Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Με πρόλαβε η Beretta :) , ο λόγος που ρώτησα ήταν γιατί ήθελα να προτείνω στον Αργύρη να κάνει άλλο ένα έξοδο και να πάρει το skeet της Beretta αλλά τελικά δεν χρειάζεται :)
Φαντάζομαι ότι μιλώντας για skeet Beretta αναφερόμαστε αυτομάτως σε αρνητική σύσφιξη. Σωστά;
Νομιζω οτι ειναι το πιο σφικτο skeet!θα το τσεκαρω αυριο

Δεν σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο όπλο(προς το παρών:D) αλλά το βάζω εδώ.
Πήγα να επωμίσω κάποιες καραμπίνες και τις καλύτερες εντυπώσεις τις αποκόμισα από την A400 UNIKO και την Α5(δεν αναφέρω την Maxus διότι το έχω πει και στο παρελθόν ότι είναι από τα όπλα που έχω ξεχωρίσει).
Πολύ ωραία τουφέκια και τα δύο με πολύ καλό καταμερισμό του βάρους αλλά και πολύ καλά εργονομικά χαρακτηριστικά.
Πραγματικά μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση.
Από εκεί και πέρα είδα και το Super Poze Franchi Feeling Becaccia το οποίο επίσης είναι εξαιρετικό στην κατηγορία του.
Αν ασχολούμουν με κυνήγια φέρμας θα ήταν η επιλογή μου.

Ψάχνωντας έπεσα πάνω σε τούτο .
http://gunandknifeclassics.gr/i-ugartechea-bl-για-αριστερόχειρες/
Συμπαθητικό μου φάνηκε , εχει κανένας άποψη για αυτά τα ισπανικά δικαννα;
Πολύ καλή ευκαιρία φαίνεται Βαγγέλη, γενικά από ότι έχω διαβάσει έχει καλή ποιότητα σαν εταιρεία και απροβληματιστα όπλα ακόμα και στην οικονομική κατηγορία. Πολύ καλός πιστεύω ό συνδιασμός τον τσόκ του και οι αυλοι του 18,5 νομίζω σε αυτήν τη τιμή δύσκολο να βρεις κάτι παρόμοιο.

Εχω στην κατοχη μου ενα πλαγιοκαννο Baikal MP43,τσοκ 1* ,3*, καννες 71cm.Μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος. Σκεφτομαι να αγορασω ενα s.pose με τα εξης χαρακτηριστικα:
1. Ελαφρυ, για περπατητο
2. Δισκανδαλο
3. Απλοι εξωλκεις
4. Τσοκ κυλ/κυλ
5. Καννες 61cm
Διαθετω εως 1500€.
Γλυκοκοιταζω το verney carron becassier ,για να το παρω καινουριο.
Εχετε αποψη για το συγκεκριμενο s.pose ή να προτεινετε κατι αλλο;

baikal και κοψε το. Το VC το γλυκοκοιταζα κι εγώ και οταν επισα στα χέρια μου ένα, μεταχειρισμένο ομολογουμένως, μου φάνηκε κατσαρολι και το γουσταρα πολυ όπως το ειχα δει σε φωτογραφίες

Εχω στην κατοχη μου ενα πλαγιοκαννο Baikal MP43,τσοκ 1* ,3*, καννες 71cm.Μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος. Σκεφτομαι να αγορασω ενα s.pose με τα εξης χαρακτηριστικα:
1. Ελαφρυ, για περπατητο
2. Δισκανδαλο
3. Απλοι εξωλκεις
4. Τσοκ κυλ/κυλ
5. Καννες 61cm
Διαθετω εως 1500€.
Γλυκοκοιταζω το verney carron becassier ,για να το παρω καινουριο.
Εχετε αποψη για το συγκεκριμενο s.pose ή να προτεινετε κατι αλλο;

Κώστα δες το Franchi Feeling Becaccia....
Διαθέτει όλα τα χαρακτηρηστικά που ψάχνεις εκτός από τις δύο σκανδάλες.
https://www.hobbi.gr/spose-franchi-feeling-becaccia-p-11814.html
Το είδα από κοντά πριν λίγο καιρό και μου άρεσε πάρα πολύ.
Σε αυτή την κατηγορία το θεωρώ κορυφή.

baikal και κοψε το. Το VC το γλυκοκοιταζα κι εγώ και οταν επισα στα χέρια μου ένα, μεταχειρισμένο ομολογουμένως, μου φάνηκε κατσαρολι και το γουσταρα πολυ όπως το ειχα δει σε φωτογραφίες
Και αυτο που έχεις ειναι καλός υποψήφιος για τέτοια μετατροπή, απο την στιγμη που θέλεις 5* και στις 2 κάνες
Το Baikal το πήρα μεταχειρισμένο 300€. Σκέφτηκα τώρα να δοκιμάσω να πάρω καινούριο. Αν βέβαια δεν βρω αυτο που ψάχνω ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ τότε θα σκεφτω σοβαρά την προτασή σου!
Ευχαριστω όπως και ναχει.... :)

Last edited:

Γιώργο είναι απο τα οπλα που θα αγοραζα αύριο αν με επαιρνε οικονομικά το εχω επωμισει και μου άρεσε πολύ. Μηχανικη σκανδάλη spreader chocke από ρην μανα του μη αυτόματους εξωλκεις. Το μόνο αμφίβολο είναι η διάρκεια στον χρόνο λόγο σχετικα νεου μοντέλου

Γιώργο, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.
Όντως ειναι όπως το θέλω, χωρίς δυο σκανδάλες. Δεν το είχα παρατηρήσει πριν.
Θα το πιάσω απο κοντά , θα το επωμίσω και θα δούμε...
Ευχαριστώ...

Status
Not open for further replies.
Back