Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Παιδια καλησπέρα εύχομαι για μια καλή και χωρις προβλήματα έναρξη για όλους μας. Αν μπορείτε να βοηθήσετε στο παρακάτω θέμα θα ήμουν υπόχρεος. Μετα απο τα υπέροχα κυνήγια που εχω κάνει με τα Benellakia μου θα ήθελα να πάρω και ενα όπλο αερίων ετσι για την αλλαγή μιας και δεν είχα ποτε. Σκέφτομαι την SX3 red performance εχει κάποιος κάποια άποψη για αυτο το όπλο πέραν της δυσκολίας στο καθάρισμα σε σύγκριση με τις Benelli που εχω. Ο αυλός είδα ειναι 18.8 εχω να κερδίσω κάτι;;; Γενικα σαν όπλο απο τους κατόχους εχει παρουσιάσει προβλήματα;; Το θεωρείτε μια τίμια αγορά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

τ οπλο ειναι σε γενικες γραμμες καλο χωρις προβληματα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πληρωσεις παραπανω τα κοκκινα πλουμια. παντως οποια και να επιλεξεις απο τη σειρα αυτη θα μεινεις ευχαριστημενος. παντως για να προλαβω καποια αλλα παιδακια θα σου ελεγα να κοιταξεις αεριων με καννη optima.δεν λεω εταιρεια αλλα αρχιζει απο b χεχεχε

Evripidi ευχαριστώ για την απάντηση αλλα τα Β.... Χαχαχαχαχα δεν τα πολυ παω δεν μου αρέσουν ενα πράγμα.... Η έλλειψη υπερυψωμένης ρίγας ειναι και αυτός ένας παράγοντας που με προβληματίζει... Όσο για τα κόκκινα πλουμια μου αρέσουν, ειμαι απο τους περίεργους που κοιτάει και την εμφάνιση πάντα με υποκειμενική άποψη.

ωραιος,αφου σ αρεσουν. ξεχασα ν αναφερω οτι θεωρητικα ναι με τον 18,8 εχεις να κερδισεις σε κατανομες και παραμορφωση σκαγιων

Last edited:
Γιαννη σε καταλαβαινω για την υπερηψωμενη ριγα... Κ εγω δεν ξερω πως θα μπορεσω να παω σε αλλο οπλο μετα τη σκοπευτικη γραμμη της Μ2...
Απο εκει κ περα, μαλλον δεν εχεις κ πολλες επιλογες με το κριτηριο που θετεις... Εμπειρια δεν εχω απο το οπλο προσωπικη, αλλα καποιοι που το εχουν μου ειχαν πει οτι εχει πολυ καλες τουφεκιες αλλα θελει επιμελεια στο καθαρισμα...

εμεις παλι εδω εχουμε εναν στο σκοπευτηριο που ριχνει με την sx3 με την ανθρακι βαση κι εχω δει και τουφεκιες στον πινακα και θεριζει αλλα οντως πρεπει να εισαι επιμελης στο καθαρισμα. ειναι πολυ τιμιο οπλο

Θελω παιδες την γνωμη σας για την αποκτηση ενος SKB 505
Μου ζητησαν το δικαννο που εχω το ΑΥΑ και επιπλεον 300€ για να μου δωσουν το skb που δεν το εχω δει , αλλα μου ειπαν οτι ειναι σχεδον καινουριο
Υπ' οψιν το δικαννο το δινω 700€
Θα ηθελα την γνωμη σας και αν καποιος εχει το συγκεκριμενο μοντελο ποζε αν ειναι οκ..!!

Μου ζητησαν το δικαννο που εχω το ΑΥΑ και επιπλεον 300€ για να μου δωσουν το skb που δεν το εχω δει , αλλα μου ειπαν οτι ειναι σχεδον καινουριο
Θα ηθελα την γνωμη σας και αν καποιος εχει το συγκεκριμενο μοντελο ποζε αν ειναι οκ..!!
Αργυρη σαν προσφατος κατοχος ενος skb εχω να κανω μονο θετικα σχολια εως τωρα αλλα αμα δεν το δεις απο κοντα οτι και να πουμε δεν εχει νοημα...τα 1000€ ισως και να ειναι καπως πολλα αλλα εσυ ξερεις για τα χρηματα που θες να διαθεσεις και ποσο κοστολογεις το οπλο σου

Καμία παγίδα και δεν αναφέρομαι σε οτιδήποτε πρόσθετο (σκάλισμα κλπ) αλλά για το μηχανουργικό κατασκεύασμα μόνο.
παγιδα σε εισαγωγικα φιλε , αν παμε στο μηχανουργικο μερος μονο τα αυτογεμη 200 ε το πολύ και τα ποζε τα ποιοτικα 300 , τα τουρκικα 100 ε το πολύ κοστος

