Θελει μαθήματα μάρκετινγκ αυτόςείναι απ' αυτούς που ανοίγουν γυραδικο στο μπαγκλα ντεςΕυκαιρία
Χλάπα Χλούπα ... σχέση με σούπα πρέπει να έχει
https://www.car.gr/xyma/view/316499184-xlapa-xloypa
Θελει μαθήματα μάρκετινγκ αυτόςείναι απ' αυτούς που ανοίγουν γυραδικο στο μπαγκλα ντεςΕυκαιρία
Χλάπα Χλούπα ... σχέση με σούπα πρέπει να έχει
https://www.car.gr/xyma/view/316499184-xlapa-xloypa
Πώς κ δεν ανέφερε κάποιος άλλος κάτοχος το ίδιοόταν αγοράζεις όπλο, το πρώτο σου μέλημα είναι να δεις το εύρος των γομωσεων άσχετως αν δεν ρίχνεις ποτέ 24 η 58 γρ.Ήθελε μεγάλες γομωσεις γιατί όταν πήγαινε να πεταξει το φυσίγγιο αν η γόμωση ήταν ελαφριά ο σιδηρόδρομος δεν τερμάτιζε μεχρι πίσω και κράταγε τον κάλυκα μισό μέσα μισό έξω....όταν το φυσίγγιο ήταν 40 42 η 64:γραμμάρια όλα καλά....δε μπορείς να κυνηγάς τσίχλες και τρυγόνια να 36 και άνω γρ......ρωτά την οπλοτεχνικη πριν 6 περίπου χρόνια το έκανα ανταλλαγή με τη Φράνκι την ριμπ....δε διορθωνοταν με τίποτα....θα την πήρε κάποιος που ίσως κυνηγά μόνο πάπια χήνες και αγριογούρουνα ...μια ζωή αερίων είχα....τη μπρεντα την αλταιρ το Μπερέτα το 391 το λάιτ ...άσε που είχα βαρεθεί να τα καθαρίζω....μια ντουλάπα φανέλες είχα καταστρέψει....τώρα πλέον μετά από 36 χρόνια ανελέητου κυνηγιού κυνηγάω μόνο με τη ριμπ σε σκληρά μέρη και τη μ2 για τσίχλες φάσες τρυγόνι με πολύ καλά έως άριστα αποτελέσματα ...αυτή ήταν και η αιτία που έφυγα από Αθήνα και ήρθα και ζω μέσα στο κυνήγι....η παρέα άλλωστε το γνωρίζει ....
Γιάννη μιας και έχει brow η gold, fusion, fusion evolve τι διαφορά έχουν;Πώς κ δεν ανέφερε κάποιος άλλος κάτοχος το ίδιοόταν αγοράζεις όπλο, το πρώτο σου μέλημα είναι να δεις το εύρος των γομωσεων άσχετως αν δεν ρίχνεις ποτέ 24 η 58 γρ.
Δεν ξέρω αλλά αυτό πρώτη φορά το ακούω σίγουρα κάτι άλλο φταίει πιθανών κάποια εργοστασιακή αστοχία γιατί σε βίντεο που έχω δει τα ρίχνει όλα νερό! Αλλά και όταν παίρνεις ένα όπλο που είναι φτιαγμένο για βάλτο είναι φτιαγμένο για αλλά φορτία και πιθανών να μην ρίχνει τα 28γρ. Εγώ πάντως με την Α400 unico που ήταν σούπερ μαγκνουμ ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε με 24γρ.Ήθελε μεγάλες γομωσεις γιατί όταν πήγαινε να πεταξει το φυσίγγιο αν η γόμωση ήταν ελαφριά ο σιδηρόδρομος δεν τερμάτιζε μεχρι πίσω και κράταγε τον κάλυκα μισό μέσα μισό έξω....όταν το φυσίγγιο ήταν 40 42 η 64:γραμμάρια όλα καλά....δε μπορείς να κυνηγάς τσίχλες και τρυγόνια να 36 και άνω γρ......ρωτά την οπλοτεχνικη πριν 6 περίπου χρόνια το έκανα ανταλλαγή με τη Φράνκι την ριμπ....δε διορθωνοταν με τίποτα....θα την πήρε κάποιος που ίσως κυνηγά μόνο πάπια χήνες και αγριογούρουνα ...μια ζωή αερίων είχα....τη μπρεντα την αλταιρ το Μπερέτα το 391 το λάιτ ...άσε που είχα βαρεθεί να τα καθαρίζω....μια ντουλάπα φανέλες είχα καταστρέψει....τώρα πλέον μετά από 36 χρόνια ανελέητου κυνηγιού κυνηγάω μόνο με τη ριμπ σε σκληρά μέρη και τη μ2 για τσίχλες φάσες τρυγόνι με πολύ καλά έως άριστα αποτελέσματα ...αυτή ήταν και η αιτία που έφυγα από Αθήνα και ήρθα και ζω μέσα στο κυνήγι....η παρέα άλλωστε το γνωρίζει ....
