Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Αν έχουμε τελείως λυμένο το κοντάκι και έχουμε αφαιρέσει τα πάντα τότε ...
1. Βάζουμε πρώτα την φλάντζα αλλαγής κλίσεως Ζ,Α,Β,C (Z μικρότερο drop, ... C μεγαλύτερο drop) ... δεν υπάρχει φλάντζα D !!!!
2. Βάζουμε την φλάντζα αλλαγής αποκλίσεως (DX δεξιοί και SX αριστεροί)
3. Βάζουμε το κοντάκι
4. Βάζουμε την ατσάλινη πλακέτα ανάλογα με τις προηγούμενες 2 επιλογές ... πχ αν επιλέξαμε φλάντζα κλίσης Β και φλάντζα απόκλισης DX τότε βάζουμε την ατσάλινη πλακέτα ώστε να διαβάζουμε Β-DX και είμαστε κομπλέ.
Υπαρχει D(φλαντζα και ατσαλινη πλακετα),στη Μ2 μπορει να μην δινουν αλλά στη powerbore και πιθανον καποιες αλλες benelli,υπαρχει...για μεγαλυτερη κλιση απ τη C.

Last edited:
Αν έχουμε τελείως λυμένο το κοντάκι και έχουμε αφαιρέσει τα πάντα τότε ...
1. Βάζουμε πρώτα την φλάντζα αλλαγής κλίσεως Ζ,Α,Β,C (Z μικρότερο drop, ... C μεγαλύτερο drop) ... δεν υπάρχει φλάντζα D !!!!
2. Βάζουμε την φλάντζα αλλαγής αποκλίσεως (DX δεξιοί και SX αριστεροί)
3. Βάζουμε το κοντάκι
4. Βάζουμε την ατσάλινη πλακέτα ανάλογα με τις προηγούμενες 2 επιλογές ... πχ αν επιλέξαμε φλάντζα κλίσης Β και φλάντζα απόκλισης DX τότε βάζουμε την ατσάλινη πλακέτα ώστε να διαβάζουμε Β-DX και είμαστε κομπλέ.
Η be diamond την εχει μεσα την D. Εγω βέβαι εχω αφήσει τη Β οπως τη φόραγε γιατί είμαι μετρίου αναστηματος 1,78 και νομίζω ειναι οκ αλλα θα τη δω κι αργότερα καλύτερα.

Υπαρχει D(φλαντζα και ατσαλινη πλακετα),στη Μ2 μπορει να μην δινουν αλλά στη powerbore και πιθανον καποιες αλλες benelli,υπαρχει...για μεγαλυτερη κλιση απ τη C.
οκ ... δεν το ξέρω αυτό ...
ταιριάζουν στην Μ2 ?

@vazelos θα σου δανειστώ την D αχαχαχχ

Αυτες ειναι ολες οι φλαντζες απο την be... Λειπουν η μια πλαστικη c και η μια μεταλικη c dx που φοραω επάνω στο οπλο.. Ζουμαρετε τις φωτογραφίες να δειτε οτι μερικες μεταλικες είναι διπλες πανω κατω και μπρος πισω... Δηλαδή το οπλο φοράει 2 και οχι 3 φλαντζες..
IMG_20220908_094428.jpgIMG_20220908_094448.jpg

Αυτες ειναι ολες οι φλαντζες απο την be... Λειπουν η μια πλαστικη c και η μια μεταλικη c dx που φοραω επάνω στο οπλο.. Ζουμαρετε τις φωτογραφίες να δειτε οτι μερικες μεταλικες είναι διπλες πανω κατω και μπρος πισω... Δηλαδή το οπλο φοράει 2 και οχι 3 φλαντζες..
View attachment 55170View attachment 55171
Κοιτα καλα το κοντακι σου. Προς τη μερια του κοντακιου φοραει και αλλα μια λεπτη που ειναι για το καστ.

Η Ζ γράφει 50/50..μήπως αυτή θα κάνει το όπλο να ρήξει κέντρο δηκαδη 50/50 κι όχι 60/40?
όχι κατά πάσα βεβαιότητα αναφέρεται σε χιλιοστα της μεγάλης κλίσης του κοντακίου
πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο (ΣΤΌΧΑΣΤΡΑ - ΚΆΝΝΗ)
δοκίμασε την C σε τέστ τσωρτσιλ και τα ξαναλέμε

και στο δικο μου μανιουαλ τα ιδια γραφει με αυτα που ανεβασε ο βασιλης και ο κωστας (φωτο)...οτι δηλαδη ειναι 3 συνολικα οι φλαντζες...ομως οταν ελυσα το οπλο βρηκα μια μεταλικη πισω στο κοντακι και μια πλαστικη φλαντζα να φοραει πανω...

Status
Not open for further replies.
Back