Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
σε δοκιμες που εκανα με ολα τα aftermarket που ειχα στην διαθεση μου.....carlsons-kicks-patternmaster.....ειχε τις πιο αθλιες κατανομες και με πολλα κενα.....
Εγώ πάλι σε benelli cal 12 και cal 20 crio plus είδα μεγάλη διαφορά με τα εργοστασιακα τα Briley έδωσαν ποιο ομοιομορφες χωρίς κενά κατανομές το ίδιο και σε beretta mobil, δυστυχώς όμως τότε δεν είχα κάποιο άλλο after market διαφορετικής εταιρείας να κάνω κάποια σύγκριση.

εγω προσωπικα briley δεν προτεινω.....καλυτερα να κρατησεις τα μαμα.....
Κωστα το briley turkey ειναι με ραβδωσεις και κανει συγκεκριμενη δουλεια,δεν εχει σχεση με τα μαμισια,μιλαμε για super full τσοκ.Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στην συσφιξη του???

Κωστα το briley turkey ειναι με ραβδωσεις και κανει συγκεκριμενη δουλεια,δεν εχει σχεση με τα μαμισια,μιλαμε για super full τσοκ.Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στην συσφιξη του???
Τάκη σε αυτή την κατηγορία υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και προϊόντα από διάφορες εταιρείες και όσο το ψάχνουμε τόσο μεγαλώνει ο πονοκέφαλος της επιλογής κάποιου συγκεκριμένου λόγω διαφορετικών πατεντων από την κάθε εταιρεία.

δείχνουν τι δυνατότητες έχουν.....δεν πιάνονται οι Ιταλοί στο design κάποια στιγμή θα τα βγάλουν στην αγορά
http://www.benelli.it/el/concept/concept-2014

Status
Not open for further replies.
Back