Η gold είναι προγενέστερο μοντέλο και μαζι με το μεταγενέστερο phoenix αλλά το ένα είναι με μαύρη βάση και το άλλο με νίκελ είναι το ίδιο όπλο. Και τα fusion μαι το fusion evolve δεν θυμάμαι τι διαφορά έχουν αλλά όχι κάτι το σημαντικόΓιάννη μιας και έχει brow η gold, fusion, fusion evolve τι διαφορά έχουν;
Το μοιάζει το διόρθωσαμπαζει? η μοιαζει?
Στο ντιζάιν μόνο πιστεύω,ιδίως η εβολβ η φοίνιξ αν έχει σπιντ λοουντ είναι ίδια με την γκολντΓιάννη μιας και έχει brow η gold, fusion, fusion evolve τι διαφορά έχουν;
την εχει φιλος και κυνηγαει τσιχλα με 28 γρ.απο 28 γρ. και πανω ριχνει τα παντα απροβληματιστα,μιλαω για την Α400 extremeΔεν ξέρω αλλά αυτό πρώτη φορά το ακούω σίγουρα κάτι άλλο φταίει πιθανών κάποια εργοστασιακή αστοχία γιατί σε βίντεο που έχω δει τα ρίχνει όλα νερό! Αλλά και όταν παίρνεις ένα όπλο που είναι φτιαγμένο για βάλτο είναι φτιαγμένο για αλλά φορτία και πιθανών να μην ρίχνει τα 28γρ. Εγώ πάντως με την Α400 unico που ήταν σούπερ μαγκνουμ ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε με 24γρ.
Πόσα όπλα έχεις αγοράσει βρε Κώστα ;;;;Έχω δοκιμάσει την Α400 xplor light χωρίς κικ οφ, πριν 4 χρόνια. Και γαμω τα τουφέκια. Μου άρεσε πολύ. Μάλιστα ρώτησα τον κάτοχο αν την πούλαγε. Είπε όχι
Καλά και συ αυτή την συγκεκριμένη ήθελες;Έχω δοκιμάσει την Α400 xplor light χωρίς κικ οφ, πριν 4 χρόνια. Και γαμω τα τουφέκια. Μου άρεσε πολύ. Μάλιστα ρώτησα τον κάτοχο αν την πούλαγε. Είπε όχι
Αυτή γνώρισε αυτή εμπιστεύθηκε έτσι ξεκινάνε οι κάψουρεςμε τα ΟΧΙΚαλά και συ αυτή την συγκεκριμένη ήθελες;
Προφανώς το όπλο του ήταν ελαττωματικό. Φίλος που κυνηγουσαμε πολλές φορές μαζί και δυστυχώς δεν ζει πια, είχε την Α400 από όταν βγήκε. Το όπλο δεν είχε καθαριστεί ποτέ από την ημέρα που αγοράστηκε. Εγώ το καθάρισα πριν κλείσει το κυνήγι του λαγού πρώτη φορά φέτος. Και κυνηγούσε τσίχλα και λαγό ο άνθρωπος. Όποιος κατάλαβε κατάλαβεΠώς κ δεν ανέφερε κάποιος άλλος κάτοχος το ίδιοόταν αγοράζεις όπλο, το πρώτο σου μέλημα είναι να δεις το εύρος των γομωσεων άσχετως αν δεν ρίχνεις ποτέ 24 η 58 γρ.
Γιατί δεν είναι καλή; Εμένα μου είχε φανεί πολύ wow. Είχε πολλά μασκαραλικια απ' οξωΚαλά και συ αυτή την συγκεκριμένη ήθελες;
Πώς άντεξες;Φέτος θα πάρω και ένα οπλακι. Μάλλον ποζεδακι αλλά το εξετάζω ακόμα και μαζεύω σιγά σιγά. Έχω να αγοράσω όπλο πέντε χρόνια και θα με πιάσει κατάθλιψη. Όλα για την υγεία παίδες μου
Το γρασσο είναι καλό. Για λαδακι πάρε ένα ballistol που καθαριζει καλά.Μόλις παρήγγειλα ένα γράσο super lube, ένα λαδάκι συντήρηση super lube και ένα κουτάκι Λάμπρο μπλε νούμερο 7 για καμία πέρδικα όταν με το καλό ανοίξει το κυνήγι τής. Μικρές χαρές της ζωής... Με καταλαβαίνετε
Είμαι παντρεμένος και υπάρχει κόφτηςΠώς άντεξες;