Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
και στο δικο μου μανιουαλ τα ιδια γραφει με αυτα που ανεβασε ο βασιλης και ο κωστας (φωτο)...οτι δηλαδη ειναι 3 συνολικα οι φλαντζες...ομως οταν ελυσα το οπλο βρηκα μια μεταλικη πισω στο κοντακι και μια πλαστικη φλαντζα να φοραει πανω...
θα μας δώσεις τα μαντολίνα στο χέρι εσύ .... χαχαχαχα
Ρε μήπως είχαν κολλήσει μεταξύ τους οι 2 πλαστικές ?

όχι κατά πάσα βεβαιότητα αναφέρεται σε χιλιοστα της μεγάλης κλίσης του κοντακίου
πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο (ΣΤΌΧΑΣΤΡΑ - ΚΆΝΝΗ)
δοκίμασε την C σε τέστ τσωρτσιλ και τα ξαναλέμε
Το έχω κάνει αν και δε χρησιμεύει σ εμένα γιατί ρίχνω μονοφθαλμα.. Εγώ βάζω σταθερό το όπλο και ρίχνω τωρσ να δω που βαράει. Και ρίχνει έτσι όπως είδατε στις φώτο.. Δράμια πάντως στα 40 μετρα μου βάζει από 3 έως 5 σε στόχους 40*40 χοντρικά. Σκάγια όμως με φουλ τα ρίχνει ψηλά στα 15 μέτρα περίπου 10 πόντους

Τράβα μια καθαρή φωτό στο σημείο ένωσης κοντακιού κορμού ... φαίνονται

Βαλε μια κοντινη φωτο το σημειο που ενωνεται το κοντακι με τον κορμο
δεν το εχω εδω το τφεκι....το μεσημερι..αφου εγραψα παραπανω...οταν ελυσα 2 φλαντζες υπηρχαν...μια μεταλικη και μια πλαστικη...και μεσα στο κουτι ανεβασα παραπανω φωτο και φαινεται ποσες ειναι συνολικα

δεν το εχω εδω το τφεκι....το μεσημερι..αφου εγραψα παραπανω...οταν ελυσα 2 φλαντζες υπηρχαν...μια μεταλικη και μια πλαστικη...και μεσα στο κουτι ανεβασα παραπανω φωτο και φαινεται ποσες ειναι συνολικα
μπορει να κολλησαν μεταξυ τους. Η φλαντζα του καστ ειναι πολυ λεπτη

Βρεθηκε.. Μεσα ειναι.. Δε θυμόμουν οταν αλλαξα απο b σε c
View attachment 55181

ο Τασος (@BIRDY ) να ανεβει στα ντεκς επειγοντως...Τασο κοιτα ρε λιγο μεσα στο κουτακι με τις κλισεις...εχεις και εσυ οτι και εγω ή μου στειλαν τις μισες;
Καλημέρα, πριν λίγο ξύπνησα καθώς γύρισα νωρίς απο ένα απόλυτα επιτυχημένο κυνήγι στο Χάρακα ( δεν είδα ούτε φτερό απο τρυγόνι)και την ξαναέπεσα. Είδα οτι τις βρήκες τελικά τις φλάτζες. Έβαλες τη C τελικά είδα άρα το κατέβασες λίγο απο οτι κατάλαβα;

Καλησπέρα, από ότι κατάλαβα βάζουμε τη c για να μην ψιλοντουφεκαει. Εγώ επειδή είμαι αριστερός έχω παρατηρήσει στις περισσότερες επωμισεις που έχω κάνει ότι το αριστερό μου μάτι ( κυρίαρχο) περνάει αριστερά από το κοντάκι και βλέπω την κουκιδα απο αριστερά. Ποια φλάντζα πρέπει να αλλάξω για να το διορθώσω αυτό ; Ευχαριστώ ( όπλο m2 )

Καλησπέρα, από ότι κατάλαβα βάζουμε τη c για να μην ψιλοντουφεκαει. Εγώ επειδή είμαι αριστερός έχω παρατηρήσει στις περισσότερες επωμισεις που έχω κάνει ότι το αριστερό μου μάτι ( κυρίαρχο) περνάει αριστερά από το κοντάκι και βλέπω την κουκιδα απο αριστερά. Ποια φλάντζα πρέπει να αλλάξω για να το διορθώσω αυτό ; Ευχαριστώ ( όπλο m2 )
Κι εγώ φίλε μ2 εχω κ ρίχνω με το αριστερό.. Βάλε τη csx.. Αυτή έβαλα κ εγώ ήρθα κέντρο μεν αλλά λίγο ψηλότερα του. Θα το φτιάξω κ αυτό. Φλατζα c ποιον και csx

Status
Not open for further replies.
Back