Γιατί δεν υπάρχειΕυχαριστώ Θεόφραστε .. θα πάρω την ευκαιρία όταν επιστρέψεις
το 28 που λές δεν το ξέρω ... το 26 ειναι αυτό
загрузить картинку в интернет

Γιατί δεν υπάρχειΕυχαριστώ Θεόφραστε .. θα πάρω την ευκαιρία όταν επιστρέψεις
το 28 που λές δεν το ξέρω ... το 26 ειναι αυτό
загрузить картинку в интернет
καλορίζικο καλοτούφεκο ΑνάργυρεΠαιδια την εκανα την κουζουλαδα τελικα και προχθες παρηγγειλα το 686 sporting . Το μονο που εδενε τοσο καλα πανω μου σαν εσθηση μεταξυ και αλλων δυο που ειχα δει και μ' αρεσανε. Λοιπον και σκοπευτηριο και καρτερακια . Μπορει αυριο η μεθαυριο να το εχω στα χερια μου οπως μου ειπαν....!!
Εχω μια λαχταρα σαν little boy....sexy girl.
Καλριζικο φλε το εργαλειο με το καλο να ερθει στα χερια σου Αργυρη,,,,,,,,,,Παιδια την εκανα την κουζουλαδα τελικα και προχθες παρηγγειλα το 686 sporting . Το μονο που εδενε τοσο καλα πανω μου σαν εσθηση μεταξυ και αλλων δυο που ειχα δει και μ' αρεσανε. Λοιπον και σκοπευτηριο και καρτερακια . Μπορει αυριο η μεθαυριο να το εχω στα χερια μου οπως μου ειπαν....!!
Αργύρη καλορίζικο, να'σαι γερός να το χαρείς.Παιδια την εκανα την κουζουλαδα τελικα και προχθες παρηγγειλα το 686 sporting . Το μονο που εδενε τοσο καλα πανω μου σαν εσθηση μεταξυ και αλλων δυο που ειχα δει και μ' αρεσανε. Λοιπον και σκοπευτηριο και καρτερακια . Μπορει αυριο η μεθαυριο να το εχω στα χερια μου οπως μου ειπαν....!!
αργυρηΠαιδια την εκανα την κουζουλαδα τελικα και προχθες παρηγγειλα το 686 sporting . Το μονο που εδενε τοσο καλα πανω μου σαν εσθηση μεταξυ και αλλων δυο που ειχα δει και μ' αρεσανε. Λοιπον και σκοπευτηριο και καρτερακια . Μπορει αυριο η μεθαυριο να το εχω στα χερια μου οπως μου ειπαν....!!
76 ευριπιδη..αργυρητρομερη επιλογη φιλε μπραβο. καλοτουφεκο και να λειωσει στα χερια σου. φοβερο οπλο. για δωσε πληροφοριες. μηκος κανων?
εσυ παλι μολις ειδες beretta εμφανιστηκες. ολη μερα αφαντος. αντι να πεις κατι για τ αρβυλακια περιμενες τον αργυρη?Τετοιο οπλο δεν ειναι κουζουλαδα. Καλοριζικο
εισαι εκπληκτικα ωραιος. τωρα ζηλεψα76 ευριπιδη..
Αυτο το ....Τουτομου εεεε..!!!!εισαι εκπληκτικα ωραιος. τωρα ζηλεψα