Αργυρη σαν προσφατος κατοχος ενος skb εχω να κανω μονο θετικα σχολια εως τωρα αλλα αμα δεν το δεις απο κοντα οτι και να πουμε δεν εχει νοημα...τα 1000€ ισως και να ειναι καπως πολλα αλλα εσυ ξερεις για τα χρηματα που θες να διαθεσεις και ποσο κοστολογεις το οπλο σου
Ηλια στον καλκατζακο εχω δει και εχω επομισει το 705 και μου αρεσε , μου ηρθε καλα στο ματι αλλα και στο ζυγισμα του . Η αληθεια ειναι οτι το θελω ποιο πολυ για τον γιο μου σαν ξεκινημα , δεν ξερω ομως το μοντελο αυτο και αν ειναι πολλα τα χρηματα ακομα κι αν ειναι σε αριστη κατασταση...

Πρεπει να το δεις. Καλα οπλα αν και σε δικανα τα μονοσκανδαλα δεν μου αρεσουν προσωπικα παντα. Στα χρηματα παιξε;)

Ηλια στον καλκατζακο εχω δει και εχω επομισει το 705 και μου αρεσε , μου ηρθε καλα στο ματι αλλα και στο ζυγισμα του . Η αληθεια ειναι οτι το θελω ποιο πολυ για τον γιο μου σαν ξεκινημα , δεν ξερω ομως το μοντελο αυτο και αν ειναι πολλα τα χρηματα ακομα κι αν ειναι σε αριστη κατασταση...
Θεωρω οτι ειναι ενα πολυ καλο οπλο για να ξεκινησει....σιγουρα το 705 και το 805 θα εχουν καλυτερο ζυγισμα απο το 505...αλλα θα αποκτησει γερες βασεις ο γιος και με εμενα σωστο κοντακι!

Θεωρω οτι ειναι ενα πολυ καλο οπλο για να ξεκινησει....σιγουρα το 705 και το 805 θα εχουν καλυτερο ζυγισμα απο το 505...αλλα θα αποκτησει γερες βασεις ο γιος και με εμενα σωστο κοντακι!
Ανταλλακτικα υπαρχουν ? Ενα θεμα με τα ελλατηρια τυπου u που εχουν βρισκεις ?

Το τριήμερο που ήμουν στην Πάτρα πήγα στον Ρουμελιώτη ξέρετε γιατί, από εκεί είχα αγοράσει και το fausti btw, και ετσι όπως χάζευα είδα στην βιτρίνα με τα μεταχειρισμένα ένα verney carron sagittaire. Πλήρης απογοήτευση, κάπου είχα αναφέρει ότι είχα βάλει ένα τέτοιο στο μάτι, καμιά σχέση η ποιότητα κατασκευής με το robust. Μέταλλα ξύλα όλα μέτρια, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο ήταν κακομεταχειρισμένο τόσο πολύ αλλά δεν το περίμενα να μου κάνει τόσο κακή εντύπωση γαλλικό όπλο

Το τριήμερο που ήμουν στην Πάτρα πήγα στον Ρουμελιώτη ξέρετε γιατί, από εκεί είχα αγοράσει και το fausti btw, και ετσι όπως χάζευα είδα στην βιτρίνα με τα μεταχειρισμένα ένα verney carron sagittaire. Πλήρης απογοήτευση, κάπου είχα αναφέρει ότι είχα βάλει ένα τέτοιο στο μάτι, καμιά σχέση η ποιότητα κατασκευής με το robust. Μέταλλα ξύλα όλα μέτρια, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο ήταν κακομεταχειρισμένο τόσο πολύ αλλά δεν το περίμενα να μου κάνει τόσο κακή εντύπωση γαλλικό όπλο
Εννοείται ρε φίλε. Τα Robust (το λέει και το όνομά τους robust=ρωμαλέος) είναι αθάνατα όπλα...
Verney Carron δεν έχω δει εγώ από κοντά, έχει δει ο πατέρας μου σε κυνήγι και είχε τις ίδιες εντυπώσεις με αυτά που είπες.

Για μενα ντενεκες. Το σαγκριτε. Ποια ρομπουστ συγκρινεις τα παλια; αν ναι καμια σχεση με τα βερνυ καρον αλλα γενικα μη νομθζεις οτι λενε και τιποτα τα γαλλικα

Status
Not open for further replies.
Back