Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Πρεπει να παρουμε και καταληλλα κικκινα ρουχα με αυτι το οπλο. Γοβιτσες κλπ; Ρε τι μας πλασαρουν;

αν θελουν κατι διαφορετικο ας παρουν νεροπιστολο πολυχρωμον
.yelling.
αμερικανιές εδώ έβγαλαν πρόεδρο τον Τράμπ ha haaa

ρε μαγκες εχω μια ιδεα. να βρουμε καποιον φραγκατο να σχεδιασει ενα ελληνικο οπλο σε χρωμα πρασινο ασπρο παραλαγης και να ονομαστει το μοντελακι τσιρωνης και ν αναλαβει τη διαφημιση ο βεργης. εγω παντως θα τ αγορασω τι νομιζετε?
.terror..vert funny.

Αυτό που βλέπω είναι ότι όσο πάνε τα κάνουν τα όπλα ποιο διαστημικά όλο γωνιωσεις, περίεργα κοψιματα, έντονες χρωματικές παραλλαγές , κομπιουτερακια και δεν ξέρω και γω τι. Μεγάλη κουβέντα δεν λεω γιατί κάποτε δεν μ'αρεσαν τα πλαστικά και τώρα έχω τρία αλλά όλα αυτά τα φουτουριστικα σχέδια μου φαίνονται κάπως.

Briley turkey απο εξωτερικο που προτεινετε???

Τακι σε τσοκ γαλοπουλας αν προοριζοταν για γαλοπουλα μπορεις να παρεις οτι θελεις. Αν θες πολυ σφιχτο τσοκ για πολυ μακρινες τουφεκιες παρε οτι μαρκα θελεις αλλα διαλεξε οπωσδηποτε τσοκ φρενου. Η ουρα στα συμβατικα τσοκ γαλοπουλας ειναι τεραστια.

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο όπλο μέχρι 2000ευρώ περίπου. Κυνηγάω λαγό περδικα μπεκάτσα φάσα τσίχλα... μέχρι τώρα κυνηγάω με μία καραμπίνα franchi al48 και με ένα πλαγιόκανο baical. Είμαι μεταξύ super pose και καραμπίνας... για super pose σκέφτομαι browning και για καραμπίνα benneli εσείς τι λέτε για ρίξτε ιδέες με βάση εμπειριών σας...

τα χρήματα που διαθέτεις είναι καλά και αρκετά για ένα πολύ καλό όπλο σύμφωνα με την αγορά
για super pose αναφέρεις browning όποτε η επιλογή είναι μονόδρομος και λέγεται 725 είτε σε κυνηγετικό είτε σε σκοπευτικό
σε καραμπίνα αναφέρεις benelli που σαν επιλογή είναι άριστη αλλά μοντέλα υπάρχουν 3-4 που θα σε καλύψουν....καλό είναι να επισκεφθείς 1 κατάστημα και να επωμίσεις δείς ποιό θα σου αρέσει και θα σου κάνει κλικ ;)
πληροφοριακά benelli rafaello new,montefeltro,m2,vinci,

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο όπλο μέχρι 2000ευρώ περίπου. Κυνηγάω λαγό περδικα μπεκάτσα φάσα τσίχλα... μέχρι τώρα κυνηγάω με μία καραμπίνα franchi al48 και με ένα πλαγιόκανο baical. Είμαι μεταξύ super pose και καραμπίνας... για super pose σκέφτομαι browning και για καραμπίνα benneli εσείς τι λέτε για ρίξτε ιδέες με βάση εμπειριών σας...
στο δικανο καλα τα πας.σε αυτογεμες ειδα στο σκοπευτηριο κι επωμισα κατι που μου αρεσε παρα μα παρα πολυ με φοβερη λαβη πιστολε και ωραια γραμμη σκοπευσης με τιμη στα 1400 ευρω.μερικοι θα με κραξουν αλλα θα τ ανεξω. λεγεται beretra a400 lite.μαυρη με συνθετικα μερη και απιστευτο πιασιμο. ειναι η πρωτη και μοναδικη α400 που μου αρεσε

Καταρχιν σκεψου αν θες ενα οπλο ελαφρυ ή βαρυ. Καρτερια φασας και τσιχλας κανεις με ενα βαρυ, ομως πολυωρα περπατητα ή περδικα δεν κανεις ευκολα. Αν θες ενα οπλο για ολα, θα πρεπει να το σκεφτεις αρκετα. γιατι το ελαφρυ θα ειναι αβολο και δυσαρεστο σε καρτερια που ριχνεις πολλες τουφεκιες, ενω το βαρυ επισης δυσαρεστο σε πολυωρο περπατημα για περδικα και ισως τσιχλα

Κωστα το briley turkey ειναι με ραβδωσεις και κανει συγκεκριμενη δουλεια,δεν εχει σχεση με τα μαμισια,μιλαμε για super full τσοκ.Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στην συσφιξη του???
Τακη επειδη το ειχα το μονο με ραβδωσεις που βγαζει η briley ειναι το difussion και ειναι διασπορεας..... Ολα τα αλλα τσοκακια που βγαινουν και ειδικα τα turkey ειναι τσοκ πολυ σφιχτων συσφιξεων και για χοντρα σκαγια

