Για τι λαιμό η 70? Καμηλοπαρδαλη θα ριξει?Η ίδια είναι Tόλη η c και η d ... 65mm drop ... έχει και με 70 drop ?
Αστειο!!
Για τι λαιμό η 70? Καμηλοπαρδαλη θα ριξει?Η ίδια είναι Tόλη η c και η d ... 65mm drop ... έχει και με 70 drop ?
Αριστερός, με δεξιά επώμιση, με αριστερό όπλο και δεξί κυρίαρχο μάτι ...Εγώ που αν γυρίσω το όπλο αριστερά χάνω έλατο στα 5 μέτρα μένω μετεξαστεος?
Πως τον είδες ?Για τι λαιμό η 70?
Περιεργαψε μου ένα γουρούνι με 20 λέξειςΑριστερός, με δεξιά επώμιση, με αριστερό όπλο και δεξί κυρίαρχο μάτι ...
Είσαι σίγουρα κυνηγός ?
Μπερδεύτηκα άστο ...Περιεργαψε μου ένα γουρούνι με 20 λέξεις
Αριστερόχειρας με κυρίαρχο μάτι αριστερό αλλά ουδέτερο κοντάκι.
Αν το παρουμε αντικιμενικα η D δε κανει τιποτα παραπανω απ τη C γτ η τζαβετα βρισκει στο πλαστικο ενθετο του κοντακιουΗ ίδια είναι Tόλη η c και η d ... 65mm drop ... έχει και με 70 drop ?
Είναι και αυτό ... ίσως να μην έχει χώροΑν το παρουμε αντικιμενικα η D δε κανει τιποτα παραπανω απ τη C γτ η τζαβετα βρισκει στο πλαστικο ενθετο του κοντακιου
Σι σι σινιορε!!!!!!!!!Αν είσαι αριστερός με την σειρά θα βάλεις
C - SX - μεταλλική CSX
Αν είσαι δεξιός με την σειρά θα βάλεις
C - DX - μεταλλική CDX
Πάντα κοιτώντας από πίσω θα πρέπει να βλέπεις τα παραπάνω ... κοιτώντας από το πέλμα δηλαδή, βάζοντάς τα
Ειχε την Β και εβαλα την C παρεκλιση κεντρο drop 14-15cm πανω απο το κεντρο.Μιλαω με Κυργια μου στελνει σετ της D ριχνω 0-5 cm πανω απο το κεντρο οταν με το στοχαστρο βλεπω πανω στο σταυρο. Να σημειωσω με την B και τη C εβλεπα αναλογικα την πλατη της ριγας και με την αλλαγη της D καθολου μηδεν σημειο.Συμπερασμα το σετ της D στη δικη μου Μ2 εφερε τα πραγματα στη θεση τους συμφωνα με το σωματοτυπο τον δικό μου οπως με ειχε διαβεβαιωσει αρχικα και ο Κυργιας.Στο πεδιο θα κλειδωσει η οχι οριστικα το αποτελεσμα.Αν το παρουμε αντικιμενικα η D δε κανει τιποτα παραπανω απ τη C γτ η τζαβετα βρισκει στο πλαστικο ενθετο του κοντακιου
Εχω την εντυπωση οτι χρειαζεσαι Καλιμπρα για να ισιωσουν τα πραγματα.Αμα δωσουμε ομως τα δεδομενα σου φοβαμε θα καψει εγκεφαλο.Περιεργαψε μου ένα γουρούνι με 20 λέξεις
Αριστερόχειρας με κυρίαρχο μάτι αριστερό αλλά ουδέτερο κοντάκι.
Μια χαρά είμαι.Φαντασου το σκότωμα πάει γόνατο με εργοστασιακά τσοκακιαΕ
Εχω την εντυπωση οτι χρειαζεσαι Καλιμπρα για να ισιωσουν τα πραγματα.Αμα δωσουμε ομως τα δεδομενα σου φοβαμε θα καψει εγκεφαλο.
Αστειευτηκα λιγο Αλεξ μη με παρεξηγησεις και ξερεις οτι δεν κρινω συναδελφους ποτε.Μια χαρά είμαι.Φαντασου το σκότωμα πάει γόνατο με εργοστασιακά τσοκακια
Να αστειεύεσαι περισσότερο και ειδικά με εμένα Πέτρο.Δεν έχω τέτοια κολλήματα.Α
Αστειευτηκα λιγο Αλεξ μη με παρεξηγησεις και ξερεις οτι δεν κρινω συναδελφους ποτε.
Εγώ λέω να κάτσουμε την επόμενη φορά μαζί στον βατήρα.Αμα περάσει δισκάκι πάμε για ψάρεμα επιτόπου.Εγω λεω να βαλω αριστερη φλαντζα μπας και πετυχω τιποτα.
Μην γίνεσαι υπερβολικός....Μια χαρά είμαι.Φαντασου το σκότωμα πάει γόνατο με εργοστασιακά τσοκακια
Οκ.Μεχρι αστράγαλο?Μην γίνεσαι υπερβολικός....
Να μου πείτε Πότε για να το βιντεοσκοπησω!Εγώ λέω να κάτσουμε την επόμενη φορά μαζί στον βατήρα.Αμα περάσει δισκάκι πάμε για ψάρεμα επιτόπου.
Έτσι λέει και μετά θα σε πάει πρέσα.Να αστειεύεσαι περισσότερο και ειδικά με εμένα Πέτρο.Δεν έχω τέτοια κολλήματα.