Σιγά μην τον κουράζει ... τον μπέμπη !!!Αν ειναι βαρια μηπωε σε κουραζει στις πολλες επωμισεις.

Εδώ μιλάμε κυνηγά με Ρέμινγτον και με Μπαικάλ, η Μ2 τον κούρασε;;; !!!!!!!!!

Σιγά μην τον κουράζει ... τον μπέμπη !!!Αν ειναι βαρια μηπωε σε κουραζει στις πολλες επωμισεις.
μαυρη συνθετικη σαν του altair αλλα με 18,5 αυλο 71π. κανη και τσοκ optima plusΕυριπίδη όχι ότι δεν είναι καλό όπλο η 391 αλλά σκέφτεσαι να αποχωριστείς την m2; Τον έρωτά σου ρε φίλε;
Ποια 391 είναι;
τ οπλο το ξερω απ εξω κι ανακατωτα. εχω κανει αρκετα κυνηγια μ αυτο. δεν ξερει απο εμπλοκες και τουφεκια φαρμακιΝ'ακουσεις την καρδια σου!!
Και να την δοκιμασεις,αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα!![]()
302 ,remungron 1100 η 1187 πουληθηκε κι ενα rizziniΕυριπίδη θυμησε μου τι αλλα οπλα εχεις εκτος απο το ποζε και την 155..
Αν σου ερχεται,παρτο και φυγε!Τρεχοντας!δεν ξερει απο εμπλοκες και τουφεκια φαρμακι
Για μενα καλυτερα να υπαρχει και ενα πιο ελαφρύ οπλο στον οπλοβαστο. Βεβαια οσο πιο βαριες οι καννες τοσο καλυτερο swingΣιγά μην τον κουράζει ... τον μπέμπη !!!
Εδώ μιλάμε κυνηγά με Ρέμινγτον και με Μπαικάλ, η Μ2 τον κούρασε;;; !!!!!!!!!![]()
καλημερα σας. συντομα θα γινει μια ανταλαγη οπλου. ποια ειναι αυτη??εγινε μια προταση ν αλλαξω τη m2 με μια 391μαυρη συνθετικη ολιγον βαρεια βεβαια με 71π. κανη 18,5 αυλο και το βλεπω ζεστα το θεμα λογω του οτι ειμαι καρτεριτζης. τι λετε??
Ευριπίδη αν είναι να έχεις στον οπλοβαστο την Μ2 και σου "κάθεται"η 391 αφού όπως λες την έχεις κυνηγήσει μην το σκέφτεσαι......όραμαααααααα.......μαυρη συνθετικη σαν του altair αλλα με 18,5 αυλο 71π. κανη και τσοκ optima plus
Η Urika I ειναι? Optima καννη?μαυρη συνθετικη σαν του altair αλλα με 18,5 αυλο 71π. κανη και τσοκ optima plus
δεν θυμαμαι αν ειναι optima η κανη τα τσοκ ειναι optima plusΗ Urika I ειναι? Optima καννη?
χαχαχα και η αλλη μαυρο πιστολι ειναι. δεν αλλαζει το χρωμαΕυριπίδη αν είναι να έχεις στον οπλοβαστο την Μ2 και σου "κάθεται"η 391 αφού όπως λες την έχεις κυνηγήσει μην το σκέφτεσαι......όραμαααααααα.......
Κρίμα το μαύρο πιστόλι......![]()
Ευριπιδη πιστευω οτι κατα βαθος εχεις παρει την αποφαση σου απ αυτα που γραφεις πιο πανω.Εφοσον γουσταρεις πιο πολυ το beretta και μαλλον σου καθεται και καλυτερα απ το benelli,δεν το συζητω κανε αυτο που ζηταει η καρδια σου...εξαλλου δεν ζουμε χιλια χρονια,ας ευχαριστηθουμε και καποια πραγματα που μπορουμε.τ οπλο το ξερω απ εξω κι ανακατωτα. εχω κανει αρκετα κυνηγια μ αυτο. δεν ξερει απο εμπλοκες και τουφεκια φαρμακι