Επαναπροσδιορισε.Ξεφεύγει από την τιμή που έχω στο μυαλό μου.
Επαναπροσδιορισε.Ξεφεύγει από την τιμή που έχω στο μυαλό μου.
Μονοκαννο με 2 στην αποθήκη όμως...Του @Alex37 του βγήκε μονοκαννο
Δεν έριξε ούτε 500 φυσίγγια και άρχισαν τα όργανα.Απο το να το στείλω στον Καλκατζακο και αυτός σε κανένα ξεφτερι οπλουργο το έδωσα στα χέρια έμπειρου για επισκευή.Θα γράψω όταν μάθω τι κρυολόγημα έπαθε αδράνειας όπλο.Με έτρωγε να πάρω γκλίτσα με 10 δίκανα σε 2 οπλοβαστους... Καλά να πάθω!Γιατί; Η εγγύηση δεν καλυψε;
Πσρε το σωστό αδρανειας ρε αδερφε... Ιμιτασιον αδρανειας... Τι περιμένεις;Μονοκαννο με 2 στην αποθήκη όμως...
Δεν έριξε ούτε 500 φυσίγγια και άρχισαν τα όργανα.Απο το να το στείλω στον Καλκατζακο και αυτός σε κανένα ξεφτερι οπλουργο το έδωσα στα χέρια έμπειρου για επισκευή.Θα γράψω όταν μάθω τι κρυολόγημα έπαθε αδράνειας όπλο.Με έτρωγε να πάρω γκλίτσα με 10 δίκανα σε 2 οπλοβαστους... Καλά να πάθω!
Δεν θα είναι κάτι σοβαρό.Μονοκαννο με 2 στην αποθήκη όμως...
Δεν έριξε ούτε 500 φυσίγγια και άρχισαν τα όργανα.Απο το να το στείλω στον Καλκατζακο και αυτός σε κανένα ξεφτερι οπλουργο το έδωσα στα χέρια έμπειρου για επισκευή.Θα γράψω όταν μάθω τι κρυολόγημα έπαθε αδράνειας όπλο.Με έτρωγε να πάρω γκλίτσα με 10 δίκανα σε 2 οπλοβαστους... Καλά να πάθω!
Mαυρος αετος αριστερος στα 900? που?Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζομαι άλλο όπλο, οπότε θα την έχω για κανένα τσιχλοκοτσυφο. Απλά μου την έχει δώσει και θέλω να πάρω κάτι νέο. Το ποζεδακι που ήθελα γιατί δεν έχω, δεν μπορώ να το επωμισω και να το δω οπότε η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι όπλο αδράνειας αριστερό σε λογική τιμή. Ε εκεί κουμπώνει η M1, αν υπάρχει διαθέσιμος και ο μαύρος αετός θα το δω κι αυτό το όπλο και οποίο μου κάτσει καλύτερα.
Όπλο που δεν έχω ( σούπερ πόζε ή καραμπίνα αδράνειας αριστερή) και τιμή κάτω από 900Επαναπροσδιορισε.
Θα του κάνω ένα τηλέφωνο. Αν δέχεται να την δει οπλουργος και δεν έχει πειράξει κώνους κλπ γιατί όχι ωραίο όπλο είναι.
Καλκατζακος αλλά μου είπε ότι δεν είναι σίγουρο αν ακόμα υπάρχει στο μαγαζί. Για τη Μ1 ήταν μόνο σίγουρος.Mαυρος αετος αριστερος στα 900? που?
Κώστα άσε τα μεταχειρισμένα ... πάρε μια Μ2 αριστερή πλαστική comfort, ... το κάνεις που το κάνεις, κάντο σωστά.Αν δέχεται να την δει οπλουργος και δεν έχει πειράξει κώνους κλπ γιατί όχι ωραίο όπλο είναι.
Δεν μπορώ να βλέπω πάνω στο όπλο το κόκκινο αυθεντικό οικολογικό σήμα.....
Πσρε το σωστό αδρανειας ρε αδερφε... Ιμιτασιον αδρανειας... Τι περιμένεις;
Οι τράπεζες δεν είναι στην ρυθμιστική.Αν την έχει και σε 61 πόντους ακόμα καλύτερα.
Βγαίνει και 53.....Οι τράπεζες δεν είναι στην ρυθμιστική.
Δεν το θέλει για τράπεζεςΒγαίνει και 53.....
?Δεν το θέλει για τράπεζες
Για τράπεζες με 53εκ κάνει....για τραβέρσες μακρινές όχι.....Δεν το θέλει για τράπεζες
Θα σε στείλω στον καράφλα να σου κάνει σεμινάρια οικολογίας.Δεν μπορώ να βλέπω πάνω στο όπλο το κόκκινο αυθεντικό οικολογικό σήμα...
Γι'αυτό
Οκ πάμε σε 33
Ο καράφλας πλάκα πλάκα κυνηγάει με πλάγιο.Θα σε στείλω στον καράφλα να σου κάνει σεμινάρια οικολογίας.
Νομίζω κάννη δεν υπάρχει σε 33 μόνο το κελί 33 υπάρχει και είναι σε προσφοράΟκ πάμε σε 33