Εγώ βολεύομαι και με ένα Β25
Και για εσένα τα ίδια ισχύουν.
Εγώ βολεύομαι και με ένα Β25
Και για εσένα τα ίδια ισχύουν.
Εσύ κ η Αλίκη στο ναυτικόΜπαικαλα ρετουσαρισμενη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος.
Προσγειωμένο παιδάκι φαίνεσαι ,για εσένα θα έρθει πιο γρήγορα ο Άγιος Βασίλης.Εγώ πάλι....αν ,αν είχα φράγκα την Μάξους 2 σε ξύλο κ 3" θα έπαιρνακ η πλάκα είναι ότι δεν την έχω δει καν από κοντά....
Εγω αυτο θα κανω οταν ο Κουλης δωσει χρημα.Μπαικαλα ρετουσαρισμενη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος.
Με το verney carron θα μείνεις τότεΕγω αυτο θα κανω οταν ο Κουλης δωσει χρημα.
Θα παμε στον Κυρ Στεφανο και μαζι με το ζαμπον και τη μαρμελαδα θα μας βαλει κι ενα Β25 μαζι. Θα το καψουμε!!!!Με το verney carron θα μείνεις τότε
που ναι και κουνημενο. Αστα να πανεΜε το verney carron θα μείνεις τότε
Το ιδιο συμβαίνει με όλα και πόρσε αυτοκίνητο να παρεις θα έχει και ελατωματα αλλά θα είναι πόρσε ,το ίδιο είναι και το perazzi, είναι perazzi και δε είναι μόνο ονομα έχει αποδεδειγμένη αξία .Γιάννη καταλαβαίνω το μεράκι σου , αλλά και αυτό θα έχει τα προτερήματα και τα ελατωματα όπως κάθε προϊόν στον κόσμο.Θα ήθελα να έβλεπα αν μπορουσε να γίνει : Αν γινόταν να νοικιάσουν η να δανειστουν από φίλο για τρείς μήνες ένα perazzi πόσοι από αυτούς θα προχωρούσαν στην αγορά του.Θεωρητικα κουβέντα νά γίνεται.
γιατι να παρεις sbe3 και οχι be3...μαγκνουμ...στα 1750Σήμερα έπιασα την maxus 2 και την sbe3 ...
Δεύτερη δαγκωτό και άκλικη ...
Μην μου την καρφώσει και την πάρω ...
Στην maxus αυτό το κλείστρο μου σπάει τα νεύρα μόνο που το βλέπω ...
Γιατί τι έχει το κλείστρο,;Σήμερα έπιασα την maxus 2 και την sbe3 ...
Κακά τα ψέματα ότι benelli σήκωσα δεν υπήρχε κάποιο που να μην με βολέψει. Από τα ομορφότερα αυτογεμή βγάζει κατά την γνώμη μου. Με κέρδισε η κυρία με τα μαύρα όμως (a300 outlander) λόγο μηχανισμού και τιμήςΣήμερα έπιασα την maxus 2 και την sbe3 ...
Για τον τρόπο λειτουργείας ήθελα να πω Ανδρέα (αερίων). Αλλά και ο μηχανισμός δηλαδή τι πρόβλημα έχει ; Από την πρώτη α300 μέχρι και την 391 αν δεν κάνω λάθος το κλείστρο έμεινε ίδιο με διαφοροποιήσεις στο σχεδιασμό του πιστονιού. Τα χρόνια έχουν δείξει πολύ καλή αξιοπιστία. Η outlander μια ανανεωμένη 391 είναι.ρε Λαζο σορυ ρε φιλε..αλλα σε κερδισε ο μηχανισμος της Beretta;....ο μηχανισμος;;;....
Αν μπορεις παρτη. Αν εχεις σκοπο να παρεις οπλο και μπορεις τωρα κανε κινηση. Μετα ισως να μη μπορεις Βασίλη.Σήμερα έπιασα την maxus 2 και την sbe3 ...
Γιατί δεν θα είχε κάτι παραπάνω από την Μ2 βασικάγιατι να παρεις sbe3 και οχι be3...μαγκνουμ...στα 1750
Μου την σπάει Γιώργο οπτικά και η λειτουργία του ... άσε το φινίρισμά του.Γιατί τι έχει το κλείστρο,;
Γιατί δεν θα είχε κάτι παραπάνω από την Μ2 βασικά
Μου την σπάει Γιώργο οπτικά και η λειτουργία του ... άσε το φινίρισμά του.
Άλλο κομμάτι κινείται προς τα πίσω άλλο προς τα κάτω αχαχαχα
μου την σπάει απλά ...
Στο βιντεο ειναι η πρωτη maxus, στη δυο εχει αλλο φινιρισμα τουλαχιστον οπως φαινεται αλλα και ιδιο να ειναι, μια χαρα ειναι..Γιατί δεν θα είχε κάτι παραπάνω από την Μ2 βασικά
Μου την σπάει Γιώργο οπτικά και η λειτουργία του ... άσε το φινίρισμά του.
Άλλο κομμάτι κινείται προς τα πίσω άλλο προς τα κάτω αχαχαχα
μου την σπάει απλά ...