Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Ευριπο πιο είναι urika 2 η η πρώτη?, για τα κυνήγια σου είναι ιδανικό όπλο πρώτον είναι αερίων, λίγο βάρος παραπάνω καλό και αυτό, διευρυμενος αυλός πλεονεκτήματα, γενικά ρίχνεις πολλές τουφεκιες και αυτό το πακέτο νομίζω είναι εντάξει.
Για μένα είναι από τα ωραιότερα αυτογεμη της μπερεττα παντρεψε την παράδοση της σειράς α300 με το μοντέρνο.
Μια ένσταση έχω μόνο φίλε Ευριπο σε τι κατάσταση είναι όχι γιατί θα πάθει τίποτα beretta είναι, αλλά θα δώσεις όπλο της κουτας.
σε πολυ καλη κατασταση το ειχα σφησει την τελευταια φορα που το επιασα στα χερια μου. εξ αλλου θα το ξαναδω πριν το παρω αλλα ο συγκεκριμενος δεν κυνηγαει. πιο πολυ για το σπιτι την εχει.τωρα αν ειναι 1 η 2 δεν θυμαμαι

τ οπλο το ξερω απ εξω κι ανακατωτα. εχω κανει αρκετα κυνηγια μ αυτο. δεν ξερει απο εμπλοκες και τουφεκια φαρμακι

Και μην ακούω για εμπλοκες, τυχαίνει όμως αν πέσεις σε κάποιο ελαττωματικο από το εργοστάσιο αλλά σε όλες τις εταιρείες συμβαίνει. Και για να σε μπριζωσω λίγο κοίτα το πιτσιρικά τουφεκιδι δεν μασανε αυτά τα εργαλεία.
Κάποτε είχα δει και ένα βιντεάκι από Αργεντινή και στο συγκεκριμένο σαλέ είχε μόνο όπλα μπερεττα cal 20 ποζε και καραμπινες δεν θυμάμαι πόσα φυσίγγια έλεγε ότι εριχναν την μέρα απροβληματιστα για χρόνια, προσπαθώ να το βρω να το ποσταρω αλλά δεν?

υπάρχει ένα μεταχειρισμένο WINCHESTER ENERGY SELECT SPORTING με 76 cm κάννες σε πολύ καλή κατάσταση στα 1.200 ευρώ.

έχετε άποψη ???

Έχω ένα BERETTA S 687 EL GOLD PIGEON με 67 cm κάννες και είμαι πολύ ευχαριστημένος , απλά το λυπάμαι να το βγάζω στις βροχές και γενικά να το ταλαιπωρώ , γιατί το έχω από τον πατέρα μου , και δεν θέλω να το "χαλάσω".

το SELECT θα με ικανοποιήσει ή να ψάξω για BERETTA ?

κάθε βοήθεια και άποψη δεκτή. Ευχαριστώ.

προσωπικη αποψη λιωσε το beretta που εχεις λαι μην ψαχνεις αλλο οπλο. δεν χαλαει στη βροχη αν το φρονυιζεις μετα. μην σκεφτεσαι καν για κατο αλλο. και αν σκεφτεσαι παλι beretta να ειναι. πριν 7-8 χρονια πουλησα ενα 687 γιατι το λυπομουνα κι εγω κι ακομα το μετανοιωνω

Νομιζω οτι ειναι πολλα τα χρηματα για το οπλο.Υποθετω οτι εχει δουλεψει σε σκοπευτηριο με πολλες ντουφεκιες στο ενεργητικο του,αν διαπιστωσης οτι οντος ειναι ξεκουραστο αξιζει η αγορα του.
Aν το χεις καψουρευτει να το παρεις, εννοειται μετα απο ελεγχο.

Το οπλο της υπογραφης μου εχει παει κεντρικη Ελλαδα για κυνηγι, εχει φαει βροχες με το κουταλι, λασπες, κρυα, ζεστες, τα παντα ολα. Δεν με εχει απογοητευσει ποτε, και φετος θα του κανω το πρωτο σερβις. Επωμισε το το Winchester δες αν μπορεις να το ριξεις κιολας, αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ενα οπλο καλο. Αν εχει χρησιμοποιηθει καλα εννοειται.

Η μεταβαση απο τους 67 στους 76 ποντους θα σε προβληματισει λιγο, αλλα δε θα θες να γυρισεις πισω επειτα

σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
το 687 δεν θέλω να το πουλήσω , αλλά θέλω να μείνει έτσι άψογο όπως είναι τώρα , σαν κειμήλιο ένα πράγμα.
Το είχε αγοράσει ο πατέρας μου πριν σχεδόν είκοσι χρόνια ( πληρωμένο πολλά χρήματα ) και επειδή δεν του καθότανε καλά δεν το χρησιμοποίησε σχεδόν καθόλου.
αν είχε ρίξει 50 τουφεκιές είναι ζήτημα. Φέτος το πήρα εγώ , το έχω λατρέψει κυριολεκτικά , και πριν μερικές ημέρες είδα ότι έχουν γίνει μερικές γρατζουνιές στο κοντάκι και στεναχωρήθηκα.

