Τα σύγχρονα μέταλλα δεν έχουν θέμα Χρήστο.Τι λέτε για τη βάση αλουμινίου σε ποζέ; Είναι επίφοβη η "ελαφριά" κατασκευή σε σχέση με την καταπόνηση ενός ποζέ;
Έτσι και αλλιώς με ένα ελαφρύ όπλο δεν θα ρίξεις πάνω από 33-34 γραμμάρια.
Τα σύγχρονα μέταλλα δεν έχουν θέμα Χρήστο.Τι λέτε για τη βάση αλουμινίου σε ποζέ; Είναι επίφοβη η "ελαφριά" κατασκευή σε σχέση με την καταπόνηση ενός ποζέ;
Τα σύγχρονα μέταλλα δεν έχουν θέμα Χρήστο.
Έτσι και αλλιώς με ένα ελαφρύ όπλο δεν θα ρίξεις πάνω από 33-34 γραμμάρια.
Ορτυκι, μπεκάτσα =πολύ περπάτημα λίγες τουφεκιες.Εχω στην κατοχη μου ενα πλαγιοκαννο Baikal MP43,τσοκ 1* ,3*, καννες 71cm.Μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος. Σκεφτομαι να αγορασω ενα s.pose με τα εξης χαρακτηριστικα:
1. Ελαφρυ, για περπατητο
2. Δισκανδαλο
3. Απλοι εξωλκεις
4. Τσοκ κυλ/κυλ
5. Καννες 61cm
Διαθετω εως 1500€.
Γλυκοκοιταζω το verney carron becassier ,για να το παρω καινουριο.
Εχετε αποψη για το συγκεκριμενο s.pose ή να προτεινετε κατι αλλο;
καλά και όμορφα τουφέκια από τους βασιλιάδες του design ΙταλούςΚαλημερα στο τιμ
Για τα ceasar Guerini τι αποψη έχετε?
Υπάρχει κανένας κάτοχος να μας πει 2 κουβέντες? Στα ξένα φόρουμ βλέπω καλές κριτικές .
Ευχαριστώ για την πρόταση...Ορτυκι, μπεκάτσα =πολύ περπάτημα λίγες τουφεκιες.
Συνφωνω με το Γιωργο το φρανκι είναι μια καλή επιλογή αν όχι η καλύτερη λόγω τιμής και βάρους.
Εγώ θα πρότεινα και αυτό, λίγο ακριβότερο βέβαια στο ίδιο βάρος όμως και με διευρυμενους αυλους.
SELECT GOLD LIGHT BECASSE, Δίκαννο WINCHESTER-
http://www.kalkantzakos.com/Product/4049/-gold-light-becasse,-dikanno-winchester
Παρακαλώ Κώστα τίποτα, το έχω προτείνει και σε ένα φιλαράκι μου στο νησί που θέλει να βγάλει στην σύνταξη το παλιό μαροκι που κυνηγάει τώρα.Ευχαριστώ για την πρόταση...
Βαγγέλη benelli είναι δεν θέλει συστάσειςΒρήκα ένα Benelli montefeltro αριστερό που μου άρεσε αρκετά σαν αίσθηση, κομψό , λεπτό και με εύκολο ανέβασμα , είχε μια ιδιαιτερότητα βέβαια όταν το επώμισα καθώς ο ιδιοκτήτης του έχει φορέσει κοντάκι και πάπια πλαστικά με φουλ πιστολέ λαβή . Μετά τις πρώτες επωμίσεις πάντως ερχόταν εύκολα πάνω και νομίζω σωστά . Για να μην υπάρχει θέμα , υπάρχουν και τα ξύλινα μέρη του όπλου. Σκέφτομαι απο βδομάδα να πάω να το ρίξω κιόλας για να το δω στην πράξη.
Δεν ξέρω να ξεχωρίσω καινούργια παλιά, εχω φώτο πάντως.Βαγγέλη benelli είναι δεν θέλει συστάσειςκαι το μοντέλο που έχει πουλήσει πάαααρα πολύ
είναι η νέα σειρά montefeltro;;;;
η νέα σειρά στην πάπια από την δεξιά πλευρά έχει χαραγμένο το λογότυπο benelli
όχι βέβαια ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά είναι πιο ανανεωμένη με καλύτερο φινίρισμα και το κοντάκι της είναι πολύ κάλο σε αίσθηση στο grip περισσότερο
το λέω γιατί είχα και rafaello με πανέμορφα ξύλα κι όταν την έδωσα δεν τα άλλαξα γιατί της montefeltro ήταν πιο κυνηγετικά(σε πιάσιμο) θα έλεγα
παραδεκτό από μένα και 3 φίλους ο ένας σκοπευτής και γνώστης![]()
Μάριε Καλώς Ήρθες. Αν θέλεις μπορείς να μας πεις δυο κουβέντες για σένα εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-186#post-138946Φιλοι καλημερα. Ειμαι νεο μελος στο φορουμ και θα ηθελα την βοηθεια σας για αγορα καινουργιου οπλου. Πολλα εχω διαβασει και εχω ακουσει αλλα η επιλογη ειναι σοβαρο ζητημα και θελει προσοχη. Τα κυνηγια που κανω ειναι φασσα τριγονι παπια χηνα λιγοτερο ορτυκι και τσιχλα. Κυνηγω με μια 390 που μ εχει πεθανει στο βαρος και δεν μου τεριαζει η λαβη της. Η μαρκα που επελεξα ειναι benelli. Μπορω να διαθεσω εως 1500 ευρω. Αν μπορειται παρακαλω προτεινεται μου ορισμενα μοντελα για τη χρηση που θελω.
παρε τη m2 χωρις τη μακρια αποθηκη και δεν εχεις θεμα αλλα κι εγω που την εχω με μακρια παλι δεν εχω θεμα τουλαχιστον προς το παρον. παρα πολυ καλο οπλο. απλα αν παραγγειλεις m2 απαιτησε να ειναι με 18,4 αυλο.αλλα πραγματικα απαιτησε τοΔηλαδη δεν παιζει ζητημα με την παπια? Μου αρεσει σαν οπλο αλλα επειδη ειμαι λιγο ψιρας ρωταω. Που να οφειλεται εαν υπαρχει? Επισης μπορειται να μου πειτε για την κολομπο καποια πραματα?