Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Έχεις μεγάλο δίκιο Βασίλη. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται όμως. Για παράδειγμα δεν φανταζομουν ποτέ ότι στην Ελλάδα θα γίνει το λεγόμενο capital control. Έγινε όμως. ΑΝ γίνει κάτι και κουρευτούν τα χρήματα στις τράπεζες ή ακόμα χειρότερα, χαθούν ; Θα μου πεις δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Εγώ νομίζω ότι όλα μπορούν να συμβούν υπό προϋποθέσεις.
Κώστα για να δηλώσει ο Κούλης ότι δε θα γίνουν εκλογές , κάτι πρέπει να χει στη φαρέτρα του. Ελπίζω.

Σέιμ θίνγκ αυτό απ' σκοτών' μοναχότ'.

Τι βελτίωσαν βρε Γιώργο ? το κλικ διόρθωσαν ... έκαναν και τίποτα άλλο στο κλείστρο ?
Περιμένουμε να αυξήσουν την στρυχνίνη στο κράμα της κάνης τώρα ... :)
Η στρυχνινη ειναι καρκινογονος και απαγορευθει .Οι σοβαρες εταιριες βαζουν lannete .furadan κλπ

Εχοντας μία 870, μία 1100, ένα ΙΖΗ43ΚΗ, και ένα 36αράκι Rossi, βλέπω ότι μου λείπει ένα όπλο αδρανείας (κι άλλα πολλά ....). Σκέφτομαι να διαλέξω ανάμεσα σε DUCA MONTEFELTRO και A5 ULTIMATE.
Τί λένε οι ειδήμονες επί τούτου (εκτός του: ... Προβλέπω πολύ δύσκολο χειμώνα.:oops:, που μάλλον έχουν δίκιο) ;

Εχοντας μία 870, μία 1100, ένα ΙΖΗ43ΚΗ, και ένα 36αράκι Rossi, βλέπω ότι μου λείπει ένα όπλο αδρανείας (κι άλλα πολλά ....). Σκέφτομαι να διαλέξω ανάμεσα σε DUCA MONTEFELTRO και A5 ULTIMATE.
Τί λένε οι ειδήμονες επί τούτου (εκτός του: ... Προβλέπω πολύ δύσκολο χειμώνα.:oops:, που μάλλον έχουν δίκιο) ;
Αν δεν έχεις χρήμα μεταχ. Βιτόρια. Αν έχεις τα άλλα δύο είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Δύσκολη επιλογή. Η Μπένι πιο όμορφη.

Ανάμεσα στο ασχημόπαπο και τον κύκνο εσύ τι προτιμάς ;;; :) :) :)

Διάφορα ακούμε περί όπλων όταν όμως το χέρι μπαίνει στην τσέπη τον πρώτο λόγο τον έχει η αξιοπιστία και η απροβλημάτιστη λειτουργία.

Δεν ξέρω τι λέει η Α5 Θοδωρή από αξιοπιστία ... αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε ένα δοκιμασμένο και ενα νέο σύστημα αδράνειας θα διάλεγα το δοκιμασμένο.
Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται :)

https://www.browning.com/news/tech-terms/semi-auto-shotgun-kinematic-drive.html

Ανάμεσα στο ασχημόπαπο και τον κύκνο εσύ τι προτιμάς ;;; :) :) :)

Διάφορα ακούμε περί όπλων όταν όμως το χέρι μπαίνει στην τσέπη τον πρώτο λόγο τον έχει η αξιοπιστία και η απροβλημάτιστη λειτουργία.

Δεν ξέρω τι λέει η Α5 Θοδωρή από αξιοπιστία ... αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε ένα δοκιμασμένο και ενα νέο σύστημα αδράνειας θα διάλεγα το δοκιμασμένο.
Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται :)

https://www.browning.com/news/tech-terms/semi-auto-shotgun-kinematic-drive.html
Η montefeltro και η 390 θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα από μια εταιρία που οργανώνει κυνήγια στην Αργεντινή ( πηγή randy wakeman).

Έχεις μεγάλο δίκιο Βασίλη. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται όμως. Για παράδειγμα δεν φανταζομουν ποτέ ότι στην Ελλάδα θα γίνει το λεγόμενο capital control. Έγινε όμως. ΑΝ γίνει κάτι και κουρευτούν τα χρήματα στις τράπεζες ή ακόμα χειρότερα, χαθούν ; Θα μου πεις δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Εγώ νομίζω ότι όλα μπορούν να συμβούν υπό προϋποθέσεις.
Δεν έγινε Κάπιταλ κοντρόλ για να γλυτώσουν μερικές χιλιάδες ελληνων τα λεφτά τους τα περισσοτερα από απατεώνιες κάθε είδους καθώς και οι τράπεζες και να καταστραφουν τα υπόλοιπα 9 εκατομμύρια .Ούτε τώρα θα γίνει γιατί εκεί που έχουν μείνει λεφτά πολλά έχουμε γνώση οι φύλακες ,οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε το κουπί σε πιο Βουλιαγμένη βάρκα.

Η montefeltro και η 390 θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα από μια εταιρία που οργανώνει κυνήγια στην Αργεντινή ( πηγή randy wakeman).
Εκεί παίζει ρόλο και η τιμή Κώστα.
Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στον μηχανισμό σε σχέση με τα άλλα μοντέλα ...

μα δε ειναι φτιαγμενα για αυτη τη δουλεια....
Άρα συμφωνούμε ότι περισσότερο περιορίζουν τα σκοπευτικά ραβδωτού όπλου,τις δυνατότητες του λειοκαννου πάρα τις αναδεικνύουν; Δυστυχώς στην προσπάθεια να μοιάζει το λειοκαννο με ραβδωτό και αν είναι δυνατόν με τυφέκιο εφόδου έχει φορτωθεί με άχρηστα πράγματα και έχει αποπροσανατολίσει τον κόσμο που η μόνη εμπειρία με όπλο που έχει πριν την απόκτηση δικού του λειοκαννου είναι στη στρατιωτική του θητεία. Έχω κι εγώ φίλους που είναι σκοπευτές ( με τέτοια όπλα) τα οποία υπερασπίζονται με πάθος αλλά.... Μόλις πάμε για τσίχλες και παίρνω επίτηδες το ταπεινό πλαγιοκαννο... Καταλαβαίνεις τι πανηγύρι γίνεται ;)

Από την ίδια πηγή, μέσα στα πολύ αξιόπιστα όπλα η ίδια εταιρεία έχει προσθέσει και την Remington 1100... Απλά το αναφέρω ;)

Το πιο καλακατασκευασμενο αυτογεμη της browning είναι η 2000 που γεμίζει από τα πλάγια και ο μηχανισμός βρίσκεται όλος στην αποθήκη πάνω από τα φυσίγγια ,και δεν το λέω εγώ το γράφουν κάποιοι τους οποίους συχνά πυκνά αναφέρουμε μέσα εδώ εκθειάζοντας τις γνώσεις τους ,αλλά επειδή έχω τέτοια και είχα και 302 και για λίγο και 303 και 390 έχει συγγενης σας λέω είναι μακράν πίσω από Μπερέτα
Γιαννη σορυ φιλε αλλα αμα ηταν καλοκατασκευασμένος δε θα εβγενε η β80 που ειναι μπερεττα καλοκρυμενος ναι γτ μπορει η δικια σου να κελαιδαει αλλα ολες οι αλλες πολυ εμπλοκη φιλε

Status
Not open for further replies.
Back