Θέλω να το κρατήσω άψογο , και αυτό δεν γίνεται αν το όπλο κυνηγάει. Γιαυτό θέλω να πάρω ένα άλλο και είδα το select το οποίο δεν έχει δουλέψει σκοπευτήριο , για κυνήγι το είχε ο άνθρωπος , αλλά από ότι κατάλαβα του φαινότανε βαρύ και μακρύ και γιαυτό το πουλάει για να πάρει καραμπίνα .

και επειδή το 687 είναι "φονιάς" , μην πάρω κάτι που θα με απογοητέψει.

20ετίας 687;;;;;; ατσάλια που δεν έχουν τα σημερινά ίδιας σειράς,ξύλα ζυγισμένα που δεν υπάρχουν στα σημερινά,βάση σφυρήλατη και τελειωμένη στο χέρι κατά την εφαρμογή της πάνω στο όπλο και όχι CNC όπως τα σημερινά,της ίδιας σειράς λέω πάλι
να το κυνηγήσεις να το χαρείς και όλα φιάχνονται αν πάθει κάτι που δεν παθαίνει
τα ξύλα μπορείς να τα φιάξεις πολύ καλύτερα αφού το αγαπάς
κ υ ν ή γ α τ ο .hunter.

Last edited:
Θελω να αγορασω βαλιτσα μεταφορας για καραμπινα με κλειδαρια η συνδυασμο, καθοτι την προοριζω για ταξιδια με αεροπλανο.
Υπαρχει καμμια προταση απο την ελληνικη αγορα η να την ψωνισω στο εξωτερικο?

Θελω να αγορασω βαλιτσα μεταφορας για καραμπινα με κλειδαρια η συνδυασμο, καθοτι την προοριζω για ταξιδια με αεροπλανο.
Αυτές τις δύο έχω ξεχωρίσει Παύλο από όλες που κυκλοφορούν.

Cabela's Armor Xtreme Plus Single Long-Gun Case : Cabela's
http://www.cabelas.com/product/cabe...0/Ns-CATEGORY_SEQ_104368680?recordsPerPage=18

Negrini Shotgun Cases - Autoloader or Pump
https://negrinicases.com/shop/gun-cases/shotgun-cases/autoloader-pump/

20ετίας 687;;;;;; ατσάλια που δεν έχουν τα σημερινά ίδιας σειράς,ξύλα ζυγισμένα που δεν υπάρχουν στα σημερινά,βάση σφυρήλατη και τελειωμένη στο χέρι κατά την εφαρμογή της πάνω στο όπλο και όχι CNC όπως τα σημερινά,της ίδιας σειράς λέω πάλι
να το κυνηγήσεις να το χαρείς και όλα φιάχνονται αν πάθει κάτι που δεν παθαίνει
τα ξύλα μπορείς να τα φιάξεις πολύ καλύτερα αφού το αγαπάς
κ υ ν ή γ α τ ο .hunter.

Κυνηγησε το Beretta σου!!!!!!!:)
Μη το σκεφτεσαι καθολου!Τιμας το οπλο και τον πατερα σου!
Τα τουφεκια φτιαχτηκαν για χρηση....

τελικά , αντί να μου λέτε για το SELECT , μου λέτε για το 687..well done..well done..well done.

και με πείσατε .

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. .shake hands.

Εχω μια επωνυμη αλουμινιου αχρησιμοποιητη που ειχα αγορασει στις διαστασεις της πρωτης που εβαλες και σκεφτομαι να την δωσω καθως δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε.
Ειναι σαν αυτη εξωτερικα
41DUXWUC2gL.jpg

αλλα με μορφοποιουμενο εσωτερικο αφρο ο οποιος αγκαλιαζει το οπλο.
699219.jpg

Εχω μια επωνυμη αλουμινιου αχρησιμοποιητη που ειχα αγορασει στις διαστασεις της πρωτης που εβαλες και σκεφτομαι να την δωσω καθως δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε.
Ειναι σαν αυτη εξωτερικα
41DUXWUC2gL.jpg

αλλα με μορφοποιουμενο εσωτερικο αφρο ο οποιος αγκαλιαζει το οπλο.
699219.jpg
Ακόμα ποιο heavy duty η αλουμινίου και αθάνατη.

aπο εξωτερικό (αν στέλνει) δες το ευρωπαϊκό σαιτ .. πολύ καλές τιμές !!!
http://www.negrinisrl.com/en/product-category/cases-for-shotgun/semiautomatic-shotgun-cases/

εγώ για για το δίκαννο μου εχω αυτή ποιο κατω , μικρή , όμορφη και ποιοτική.. την ειχα παει απο τον Πειραιά στον alhagame σε προσφορά 75-80 ευρώ ανα δεν κάνω λάθος
http://www.negrinisrl.com/en/product/1605-i-st-2/
* θα σου έλα να μην πάρεις κάποια με θήκες για τσοκ καθώς τα εξωεργοστασιακά δεν χωράνε ανετα συνήθως κάθετα .. καλύτερα να έχεις τον χωρο καθαρό και βαζεισ εσύ το κουτάκι που θες με τα τσοκ.. εγώ το έκοψα και έκανα ενιαίο τον διαθέσιμο χόρο

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back