Happy wife, happy lifeΕίμαι παντρεμένος και υπάρχει κόφτης
Happy wife, happy lifeΕίμαι παντρεμένος και υπάρχει κόφτης
Καλά εντάξει. Ποζε wingmaster υπάρχει;Φέτος θα πάρω και ένα οπλακι. Μάλλον ποζεδακι αλλά το εξετάζω ακόμα και μαζεύω σιγά σιγά. Έχω να αγοράσω όπλο πέντε χρόνια και θα με πιάσει κατάθλιψη. Όλα για την υγεία παίδες μου
Τα προοριζω και τα δύο για το πιστόλι. Το γρασακι με πινελακι στις ράγες και εξωτερικά της κάννης και το λαδάκι δύο τρείς σταγόνες εξωτερικά του πιστολιού και πέρασμα με πινελακι. Μόνο για λίπανση και προστασία δηλαδή.Το γρασσο είναι καλό. Για λαδακι πάρε ένα ballistol που καθαριζει καλά.
Α γεια σουHappy wife, happy life
Άμα σου πω ότι σκέφτομαι να πάρω και δεύτερη και να ταράξω την πρώτη στις μετατροπές... Δεν χρειάζομαι πραγματικά άλλο όπλο, αλλά είναι η χαρά που σου δείνει το νέο! Θα δούμε, πρώτα θα μαζέψω το απαιτούμενο ποσό και μέχρι τότε θα κάνω σχέδια και θα τσεκαρω επιλογές.Καλά εντάξει. Ποζε wingmaster υπάρχει;
Γιατί όλοι οι κάτοχοι οπλων γράφουν στο φόρουμ, η γνωρίζεται όλους όσους έχουν όπλα η πάνε στους οπλουργους...μη με αμφισβητείς γιατί θα με κάνεις να αναφέρω ονόματα και διευθύνσεις που γνωρίζουν τι τραβιξα με το μονοκανο αξίας 1.700 ευρώ και δε κάνει.....Πώς κ δεν ανέφερε κάποιος άλλος κάτοχος το ίδιοόταν αγοράζεις όπλο, το πρώτο σου μέλημα είναι να δεις το εύρος των γομωσεων άσχετως αν δεν ρίχνεις ποτέ 24 η 58 γρ.
11 87 ε; Δεν είναι κακο Είχα την 1100. Είμαι υπό σκέψη.Πόσα όπλα έχεις αγοράσει βρε Κώστα ;;;;
Πουλάω μια 1187 με ραγισμένη βάση που δουλεύει ... την θες ;;;
Πλάκα !!!!!!!!!!!!
Δε με πάει με τα δίκανα. Δε φταίω εγώ αυτά είναι μπουρδελαΑυτή γνώρισε αυτή εμπιστεύθηκε έτσι ξεκινάνε οι κάψουρεςμε τα ΟΧΙ
16 χρονιαΦέτος θα πάρω και ένα οπλακι. Μάλλον ποζεδακι αλλά το εξετάζω ακόμα και μαζεύω σιγά σιγά. Έχω να αγοράσω όπλο πέντε χρόνια και θα με πιάσει κατάθλιψη. Όλα για την υγεία παίδες μου
Εσύ αδερφέ μετά από τόσα χρόνια απέκτησες δικαίωμα για Merkel!16 χρονια
Δεν θα σε πιασει καταθλιψη επειδη εχεις καιρο να αγορασεις
Να το παρεις ομως αμα το λαχταρησες!!!στο ευχομαι ολοψυχα
Μια φορα ζουμε!!!
Αυτή έχει επιμήκυμενη θύρα εξαερισμού11 87 ε; Δεν είναι κακο Είχα την 1100. Είμαι υπό σκέψη.
Εγώ θέλω κώνο και πορτιγκ και εσω έξω τσοκ σαν εξατμιση και σκοπευτκα τρουγκλο. Τέτοια είχα στο χωριό μου.Αυτή έχει επιμήκυμενη θύρα εξαερισμού
Θα περιμενω πρωτον να μαζευτει το ποσοΕσύ αδερφέ μετά από τόσα χρόνια απέκτησες δικαίωμα για Merkel!
Κώστα μεταξύ μας ,έχω τροχό και δράπανο , είμαι και ψαγμενος θα σου το κάνω εντερπραιζ το όπλακι.Εγώ θέλω κώνο και πορτιγκ και εσω έξω τσοκ σαν εξατμιση και σκοπευτκα τρουγκλο. Τέτοια είχα στο χωριό μου.
Λεγε τέτοια τώρα.Κώστα μεταξύ μας ,έχω τροχό και δράπανο , είμαι και ψαγμενος θα σου το κάνω εντερπραιζ το όπλακι.
Εγώ θέλω κώνο και πορτιγκ και εσω έξω τσοκ σαν εξατμιση και σκοπευτκα τρουγκλο. Τέτοια είχα στο χωριό μου.
Εχω μια.κουφαλα και με εχει τρελανει στον πονο να ερω για ενα σφραγισμα?Κώστα μεταξύ μας ,έχω τροχό και δράπανο , είμαι και ψαγμενος θα σου το κάνω εντερπραιζ το όπλακι.