Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Παιδια την εκανα την κουζουλαδα τελικα και προχθες παρηγγειλα το 686 sporting . Το μονο που εδενε τοσο καλα πανω μου σαν εσθηση μεταξυ και αλλων δυο που ειχα δει και μ' αρεσανε. Λοιπον και σκοπευτηριο και καρτερακια . Μπορει αυριο η μεθαυριο να το εχω στα χερια μου οπως μου ειπαν....!!
Εχω μια λαχταρα σαν little boy....sexy girl.
Καλορίζικο με υγεία και ασφάλεια! Περιμένουμε να μας πεις τιμή και κατάστημα.... :)

Παρα 15 €.....2000 απο καλκατζακο....
Σιγουρα θα ειναι απροβληματιστο(beretta ειναι) και εχω ακουσει επισης πολυ καλα λογια για τις καννες του,ειχα φτασει και εγω σχετικα κοντα στο συγκεκριμενο οπλο αλλα...

Σιγουρα θα ειναι απροβληματιστο(beretta ειναι) και εχω ακουσει επισης πολυ καλα λογια για τις καννες του,ειχα φτασει και εγω σχετικα κοντα στο συγκεκριμενο οπλο αλλα...
Αλλα..? Σε κερδισέ το SKB..?
Ηλια αλλα δυο οπλα μου αρεσαν με δευτερο επικρατεστερο το 705 ,το εβρισκα μονο σε 71καννες ,ομως εκλεισα στο 686 γιαγι στην επομιση το ενιωθα να μου ταιριαζει καλυτερα...,!

Αλλα..? Σε κερδισέ το SKB..?
Ηλια αλλα δυο οπλα μου αρεσαν με δευτερο επικρατεστερο το 705 ,το εβρισκα μονο σε 71καννες ,ομως εκλεισα στο 686 γιαγι στην επομιση το ενιωθα να μου ταιριαζει καλυτερα...,!
Αργυρη το skb μου αρεσε απο παλια αλλα δεν θα πηγαινα στα 2500€,η επωμιση του 686 και η λαβη του μου αρεσε πολυ το ζυγισμα του μου ηταν λιγο ξενο,ετυχε να βρω και το skb σε αυτη την τιμη και πηγα εκει!αντε να το ριξεις να μας επιβεβαιωσεις για τις καννες!

Τι κάννες έχει ρε παιδιά ή μάλλον για να συννενοηθουμε καλύτερα πως τα λένε τα τσοκ που φοράει, optima plus ή optima HP?

Με πρόλαβε η Beretta :) , ο λόγος που ρώτησα ήταν γιατί ήθελα να προτείνω στον Αργύρη να κάνει άλλο ένα έξοδο και να πάρει το skeet της Beretta αλλά τελικά δεν χρειάζεται :)
Φαντάζομαι ότι μιλώντας για skeet Beretta αναφερόμαστε αυτομάτως σε αρνητική σύσφιξη. Σωστά;

Δίνει δηλαδή μαζί με το όπλο skeet και lm; Πολύ ψαγμενος συνδιασμος. Επειδή όμως δεν κατάλαβα μπορείς να μου πεις όλες τις συσφιξεις που πάνε standard με το όπλο;

Δίνει δηλαδή μαζί με το όπλο skeet και lm; Πολύ ψαγμενος συνδιασμος. Επειδή όμως δεν κατάλαβα μπορείς να μου πεις όλες τις συσφιξεις που πάνε standard με το όπλο;
Οχι δεν δινει lm!το πηρα εχτρα εγω!τα στανταρ ειναι:cl,skeet,ic,m,im

Status
Not open for further replies.
Back