Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Τάσο όπως πάντα απολαυστικός ο κ. Nικήτας Kυπρίδημος. Αυτό όμως που θέλει να μας πει, ότι δηλαδή η εξέλιξη της τεχνολογίας δεν προσφέρει κάτι παραπάνω, δεν είναι απόλυτο. Το παράδειγμα με το ξυραφάκι είναι άστοχο γιατί υπάρχουν χιλιάδες άλλα παραδείγματα που δείχνουν ότι με την εξέλιξη έγινε η ζωή μας πιο εύκολη. Τι θα λέγατε να υπήρχε ένα κτήμα γεμάτο χόρτα και για να τα καθαρίσουμε αντί για χορτοκοπτικό για παράδειγμα μας έδιναν κόσα; .xm. :)
Σίγουρα πάντως υπάρχουν πολλά "τεχνολογικά επιτεύγματα" που αποδεικνύονται ανούσια και αποτυχημένα...
Δικιο εχεις,Χρηστο,για την εξελιξη και τα οφελη της!
Οσο για τα υπολοιπα που γραφει ο κυρ Νικητας,για 70αρες θαλαμες,ΔΥΟ σκανδαλες και σκαφτη ριγα.....ακουμπαει την καρδια μου!!

Θεοφραστεεεεεε θα σε πλακωσω στες μπυρεςςςς..smashfrak.
Γιατι με βασανιζειςςς
Το θελω τωραααα.
Γιατι να μην ειναι κυπρο.
Η τιμη πάντως που το δινει ειναι χαμηλη κ οπτικα δειχνει πολυ καλη κατάσταση.
Άστο Χρυσανθε θα το πάρω εγώ! .yel.

Ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει την BENELLI.. 828U BLACK
δεν έχω βρει ακόμα κριτικές για αυτό το όπλο αν πράγματι αξίζει τα λεφτά του
μπορείτε να βοηθήσετε αξίζει να το αγοράσει πως το βλέπετε σαν όπλο τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο
160218095433006-4.jpg
222_46.jpg
222222_4.jpg

μπορείτε να βοηθήσετε αξίζει να το αγοράσει πως το βλέπετε σαν όπλο τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο
160218095433006-4.jpg
222_46.jpg
222222_4.jpg
Απο αποψη αντοχης ο χρονος θα δείξει.. Εχει βαση απο αλουμινιο αλλα ατσαλινα ενθετα στον καθρεφτη. Το κοντακι έχει αρκετες ρυθμίσεις για να το φερει - προσεγγισει τα μετρα του. Δεν το χω επωμισει για να δω ζυγισμα.
Θα σου πουν και οι αλλοι περισσοτερα.

160218095433006-4.jpg
222_46.jpg
222222_4.jpg
μακρια. εδω στα χανια ενα που υπαρχει ηδη παρουσιασε προβληματα και αλλαχτηκε η σκανδαλη. πολυ ελαφρυ και πολυ υπερτιμημενο

Aρκετα ελαφρυ, αλλα εχω ριξει μονο 3-4 τουφεκιες και δεν μπορω να βγαλω ακρη. Το μαυρο ειναι πιο ομορφο οπτικα απο το νικελ. Εχει βγαλει ενα προβλημα στη σκανδαλη, αλλα αλλαχτηκε. Επειδη ειναι καινουριο, οτι παιδικες ασθενειες βγαλει, θα πρεπει να τις περιμενουμε σε βαθος χρονου.

Κ εμενα δεν με ενθουσιασε για την χρηματικη κατηγορια που παιζει... Απο αντοχη δεν εχω αποψη, εχει πολυ καλη εργονομια κ κατανομη βαρους, πολυ ωραια αισθησησ στα χερια κ στην επωμιση... Δεν μου αρεσε καθολου η αισθηση της σκανδαλης του...
Στα λεφτα του θα επαιζα σε κατι αλλο πιο "σιγουρο" μαλλον...

Κ εμενα δεν με ενθουσιασε για την χρηματικη κατηγορια που παιζει... Απο αντοχη δεν εχω αποψη, εχει πολυ καλη εργονομια κ κατανομη βαρους, πολυ ωραια αισθησησ στα χερια κ στην επωμιση... Δεν μου αρεσε καθολου η αισθηση της σκανδαλης του...
Στα λεφτα του θα επαιζα σε κατι αλλο πιο "σιγουρο" μαλλον...

σαν τι θα κοιτούσες Άρi ρίξε καμια γνώμη σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω

σαν τι θα κοιτούσες Άρi ρίξε καμια γνώμη σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω
Οι πιο συνηθισμενες κ σιγουρα ασφαλεις επιλογες στα 2200 περιπου ειναι Beretta και Browning αναλογα με το τι θα του αρεσει περισσοτερο σαν αισθηση στην επωμιση...

