gvp9000
Banned
Καιρός να πάρεις ...υ.γ. ΔΕΝ ΕΧΩ μπενέλλι τώρα
Καιρός να πάρεις ...υ.γ. ΔΕΝ ΕΧΩ μπενέλλι τώρα
Ωθεις τον κόσμο στην αμαρτία.... Θου κύριε, φυλακην τω στοματι μου....Καιρός να πάρεις ...
Εμ τι νομίζεις ότι θα πάρει τελικά ... απλά του αρέσει να το παίζει λιγάκι δύσκολος αχαχαχαχααχαχαχαΩθεις τον κόσμο στην αμαρτία.... Θου κύριε, φυλακην τω στοματι μου....
Θα πάρεις την sbe 3 Βασιλη με βαφη best... Θα σου κοστισει λίγο παραπανω αλλα αξιζει για να την βγαζεις καθαρη με τα πουρναρια και τα κλαρια... Τι να κάνουμε;... Υπαρχει η benelli και οι άλλες... Κατι σαν το μπασκετ... Michael jordan και οι αλλοι που παίζουν μπάσκετ... Καλοι ειναι αλλα οχι μιχαλακηδες...Καιρός να πάρεις ...
Αν δεν χαλάσει η Μ2 δεν αγοράζω τίποτα ... θα περιμένω χρόνια εεε ?Θα πάρεις την sbe 3 Βασιλη με βαφη best... Θα σου κοστισει λίγο παραπανω αλλα αξιζει για να την βγαζεις καθαρη με τα πουρναρια και τα κλαρια... Τι να κάνουμε;... Υπαρχει η brnelli και οι άλλες... Κατι σαν το μπασκετ... Michael jordan και οι αλλοι που παίζουν μπάσκετ... Καλοι ειναι αλλα οχι μιχαλακηδες...
Ελευθερα.. Αλλα είναι 18.3 και δεν τρυπάει οπως οι beretta...στο λέω για να ξες...Αν δεν χαλάσει η Μ2 δεν αγοράζω τίποτα ... θα περιμένω χρόνια εεε ?
Θα μου δώσεις να πάρω δόση από την δική σου ...
Ρίξε μερικά μπανανοφυσιγγα και θα σου πω.....Αν δεν χαλάσει η Μ2 δεν αγοράζω τίποτα ... θα περιμένω χρόνια εεε ?
Θα μου δώσεις να πάρω δόση από την δική σου ...
Καιρός να πάρεις ...
μπα λεω να πάρω φλαμπαρμ......Εμ τι νομίζεις ότι θα πάρει τελικά ... απλά του αρέσει να το παίζει λιγάκι δύσκολος αχαχαχαχααχαχαχα
Ναι Μαριο...με τη σούπερ κανη.. Μολις τη δουν τα θηράματα ξαπλωνουν ανάσκελα.. Δε χαλάς ουτε φυσιγγιαμπα λεω να πάρω φλαμπαρμ......
Ξέρω ένα καλό τούρκικο ... να σου πω ? αχαχαχαχαχμπα λεω να πάρω φλαμπαρμ......
Ωχχχ βλέπω να γιομίζει Fabarιές η ρεματιά που θα την καρφώσει ...Faba τι;... Ειναι ενα παλικαρι στο ιντερναιτ και εχει μια φαμπα τι.... Καθε 2η βολη μια εμπλοκη.....1 μεσα 1 εξω τον πάει... Αλλα σκοτωνει ε.... Οχι λαλακιες
Καλά πιάσε πρώτα την άκλικη sbe3 και μετά πήγαινε στο ταμείο και πλήρωσε την Fabarm.μπα λεω να πάρω φλαμπαρμ......
?????Ωχχχ βλέπω να γιομίζει Fabarιές η ρεματιά που θα την καρφώσει ...
Καλά πιάσε πρώτα την άκλικη sbe3 και μετά πήγαινε στο ταμείο και πλήρωσε την Fabarm.
Μην ξεχάσεις να τραβήξεις μια selfie την ώρα που πληρώνεις
Πολλά ελατήρια ... άστο ...?????
H sbe3 είναι ααααλλη κατηγορία κ κλάση... Εγω πριν πάρω τη be diamond κοίταζα τη black eagle 3 magnun... Και την κοιταζα σοβαρά αφου είχα μιλήσει 3 φορες με καλκα.. . Αλλα δεν ήταν best.. Δεν ήθελα την super magnun κ επέλεξα την raffaello be diamond...Ωχχχ βλέπω να γιομίζει Fabarιές η ρεματιά που θα την καρφώσει ...
Καλά πιάσε πρώτα την άκλικη sbe3 και μετά πήγαινε στο ταμείο και πλήρωσε την Fabarm.
Μην ξεχάσεις να τραβήξεις μια selfie την ώρα που πληρώνεις
Γιατι δεν λες με το βελτιωμενο κλειστρο?Πολλά ελατήρια ... άστο ...
Σέιμ θίνγκ αυτό απ' σκοτών' μοναχότ'.Γιατι δεν λες με το βελτιωμενο κλειστρο?
Οταν είσαι πρώτος κ ηγέτης στο χώρο των αυτογεμων το μονο που μπορούν να κάνουν οι ανταγωνιστές είναι να εφευρισκουν μυθους.. Γυρω γύρω έρχομαι να το βάλω το στοίχημα.. Το να χασω με τη benelli το βρίσκω λογικό.. Αφου ειναι πλεον δεδομένο οτι δεν εχει την κανη των αλλων... Αλλα αμα χάσει ο αντι benellakias τι γίνεται;... Εκεί σε θέλω μαστορα.. Να δω σε ποια τρύπα θα μπει να κρυφτεί.Σέιμ θίνγκ αυτό απ' σκοτών' μοναχότ'.
Τι βελτίωσαν βρε Γιώργο ? το κλικ διόρθωσαν ... έκαναν και τίποτα άλλο στο κλείστρο ?
Περιμένουμε να αυξήσουν την στρυχνίνη στο κράμα της κάνης τώρα ...