Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Του @Alex37 του βγήκε μονοκαννο
Μονοκαννο με 2 στην αποθήκη όμως...
Γιατί; Η εγγύηση δεν καλυψε;
Δεν έριξε ούτε 500 φυσίγγια και άρχισαν τα όργανα.Απο το να το στείλω στον Καλκατζακο και αυτός σε κανένα ξεφτερι οπλουργο το έδωσα στα χέρια έμπειρου για επισκευή.Θα γράψω όταν μάθω τι κρυολόγημα έπαθε αδράνειας όπλο.Με έτρωγε να πάρω γκλίτσα με 10 δίκανα σε 2 οπλοβαστους... Καλά να πάθω!

..

Δεν έριξε ούτε 500 φυσίγγια και άρχισαν τα όργανα.Απο το να το στείλω στον Καλκατζακο και αυτός σε κανένα ξεφτερι οπλουργο το έδωσα στα χέρια έμπειρου για επισκευή.Θα γράψω όταν μάθω τι κρυολόγημα έπαθε αδράνειας όπλο.Με έτρωγε να πάρω γκλίτσα με 10 δίκανα σε 2 οπλοβαστους... Καλά να πάθω!
Πσρε το σωστό αδρανειας ρε αδερφε... Ιμιτασιον αδρανειας... Τι περιμένεις;

Δεν θα είναι κάτι σοβαρό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζομαι άλλο όπλο, οπότε θα την έχω για κανένα τσιχλοκοτσυφο. Απλά μου την έχει δώσει και θέλω να πάρω κάτι νέο. Το ποζεδακι που ήθελα γιατί δεν έχω, δεν μπορώ να το επωμισω και να το δω οπότε η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι όπλο αδράνειας αριστερό σε λογική τιμή. Ε εκεί κουμπώνει η M1, αν υπάρχει διαθέσιμος και ο μαύρος αετός θα το δω κι αυτό το όπλο και οποίο μου κάτσει καλύτερα.
Mαυρος αετος αριστερος στα 900? που?

Αν δέχεται να την δει οπλουργος και δεν έχει πειράξει κώνους κλπ γιατί όχι ωραίο όπλο είναι.
Κώστα άσε τα μεταχειρισμένα ... πάρε μια Μ2 αριστερή πλαστική comfort, ... το κάνεις που το κάνεις, κάντο σωστά.
Και την s90 αν δεν σε παίρνει.
Η Μ2 δεν θα πάει 1080 ... λιγότερο θα πάει ...

Όλες οι benelli περίπου το ίδιο κράτημα (λαβή) έχουν (αυτές που έχω πιάσει).
Για να ταιριάζει σε εμένα που έχω κόλλημα με τις λαβές και κυνηγούσα χρόνια με την 1187 κάτι λέει.
Affinity όχι.

Αν την πάρεις 61-66 δεν πρόκειται να ξαναπιάσεις άλλο όπλο στα χέρια σου.
Δεν θα σου πω για βλητικές αποδόσεις και βλακείες ... το παίρνεις μια φορά και ξενοιάζεις ...

Τα όπλα αυτά έχουν ρίξει δισ-τρισ-εκατομμύρια φυσίγγια.
Ότι ήταν να βγάλουν το έχουν βγάλει και έχει διορθωθεί ... εγώ έτσι το βλέπω.
Έχουν τις μικρότερες πιθανότητες να σου βγάλουν πρόβλημα από άλλα όπλα ή νέα μοντέλα.
Γι αυτό κατέληξα σε αυτή.

Για εμένα η αξιοπιστία του όπλου είναι το Α και το Ω.
Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά.
Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back