Καταρχιν σκεψου αν θες ενα οπλο ελαφρυ ή βαρυ. Καρτερια φασας και τσιχλας κανεις με ενα βαρυ, ομως πολυωρα περπατητα ή περδικα δεν κανεις ευκολα. Αν θες ενα οπλο για ολα, θα πρεπει να το σκεφτεις αρκετα. γιατι το ελαφρυ θα ειναι αβολο και δυσαρεστο σε καρτερια που ριχνεις πολλες τουφεκιες, ενω το βαρυ επισης δυσαρεστο σε πολυωρο περπατημα για περδικα και ισως τσιχλα
Ευχαριστώ πολυ για την αμεση απαντηση, κανω κ τα δυο κυνηγια απο πολυ νομιζω οτι εχω μια κληση προς τα βαρυα σκεπτομενος οτι σε μπηχτες τα ελαφρυα υστερουν και σε μια γρηγορη επωμιση για περδικα π.χ. Το μονο θετικο ειναι οτι δεν κουβαλας ή διαφορα οσον αφορα το κουβαλημα θεωρω μικρη οσον αφορα ομως το αποτελεσμα μεγαλη!

τα χρήματα που διαθέτεις είναι καλά και αρκετά για ένα πολύ καλό όπλο σύμφωνα με την αγορά
για super pose αναφέρεις browning όποτε η επιλογή είναι μονόδρομος και λέγεται 725 είτε σε κυνηγετικό είτε σε σκοπευτικό
σε καραμπίνα αναφέρεις benelli που σαν επιλογή είναι άριστη αλλά μοντέλα υπάρχουν 3-4 που θα σε καλύψουν....καλό είναι να επισκεφθείς 1 κατάστημα και να επωμίσεις δείς ποιό θα σου αρέσει και θα σου κάνει κλικ ;)
πληροφοριακά benelli rafaello new,montefeltro,m2,vinci,
Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση φιλε Μακη,απτο Γερασιμος; Τα εχω επωμισει και τα 725 και την powerbore ειμαι μεταξυ αυτων σκεφτομαι τα 350 ευρω επιπλεον που δεν τα λες κ λιγα για 725. Δεν εχω σουπερ ποζε κ κλεινω προς τα εκει. Το κοντακι στα 725 μεταξυ hunter και sporter ειναι ιδιο; Σε τι μηκος κανων; Να πεσω σε τιμη κ να παω για 525 ή για silver pigeon sporting beretta; Ολα μου καθονται νοστιμοτατα παντως...

Τακη επειδη το ειχα το μονο με ραβδωσεις που βγαζει η briley ειναι το difussion και ειναι διασπορεας..... Ολα τα αλλα τσοκακια που βγαινουν και ειδικα τα turkey ειναι τσοκ πολυ σφιχτων συσφιξεων και για χοντρα σκαγια
Κωστα το εχει ο φιλος και συγκυνηγος μου το briley turkey και πινει νερο στ ονομα του.Πολυ μακρινα σκοτωματα σε τσιχλα με σκαγια ν 9 !!!και εννοειται πως εχει μεσα ραβδωσεις ισιες,τωρα το γιατι δεν ξερω,παντως ειναι πολυ καλο!!αν καποιος φιλος το εχει και το πουλαει η εχει και πουλαει το anaconta long η strike ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα!!εννοειται σε σπειρωμα crio plus!!

Τακι σε τσοκ γαλοπουλας αν προοριζοταν για γαλοπουλα μπορεις να παρεις οτι θελεις. Αν θες πολυ σφιχτο τσοκ για πολυ μακρινες τουφεκιες παρε οτι μαρκα θελεις αλλα διαλεξε οπωσδηποτε τσοκ φρενου. Η ουρα στα συμβατικα τσοκ γαλοπουλας ειναι τεραστια.
Και ποια ειναι τα τσοκ φρενου Παυλο??ολοι τσοκ φρενου τα αναφερουν!!!

Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση φιλε Μακη,απτο Γερασιμος; Τα εχω επωμισει και τα 725 και την powerbore ειμαι μεταξυ αυτων σκεφτομαι τα 350 ευρω επιπλεον που δεν τα λες κ λιγα για 725. Δεν εχω σουπερ ποζε κ κλεινω προς τα εκει. Το κοντακι στα 725 μεταξυ hunter και sporter ειναι ιδιο; Σε τι μηκος κανων; Να πεσω σε τιμη κ να παω για 525 ή για silver pigeon sporting beretta; Ολα μου καθονται νοστιμοτατα παντως...
Οποιο και να παρεις ολα ειναι επιπλα μικρες οι διαφορες. Παντως με τοσα χρηματα θα πηγαινα σιγουρα πρωτα για s/p και μετα για καραμπινα...

Κωνσταντινε καλο αλλα ισως υπερβολη,για μπασιματα τσιχλα φασα το θελω!!
Οντως υπερβολή ειναι και τα extreme και τα Turkey chokes εκτος και αν καποιος κυνηγά λαγό η χήνες καινριχνει χοντρά σκάγια.... Εμενα οι δοκιμές μου έδειξαν οτι για να δουλεψει αυτο το τσοκ θελει χοντρά σκαγια

Status
Not open for further replies.
Back