Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Γνωστός μου θέλει να αγοράσει αποθήκη για την A5 Grand Passage MAX 5 , το θέμα είναι ότι η Browning δεν έχει και κάπου άκουσε ότι ταιριάζει από κάποιο μοντέλο της Winchester, έχει κανείς γνώση στο αντικείμενο να με βοηθήσει;

https://www.car.gr/xyma/view/16574709-beretta-epanaliptiki-karabina
Κατα τον πωλητη τα σημερινα οπλα ειναι συλλήβδην γκαζοτενεκεδες. Δωσε 980 να παρεις το καλο. Ποιος κακομοιρης θα την πατησει.
Με λιγοτερα λεφτα παιρνεις new γκαζοτενεκε montefeltro ή https://www.car.gr/xyma/view/323308948-pwleitai-beretta-a400-xplor
Επαναληπτικη και μονομπρατση...και 980 ευρω...
Υπαρχει λογος που δεν προχωρησε το μοντελο αυτο. Οι μονομπρατσες σταματησαν την δεκαετια το 70!

Λοιπόν το super poze Baikal με τα δύο ζευγάρια κάννες δεν υπάρχει, μίλησα τώρα με Καλκατζακο. Οπότε θα πάω να δω benelli M1 super 90 και μαύρο αετό για αριστερόχειρες και αν μου κάτσει καλα ένα από τα δύο θα δώσω μια προκαταβολή να μου το κρατήσουν μέχρι να βγει η άδεια αγοράς. Από ότι κατάλαβα πολλά όπλα που φαίνονται διαθέσιμα δεν υπάρχουν.

Λοιπόν το super poze Baikal με τα δύο ζευγάρια κάννες δεν υπάρχει, μίλησα τώρα με Καλκατζακο. Οπότε θα πάω να δω benelli M1 super 90 και μαύρο αετό για αριστερόχειρες και αν μου κάτσει καλα ένα από τα δύο θα δώσω μια προκαταβολή να μου το κρατήσουν μέχρι να βγει η άδεια αγοράς. Από ότι κατάλαβα πολλά όπλα που φαίνονται διαθέσιμα δεν υπάρχουν.
Ρώτα στον Κύργια για ΜΠΑΙΚΑΛΑ. Αυτός είναι ο επισημος Κωστα

Έχει ένα αντιαεροπορικό wingmaster στο car

Ρώτα στον Κύργια για ΜΠΑΙΚΑΛΑ. Αυτός είναι ο επισημος Κωστα
Ήθελα να υπάρχει σε μαγαζί για να το δω και να το επωμισω, γιατί νιώθω άβολα να παραγγείλω ένα όπλο που δεν έχω δει και δεν έχω πιάσει ποτέ. Μπορεί κάτι να μην μου αρέσει και μετά δεν έχω επιλογή θα πρέπει να το πάρω

Από την άλλη δεν είχα ποτέ όπλο αδράνειας και μια μοντεφελτρο αριστερή που έτυχε να πιάσω σε φίλο οπλουργο μου άρεσε ιδιαίτερα. Η ημιαυτόματη καραμπίνα γενικά δεν με ενθουσιάζει αλλά η μοντεφελτρο μου άρεσε, έχει ωραίο χουφτωμα

Από την άλλη δεν είχα ποτέ όπλο αδράνειας και μια μοντεφελτρο αριστερή που έτυχε να πιάσω σε φίλο οπλουργο μου άρεσε ιδιαίτερα. Η ημιαυτόματη καραμπίνα γενικά δεν με ενθουσιάζει αλλά η μοντεφελτρο μου άρεσε, έχει ωραίο χουφτωμα

Καλως το παιδι.... Καλως το 3-0.....παραφραση του μεγαλου και αειμνήστου Νικου Αλεφαντου....

Είναι καλή αυτή. Κι εγώ θα την έπαιρνα

Είναι καλή αυτή. Κι εγώ θα την έπαιρνα
Η μοντεφελτρο καλή είναι, αλλά διαθέσιμη σε προσφορά είναι μόνο η M1 και ίσως ο μαύρος αετός, δεν ήταν σίγουρο ότι υπάρχει ο αετός θα το διαπιστώσω από βδομάδα. Αν δεν μου κάτσει καλα καμία από τις δύο θα κοιτάξω μπαικαλ με σταθερά τσοκ 1-3 . Δυστυχώς δεν έχω άλλο όπλο υπόψη μου σε λογική τιμή. Κοιτάζω όπλο από 900 ευρώ και κάτω.

Η μοντεφελτρο καλή είναι, αλλά διαθέσιμη σε προσφορά είναι μόνο η M1 και ίσως ο μαύρος αετός, δεν ήταν σίγουρο ότι υπάρχει ο αετός θα το διαπιστώσω από βδομάδα. Αν δεν μου κάτσει καλα καμία από τις δύο θα κοιτάξω μπαικαλ με σταθερά τσοκ 1-3 . Δυστυχώς δεν έχω άλλο όπλο υπόψη μου σε λογική τιμή. Κοιτάζω όπλο από 900 ευρώ και κάτω.
Ο καλκα έχει και αφινιτυ αριστερη

Status
Not open for further replies.
Back