K
kastoras
Σσσσ... Τωρα παύση. Απολυτη σιγη!η γρια η κοτα εχει το ζουμι νικολη
![]()
Μιλισε ο γερωντας.
Σεβασμιε τα σεβη μου ha haaa
Σσσσ... Τωρα παύση. Απολυτη σιγη!η γρια η κοτα εχει το ζουμι νικολη
![]()
μωρη λουμπινα. ετσι ξηγιεσαι εεεε????Σσσσ... Τωρα παύση. Απολυτη σιγη!
Μιλισε ο γερωντας.
Σεβασμιε τα σεβη μου ha haaa
Ναι...Σκέφτομαι να αγοράσω........![]()
Δεν κατάλαβες Νίκο...εννοώ ότι το θέμα έχει τίτλο "Σκέφτομαι να αγοράσω" και καλό είναι να επανέλθουμε εκεί και τα αστεία μας ας τα συνεχίσουμε στην γωνιά!Ναι...
Οκ.overΔεν κατάλαβες Νίκο...εννοώ ότι το θέμα έχει τίτλο "Σκέφτομαι να αγοράσω" και καλό είναι να επανέλθουμε εκεί και τα αστεία μας ας τα συνεχίσουμε στην γωνιά!![]()
τι εγινε παληκαρι??παει η es 100?? περα απ αυτο τωρα μιλας για ΟΠΛΟ.το βαρος μη σε τρομαζει γιατι το ζυγισμα ειναι αλλο πραμα. οσον αφορα τη λαβη ναι σε περιοριζει αλλα αν εχεις σταθερη επωμιση δεν κανεις λαθος.αν σ αρεσει φτιαξε ρε φιλε κι ενα monte carlo κι εχεις το απολυτο οπλοΒασιλη μπορεις να τα διαγραψειςξεφύγαμε λιγο, οντως.
Κατα ποσο θα επιλεγατε skeetτοντουφεκο για γενικο κυνηγι;
71 εκ κανες 3.650κιλα ομως.
Beretta μαρκα.
Μπορει να ελαφρυνει απο τα ξυλινα μερη χωρις να χαλασει το ζυγισμα του; ΣΟΣ!
θα το επωμισω τις επομενες μερες απο κοντά. Εχει πολυ κλειστη λαβη πάντως...
Εχω ενα μικρο ταμπου μετα 2α χερια οπλα. Τωρα ομως που κοιταξα εχω βρει αρκετες επιλογές. Μια απο αυτες ειναι και το δικαννακι που ανεφερα.τι εγινε παληκαρι??παει η es 100?? περα απ αυτο τωρα μιλας για ΟΠΛΟ.το βαρος μη σε τρομαζει γιατι το ζυγισμα ειναι αλλο πραμα. οσον αφορα τη λαβη ναι σε περιοριζει αλλα αν εχεις σταθερη επωμιση δεν κανεις λαθος.αν σ αρεσει φτιαξε ρε φιλε κι ενα monte carlo κι εχεις το απολυτο οπλο
Αποστολη ήμουν κάτοχος για τέσσερα χρόνια του 682 Gold E σκητ με κάνες 71 και τσοκ σκητ. Είναι ένα απόλυτα εξειδικευμένο όπλο, με έντονο πιστολε κοντακι για απόλυτο έλεγχο απαραίτητο στο άθλημα του σκητ, με τέλειο ζυηγισμα. Το ειδικό αυτό τσοκ είναι δεσμευτικό γιατί υπερτερεί στις κοντινές βολές μέχρι τα 20-25 μέτρα, μέχρι εκεί όμως. Δεν κάνει για μακρινές βολές. Τώρα ποιος ο λόγος να μπεις στη διαδικασία να αφεραισεις ξύλο για να του αλλάξεις ζυηγισμα.Βασιλη μπορεις να τα διαγραψειςξεφύγαμε λιγο, οντως.
Beretta μαρκα.
Πολύ βάρος για γενικό κυνήγι.. δεν θα το προτιμούσαΒασιλη μπορεις να τα διαγραψειςξεφύγαμε λιγο, οντως.
Beretta μαρκα.
Καλημερα,Αποστολη ήμουν κάτοχος για τέσσερα χρόνια του 682 Gold E σκητ με κάνες 71 και τσοκ σκητ. Είναι ένα απόλυτα εξειδικευμένο όπλο, με έντονο πιστολε κοντακι για απόλυτο έλεγχο απαραίτητο στο άθλημα του σκητ, με τέλειο ζυηγισμα. Το ειδικό αυτό τσοκ είναι δεσμευτικό γιατί υπερτερεί στις κοντινές βολές μέχρι τα 20-25 μέτρα, μέχρι εκεί όμως. Δεν κάνει για μακρινές βολές. Τώρα ποιος ο λόγος να μπεις στη διαδικασία να αφεραισεις ξύλο για να του αλλάξεις ζυηγισμα.
πηγαινε επωμισε το και μετα το συζηταμεΚαλημερα,
Γιαννη ειναι με τσοκακια το συγκεκριμενο για αυτο μου μπηκαν ιδεες...
Άρα Αποστολη δεν είναι το καθαρόαιμο σκηταδικο. Εκτός και αν το κοντακι προέρχεται από σκητ όπλο. Πάντως το βάρος του είναι ένα θέμα γιατί δεν έχει το ζυηγισμα του 682 που " κρύβει " τα κιλά του.Καλημερα,
Γιαννη ειναι με τσοκακια το συγκεκριμενο για αυτο μου μπηκαν ιδεες...
Αποστολή είναι ωραίο όπλο η Vitoria απλή κατασκευή δοκιμασμένη και αξιόπιστη.. Αν θες ένα όπλο χωρίς πολλά φρού φρού που θα σου κάνει τα χατηρια θα καθαριζεται εύκολα και ότι χρειαστεί ποτέ θα το βρεις παρτο..Πηγα και το επωμισα σημερα. Το κοντακι στο υψος ειναι καλο. Η λαβη ειναι για μικρη παλαμη και οχι για τη δικια μου. 950 ευρω έχει. Μαζί με το μαμα στα 1100.ωραιο οπλο ειναι αλλα στις πολλες επωμισεις κουράζει. Σκεψου να το κουβαλας κιολας!
Επωμισα es 100 deluxe με 71 καννη και Benelli premium plus.
H vitoria σαφως καλύτερη σαν κατασκευή. Η benelli θυμισε αεροβολο πλαστικο. Δεν μου αρεσε καθολου.
Η ζυγαρια παει παλι στη vitoria.