Άρα επανερχόμαστε σε αυτό που λέμε τόσο καιρό..... που είναι τα όμορφα κυνήγια και οι όμορφες φάσεις.......; ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ........ας υπάρχουν θηράματα,ας έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε στον κυνηγότοπο,με τα σκυλιά και τους φίλους μας και ας έχουμε νεροσωληνες για όπλα..... εμείς καλά θα περάσουμε....Όμορφα κυνήγια και ωραίες φάσεις μας λείπουν, όχι όπλα ...
Αυτο το σκεφτομαι και γω.https://www.kalkantzakos.com/Product/1134/m4-super-90,-karampina-benelli
Κανει για κυνηγι αγριογουρουνου?
Λογικα το πισω βγαινει ευκολα, πρεπει να ειναι με βιδα, το μπροστα ομως το κατω μερος που βιδωνει η ακιδα μαζι με το προστατευτικο, ειναι κολλημενο και ειναι και λιγο υπερυψωμενο, ο μπενελλοβαγκος αν διαβασει τα μηνυματα ας μας πει αν γινεται και πως.Αυτο το σκεφτομαι και γω.
Μην κοιτας τον Καλκα ομως...δεν ξερουν τι γραφουν! Η Μ4 δεν εχει ατσαλινη βαση. Ergal ειναι.
Πολυ θα ηθελα να δω αν μπορω να την μετατρεψω και να βαλω μπιλια αφαιροντας τα ghost ring.
H Benelli USA την δινει στα 3.550 κιλα περιπου.
Εμπλοκή όταν είναι ακαθάριστες, να το τονίσουμε αυτό. Δεν έχω πάθει ποτέ εμπλοκή με το όπλο καθαρό και δεν έχω πάθει και πότε ζημιά, αν σκεφτεί κανείς ότι με αυτό το όπλο έχω ρίξει ότι σαβουρα τσιχλοφυσιγγο υπάρχει. Και τουφεκιά θρύλος.Γιαννη σορυ φιλε αλλα αμα ηταν καλοκατασκευασμένος δε θα εβγενε η β80 που ειναι μπερεττα καλοκρυμενος ναι γτ μπορει η δικια σου να κελαιδαει αλλα ολες οι αλλες πολυ εμπλοκη φιλε
Έτσι ακριβώς καθαρό όπλο καμία εμπλοκή εγώ έχω του πατέρα μου έχει ρίξει δύο καράβια φυσίγγια έχει πρετσινια στη πάπια έχει και καθαρή που είναι άνετα ρίχνει πολλά φυσίγγια πριν γίνει χάλια και κάνει καμία εμπλοκή και έχει ανοιγμένες και τις τρύπες αερίων στη κανη και δεν έχει αλλάξει κανένα ελατήριο ποτέ εκτός έναν εξολκεα browning 2000 φερμενη από εξωτερικό το 1975Εμπλοκή όταν είναι ακαθάριστες, να το τονίσουμε αυτό. Δεν έχω πάθει ποτέ εμπλοκή με το όπλο καθαρό και δεν έχω πάθει και πότε ζημιά, αν σκεφτεί κανείς ότι με αυτό το όπλο έχω ρίξει ότι σαβουρα τσιχλοφυσιγγο υπάρχει. Και τουφεκιά θρύλος.
