Tolis SBE1
Banned
Δε θεορουντε απλα ειναι τα μονα που αντεχουνΗ montefeltro και η 390 θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα από μια εταιρία που οργανώνει κυνήγια στην Αργεντινή ( πηγή randy wakeman).
Δε θεορουντε απλα ειναι τα μονα που αντεχουνΗ montefeltro και η 390 θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα από μια εταιρία που οργανώνει κυνήγια στην Αργεντινή ( πηγή randy wakeman).
ΠροπαγάνδαΟι Αγγλοι και Ρωσοι τα γουσταρουν πολυ τα τουρκιε
Και γω λεω αμα παρουνε μια ουτε μερα θα βγαλει με το στανταρακι 3000 φυσίγγια ημερισιοςΑπό την ίδια πηγή, μέσα στα πολύ αξιόπιστα όπλα η ίδια εταιρεία έχει προσθέσει και την Remington 1100... Απλά το αναφέρω
Χαμηλομισθοι θα το ελεγα εγωΠροπαγάνδα
Όταν δεν το ξεκαθαρίζουν....προπαγανδίζουνΧαμηλομισθοι θα το ελεγα εγω
Και γω λεω αμα παρουνε μια ουτε μερα θα βγαλει με το στανταρακι 3000 φυσίγγια ημερισιος
Οπως θα ελεγε και ο Βαγγος αμα τα πιασουν Ελληνες χειριστες δε θα μεινει ελατηριοΔε θεορουντε απλα ειναι τα μονα που αντεχουν
Φαντάσου τι έχουν δει τα μάτια του.Οπως θα ελεγε και ο Βαγγος αμα τα πιασουν Ελληνες χειριστες δε θα μεινει ελατηριο
Ξανακοιμήσου ... αύριο είναι μια καινούργια ημέρα ...Σήμερα ξύπνησα με την επιθυμία να πάρω μια beretta A304 με σταθερό τσοκ 3*. Ότι του φανεί....
Μην τρως βαριά το βράδυ.Σήμερα ξύπνησα με την επιθυμία να πάρω μια beretta A304 με σταθερό τσοκ 3*. Ότι του φανεί....
Εγώ που ξυπνάω τρέχοντας να πάρω την μαύρη εντουρο βόλτα(μάρκα δεν αναφέρεται)20 +χρόνια ,το ίδιο ζωντανό όνειρο κ να πεις ότι έχω λοξά με μηχανέςούτε καν να την βάλω μπρος α'ι' ηξηγατου αυτόΚανακοιμήσου ... αύριο είναι μια καινούργια ημέρα ...
Αστείο ... !!!
''Γεροντα'' μιλας με γριφους...Εγώ που ξυπνάω τρέχοντας να πάρω την μαύρη εντουρο βόλτα(μάρκα δεν αναφέρεται)20 +χρόνια ,το ίδιο ζωντανό όνειρο κ να πεις ότι έχω λοξά με μηχανέςούτε καν να την βάλω μπρος α'ι' ηξηγατου αυτό
Όσο την οδηγείς μόνο στον ύπνο σου μην φοβάσαι.Εγώ που ξυπνάω τρέχοντας να πάρω την μαύρη εντουρο βόλτα(μάρκα δεν αναφέρεται)20 +χρόνια ,το ίδιο ζωντανό όνειρο κ να πεις ότι έχω λοξά με μηχανέςούτε καν να την βάλω μπρος α'ι' ηξηγατου αυτό
Άστα να πάνε...πολύ κουφόαυτό κ όταν πετάωΌσο την οδηγείς μόνο στον ύπνο σου μην φοβάσαι.
Μυστήριο όνειροαπλά''Γεροντα'' μιλας με γριφους...
Όταν μπαίνεις στα ...ήντα, συμβαίνουν πολλά κουφά και ονειρεύεσαι ακόμα πιό κουφά! Απλά γίνεσαι καλύτεροςΆστα να πάνε...πολύ κουφόαυτό κ όταν πετάω
Μήπως ήταν αυτή;;;;;Εγώ που ξυπνάω τρέχοντας να πάρω την μαύρη εντουρο βόλτα(μάρκα δεν αναφέρεται)
Δε μας κανει,Μήπως ήταν αυτή;;;;;
https://www.benelli-moto.gr/motosikletes/leoncino-500-trail/
... δεν έχει μανιβέλα!Δε μας κανει,
Δεν εχει διευριμενο αυλο!!!