εδώ και καιρώ τριγυρίζει η ιδέα να αγοράσω πάλι ένα baikal ...
πρώτη σκέψη είναι το παλιόκαιρο BAIKAL IJ 26 που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον , μιας που δεν μοιάζει με τα 43 (είναι ποιο όμορφο το 26 για τα γούστα μου) και μου αρέσει η ιδέα το μηχανισμού με " "ελάσματα "
Επιπλέον έχω την εντύπωση οτι το 26 ειχε αυλούς 18,5 !! κάπου ειχε πάρει το μάτι μου μια φώτο .
**αν κάποιος το γνωρίζει θα ήθελα να μου πει .
η άλλη σκέψη είναι να βρω ενα ΤΟΖ34 το οποίο κ αυτό μου αρέσει για την διαφορετικότητα του, το βάρος σε σχέση με το mp27 , την σκανδάλη με " ελάσματα" και οτι το τσοκάρισμα είναι 2* 4* συνήθως . (αυλούς δεν ξέρω τι έχει)
αν κάποιος εχει εμπειρία για αυτά τα δύο όπλα θα μου είναι χρήσιμη .
*σημειώνω οτι δεν εχω τουφεκίσει ποτε με πλαγιόκαννο .. αλλα μου αρέσει πολύ αισθητικά .

σημειώνω οτι δεν εχω τουφεκίσει ποτε με πλαγιόκαννο .. αλλα μου αρέσει πολύ αισθητικά .
Σου έχω 2 διαθέσιμα οταν επιστρέψω, και ίσως και τρίτο;)
Το 26 με το 28 τι διαφορές έχουν?
έχω βρεί κι εγώ με 250€ ένα 58 και ενα καινούργιο με τσοκακια και τρώει ο κωλος μου .sarcastic.

εδώ και καιρώ τριγυρίζει η ιδέα να αγοράσω πάλι ένα baikal ...
πρώτη σκέψη είναι το παλιόκαιρο BAIKAL IJ 26 που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον , μιας που δεν μοιάζει με τα 43 (είναι ποιο όμορφο το 26 για τα γούστα μου) και μου αρέσει η ιδέα το μηχανισμού με " "ελάσματα "
Επιπλέον έχω την εντύπωση οτι το 26 ειχε αυλούς 18,5 !! κάπου ειχε πάρει το μάτι μου μια φώτο .
**αν κάποιος το γνωρίζει θα ήθελα να μου πει .
η άλλη σκέψη είναι να βρω ενα ΤΟΖ34 το οποίο κ αυτό μου αρέσει για την διαφορετικότητα του, το βάρος σε σχέση με το mp27 , την σκανδάλη με " ελάσματα" και οτι το τσοκάρισμα είναι 2* 4* συνήθως . (αυλούς δεν ξέρω τι έχει)
αν κάποιος εχει εμπειρία για αυτά τα δύο όπλα θα μου είναι χρήσιμη .
*σημειώνω οτι δεν εχω τουφεκίσει ποτε με πλαγιόκαννο .. αλλα μου αρέσει πολύ αισθητικά .
Για το ΤΟΖ 34 μπορω να σου πω οτι ειναι απο τα πιο ανθεκτικα με πολυ ωραια αισθηση. Το ειχα για πεντε χρονια και εχω μετανοιωση που το πουλησα.Το ειχα πρωτοδει σε ενα φιλο ο οποιος του ειχε αφαιρεσει τις ριγες , το ειχε κοντυνει και ειχε απενεργοποιηση τους εξολκεις.Δεν σου λεω για μενα,αλλα τα θηραματα που εχει παρει ο συγκεκριμενος φιλος ειναι ,,,,,,,,,,, . Μιλαμε για περδικες μπεκατσες λαγους.Μετα απο τοσα χρονια και φετος παλι με το ΤΟΖ θα παει.

Σου έχω 2 διαθέσιμα οταν επιστρέψω, και ίσως και τρίτο;)
Το 26 με το 28 τι διαφορές έχουν?
έχω βρεί κι εγώ με 250€ ένα 58 και ενα καινούργιο με τσοκακια και τρώει ο κωλος μου .sarcastic.
Ευχαριστώ Θεόφραστε .. θα πάρω την ευκαιρία όταν επιστρέψεις .well done.

το 28 που λές δεν το ξέρω ... το 26 ειναι αυτό
загрузить картинку в интернет

Status
Not open for further replies.
Back