Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
αυτο που λεω ειναι οτι αν παρεις ενα μεταχειρισμενο 20ετιας και βαλε, και αποφασισεις μετα απο λιγα χρονια να το πουλησεις δεν θα παρεις τιποτα...αντε 200-250 ευρω...ενα ακριβοτερο οπλο θεωρω οτι κραταει υψηλοτερη μεταπωλητικη αξια...οποτε αν συνδυασεις τις ατοκες δοσεις και την υψηλοτερη αξια μεταπωλησης αξιζει να παρεις ενα ακριβοτερο οπλο...
Αν πάρεις 20ετίας το παντρεύεσαι ή το σκοτώνεις, εννοείται ότι το καινούργιο είναι καινούργιο
Απλά για κάποιον που θέλει ένα αξιόπιστο όπλο απλά για να πάει για κυνήγι χωρίς να έχει σκοπό να το δώσει μετά από 5-10 χρόνια για να πάρει καινούργιο είναι καλή επιλογή
Και όχι σε κάτι τιμές ότι νά'ναι που ζητάνε ορισμένοι...

Ποιο μαγαζί έχει να τον προτιμήσουμε ?
Το δίκαννο έφυγε μάλλον δεν βλέπω φωτογραφίες,και ήταν και πολύ ωραίο υπάρχει η περιγραφή
Πάντως ανεβάζει ωραία δίκαννα και προσεγμένα τουλάχιστον για το μάτι εσωτερικά δεν ξέρω,μπορεί να τον γνωρίζει κανένας κρητικός από το φόρουμ Screenshot_20220715-205524_Chrome.jpg

Το δίκαννο έφυγε μάλλον δεν βλέπω φωτογραφίες,και ήταν και πολύ ωραίο υπάρχει η περιγραφή
Πάντως ανεβάζει ωραία δίκαννα και προσεγμένα τουλάχιστον για το μάτι εσωτερικά δεν ξέρω,μπορεί να τον γνωρίζει κανένας κρητικός από το φόρουμ View attachment 51514
Θα τον ρωτήσω πόσο αγοράζει μια A303.
Λογικά όσο έναν τενεκέ be diamond και μου μένουν και ρέστα :)
Κοίτα να δεις που πλάκα πλάκα θα πάρω και άλλο όπλο.

Δεν πιστεύω να μου τα γυρίσει όταν αγοράζει αυτός :)

Θα τον ρωτήσω πόσο αγοράζει μια A303.
Λογικά όσο έναν τενεκέ be diamond και μου μένουν και ρέστα :)
Κοίτα να δεις που πλάκα πλάκα θα πάρω και άλλο όπλο.
Πες ότι σε τρώει ο λοκώς σου να πάρεις καινούργιο όπλο και άσε τα υπόλοιπα .yelling.

Πες ότι σε τρώει ο λοκώς σου να πάρεις καινούργιο όπλο και άσε τα υπόλοιπα .yelling.
φημες λενε οτι για να ξεχαρμανιασει κανει νεα διαγραμματα με βλητικες δοκιμες και κυνηγι βροντοσαυρου κατα την αρχαιοτητα

Πάντως ανεβάζει ωραία δίκαννα και προσεγμένα τουλάχιστον για το μάτι εσωτερικά δεν ξέρω,μπορεί να τον γνωρίζει κανένας κρητικός από το φόρουμ

View attachment 51514
Χανιά είναι ...
Έχει σπουδάσει εδώ
https://www.htl-ferlach.at/en/our-education/weapon-and-safety-engineering

Μάλλον είναι του χειροποίητου και αυτός ...

Όσο μερικοί πιστεύουν σε μαγικά μέταλλα και βλητικές υπεροχές, όχι 1000 θα ζητάνε αλλά της Παναγιάς τα μάτια !!!
Και θα υπάρχουν πάντα τα θύματα που θα τους τα δίνουν ...

Δεν είδες τον άλλο με το χρέπι το επαναληπτικό χθες που έλεγε ότι τα καινούρια είναι γκαζοτενεκέδες αχαχαχαχ
Ας τα πληρώσουν στην τελική.
Κάτσε να σκάσουν μύτη για τα καλά τα ατσάλια να δεις γέλιο που θα πέσει !!!
Αν είσαι έμπορος παλιών και μεταχειρισμένων θάβεις τα καινούργια.

αυτο το οπλο το ειχα αγορασει το 1992..το κρατησα 20χρονια..δεν μου εκανε καμια εμπλοκη και απέδιδε τα καλυτερα αποτελεσματα με 4αρι τσοκ μαμα...αλλα θεωρω οτι ειναι ενα πολυ παλιο οπλο πλεον....
Και τι έχει να ζηλέψει από τα νέα και πλαστικά ?

Οι νέες μπενελι όπως και κάποιες μπερετες σήκωσαν ψηλά τον αμανέ σε τιμές το όπλο που πρότεινα στο φίλο είναι αθάνατο και όχι πλαστικο σε λίγο καιρό να λέει κολάει φθαρεικε το πέλμα κτλ που ακούμε και όσο για τη τιμή και σε 10 χρόνια θα κάνει 400 μπενελι και φθηνότερο δε πωλείται τόσο θα κάνει και μια πλαστική άντε 500 των σημερινών 1000 .

Χανιά είναι ...
Έχει σπουδάσει εδώ
https://www.htl-ferlach.at/en/our-education/weapon-and-safety-engineering

Μάλλον είναι του χειροποίητου και αυτός ...
Ρε παιδιά αν όντως έχει σπουδάσει στο Φέρλαχ, που νομίζω είναι και μοναδική σχολή στο είδος της, σίγουρα κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος, ας μην τον θάβουμε έτσι αβασάνιστα

Ρε παιδιά αν όντως έχει σπουδάσει στο Φέρλαχ, που νομίζω είναι και μοναδική σχολή στο είδος της, σίγουρα κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος, ας μην τον θάβουμε έτσι αβασάνιστα
Δεν αμφισβητήσαμε την καταρτιση του. Τους χαρακτηρισμους του σχολιαζουμε. Ε πως θα γινει, δεν ειναι γκαζοτενεκεδες ολα τα οπλα που παραγονται σημερα. Ολα στον κουβα?

Status
Not open for further replies.
Back