Φίλε δε σπάει δε χαλάει. Δεν της έχω αλλάξει τίποτα, ποτέ. Μόνο καθάρισμα θέλει. Γι'αυτό δεν πρόκειται να τις πουλήσω ποτέ. Και μιλάμε για τουφεκιά κέντημα, 71 πόντους στάνταρ 2*Έτσι ακριβώς καθαρό όπλο καμία εμπλοκή εγώ έχω του πατέρα μου έχει ρίξει δύο καράβια φυσίγγια έχει πρετσινια στη πάπια έχει και καθαρή που είναι άνετα ρίχνει πολλά φυσίγγια πριν γίνει χάλια και κάνει καμία εμπλοκή και έχει ανοιγμένες και τις τρύπες αερίων στη κανη και δεν έχει αλλάξει κανένα ελατήριο ποτέ εκτός έναν εξολκεα browning 2000 φερμενη από εξωτερικό το 1975
εχω μια 390Έχει κανείς καμιά Α304 που σκέφτεται να τη δώσει;
παρε την α350 να σε δει ο θεος!Έχει κανείς καμιά Α304 που σκέφτεται να τη δώσει;
https://www.car.gr/xyma/view/313210326-beretta-a304-larkΈχει κανείς καμιά Α304 που σκέφτεται να τη δώσει;
Μάριε αυτό είναι χρεπι. Το χει κάνει κοτέτσι ο τύπος. Αυτό για να γίνει τουφέκι θέλει κανά 4_5 κατοσταρικα μόνο για τα εξωτερικά. Μέσα φαντάζομαι πως θα είναι. Για αυτό παραπάνω από 150€ δεν έδινα. Υπάρχει μια άλλη αλλά είναι με σταθερά τσοκ.
Μάριε αυτό είναι χρεπι. Το χει κάνει κοτέτσι ο τύπος. Αυτό για να γίνει τουφέκι θέλει κανά 4_5 κατοσταρικα μόνο για τα εξωτερικά. Μέσα φαντάζομαι πως θα είναι. Για αυτό παραπάνω από 150€ δεν έδινα. Υπάρχει μια άλλη αλλά είναι με σταθερά τσοκ.
Ετσι, παρτε μια Μ4.....Πάρτε μια άκλικη benelli να σωθείτε όσο προλαβαίνετε ακόμα ... αχαχαχα
Gunsmith killer ...
Όχι την βρωμιάρα ...Ετσι, παρτε μια Μ4.....
Όλοι ξερολες!!! Το βρήκες!!! Καλύτερα ρωτά τους γουρουναδες!!! Α 400 σουπερ μαγνουμ εξ πλο είχα και έφυγε νύχτα ..λόγω μεγάλου σιδηροδρόμου μέχρι 32 έως 34 γρ όλο εμπλοκές!!!! Μονοκανο αξίας 1.700 ευρώ....αλλαγή με Φράνκι ριμπ 750 ευρώ και όχι απλά τίμιο, μια λέξη εξαιρετικό......όσο για τη μ2 που πήρα με ένα τσοκ κικς 30, ένα τζεμινι 4 άστρα και το μπελ μπραιν για περπατητο, τουφεκιές και κάτω......το Κικς δε από 25 έως 50 θερίζει....η αμαρτία μου δε ότι αγορασα τα τσοκ χωρίς να δοκιμάσω της μαμάς!!! Κάνουν δε κάνουν λίγο με νοιάζει....κικς 30 όλα τα λεφτά.!!!Πάει αυτό τώρα! Είναι παλιά δικαιολογία, την προτιμαγανε για της μεγάλες αποθήκες και μόνο για αυτό.
Εμένα βρήκες! ?Όλοι ξερολες!!! Το βρήκες!!! Καλύτερα ρωτά τους γουρουναδες!!! Α 400 σουπερ μαγνουμ εξ πλο είχα και έφυγε νύχτα ..λόγω μεγάλου σιδηροδρόμου μέχρι 32 έως 34 γρ όλο εμπλοκές!!!! Μονοκανο αξίας 1.700 ευρώ....αλλαγή με Φράνκι ριμπ 750 ευρώ και όχι απλά τίμιο, μια λέξη εξαιρετικό......όσο για τη μ2 που πήρα με ένα τσοκ κικς 30, ένα τζεμινι 4 άστρα και το μπελ μπραιν για περπατητο, τουφεκιές και κάτω......το Κικς δε από 25 έως 50 θερίζει....η αμαρτία μου δε ότι αγορασα τα τσοκ χωρίς να δοκιμάσω της μαμάς!!! Κάνουν δε κάνουν λίγο με νοιάζει....κικς 30 όλα τα λεφτά.!!!
Γιατί ρε, στο πηγάδι κατουρήσες εσυΕμένα βρήκες! ?
πωλειται 304 χρεπι ,προσεξε το στομιο της καννης,θα καταλαβεις πολλα. οφειλω να παραδεχτω οτι ο πωλητης ξερει τι πουλαει