβάκι- φιλικό, σταθερό, ουδέτερο και επίσης κατάλληλο για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες
  • Ίνες καρύδας - σταθερές και διαπερατές από τον αέρα
  • Καθαρή τρίχα αλόγου - σταθερή, αναπνεύσιμη, ρυθμιστική υγρασία και θερμότητα
  • Λινάρι/Κάνναβη - σταθερή και διαπερατή στον αέρα, αντιβακτηριδιακή
  • Φυσικό λατέξ - point-elastic (προσαρμόσιμο) και ανθεκτικό
είναι το κάτι άλλο. Εχει δύο πλευρές, μία για το καλοκαίρι και μία για τον χειμώνα. Και είναι αρκετά σκληρό έτσι ώστε να φέρνει την σπονδυλική στήλη εκεί που πρέπει χωρίς να "βουλιάζει" όταν κοιμάσαι στο πλάι ή ύπτια.
View attachment 51004

Δεν ξέρω πού πουλάνε φουτόν στην Ελλάδα, αλλά αν υπάρχει εργαστήριο για φουτόν, ρίξε του μιά ματιά.
Φτιάχτο μόνος σου! ;)
Φοβερό φαίνεται ‼️κ αφού δεν το φτιάχνεις εσύ‼️(προσωπικό συμφέρον)έτσι θα είναι‼️

Φοβερό φαίνεται ‼️κ αφού δεν το φτιάχνεις εσύ‼️(προσωπικό συμφέρον)έτσι θα είναι‼️
Δεν ξέρω πλέον τι ακριβώς έχει το δικό μου στρώμα, αλλά στην μέση φαίνεται να έχει ίνες καρύδας, μαλλί προβάτου (ανάμεσα καρύδα και λάτεξ), φυσικό λάτεξ (οι δύο κίτρινες στρώσεις) και βαμβάκι. Το κάλυμα είναι λινάρι. Το μόνο κακό είναι πως το φυσικό λάτεξ χάνει την ελαστικότητά του και μετά κάποια χρόνια αρχίζει και γίνεται σκόνη! Μέχρι στιγμής, όλα εντάξει.
IMG_20220705_171342_s.jpg
Το στρώμα το χρησιμοποιώ σε κρεβάτι με σανίδες ή στο πάτωμα - που και αυτό έχει σανίδες!

ΥΓ: άλλο φοβερό στρώμα είναι το αχυρόστρωμα με στρωμένο πάνω του μιά αληθινή φλοκάτη και πάνω της ένα σάϊζμα! Το άχυρο θέλει όμως κάθε χρόνο ανανέωση.

Δεν ξέρω πλέον τι ακριβώς έχει το δικό μου στρώμα, αλλά στην μέση φαίνεται να έχει ίνες καρύδας, μαλλί προβάτου (ανάμεσα καρύδα και λάτεξ), φυσικό λάτεξ (οι δύο κίτρινες στρώσεις) και βαμβάκι. Το κάλυμα είναι λινάρι. Το μόνο κακό είναι πως το φυσικό λάτεξ χάνει την ελαστικότητά του και μετά κάποια χρόνια αρχίζει και γίνεται σκόνη! Μέχρι στιγμής, όλα εντάξει.
View attachment 51009
Το στρώμα το χρησιμοποιώ σε κρεβάτι με σανίδες ή στο πάτωμα - που και αυτό έχει σανίδες!

ΥΓ: άλλο φοβερό στρώμα είναι το αχυρόστρωμα με στρωμένο πάνω του μιά αληθινή φλοκάτη και πάνω της ένα σάϊζμα! Το άχυρο θέλει όμως κάθε χρόνο ανανέωση.
Σαν παντεσπάνι με σοκολάτα είναι...‼️δεν το ήξερα αυτό με το λάτεξ... αποσυντίθεται δλδ‼️‼️‼️

Status
Not open for further replies.
Back