Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Βασιλη μπορεις να τα διαγραψεις :) ξεφύγαμε λιγο, οντως.

Κατα ποσο θα επιλεγατε skeetτοντουφεκο για γενικο κυνηγι;
71 εκ κανες 3.650κιλα ομως.
Beretta μαρκα.
Μπορει να ελαφρυνει απο τα ξυλινα μερη χωρις να χαλασει το ζυγισμα του; ΣΟΣ!
θα το επωμισω τις επομενες μερες απο κοντά. Εχει πολυ κλειστη λαβη πάντως...

Παλικάρια να διευκρινήσω κάτι. Ο λόγος που σας λέμε να μην ξεφεύγετε από το θέμα του τίτλου είναι γιατί κουράζονται πολλοί αναγνώστες. Φανταστείτε να θέλει κάποιος να διαβάσει για το νέο μοντέλο ενός όπλου και ανάμεσα στα μηνύματα να παρεμβάλονται 20 μηνύματα άσχετα που κάνουν χιούμορ. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση όταν ξεφεύγουν τα μέλη απλά και εμείς πρέπει να βάζουμε ένα όριο. Αποστόλη δεν σβήνουμε μηνύματα χωρίς λόγο. Μόνο αν κάνουν κακό στο φόρουμ. Αυτά και συγνώμη για το off topic! :)

Beretta μαρκα.
τι εγινε παληκαρι??παει η es 100?? περα απ αυτο τωρα μιλας για ΟΠΛΟ.το βαρος μη σε τρομαζει γιατι το ζυγισμα ειναι αλλο πραμα. οσον αφορα τη λαβη ναι σε περιοριζει αλλα αν εχεις σταθερη επωμιση δεν κανεις λαθος.αν σ αρεσει φτιαξε ρε φιλε κι ενα monte carlo κι εχεις το απολυτο οπλο

τι εγινε παληκαρι??παει η es 100?? περα απ αυτο τωρα μιλας για ΟΠΛΟ.το βαρος μη σε τρομαζει γιατι το ζυγισμα ειναι αλλο πραμα. οσον αφορα τη λαβη ναι σε περιοριζει αλλα αν εχεις σταθερη επωμιση δεν κανεις λαθος.αν σ αρεσει φτιαξε ρε φιλε κι ενα monte carlo κι εχεις το απολυτο οπλο
Εχω ενα μικρο ταμπου μετα 2α χερια οπλα. Τωρα ομως που κοιταξα εχω βρει αρκετες επιλογές. Μια απο αυτες ειναι και το δικαννακι που ανεφερα.

Beretta μαρκα.
Αποστολη ήμουν κάτοχος για τέσσερα χρόνια του 682 Gold E σκητ με κάνες 71 και τσοκ σκητ. Είναι ένα απόλυτα εξειδικευμένο όπλο, με έντονο πιστολε κοντακι για απόλυτο έλεγχο απαραίτητο στο άθλημα του σκητ, με τέλειο ζυηγισμα. Το ειδικό αυτό τσοκ είναι δεσμευτικό γιατί υπερτερεί στις κοντινές βολές μέχρι τα 20-25 μέτρα, μέχρι εκεί όμως. Δεν κάνει για μακρινές βολές. Τώρα ποιος ο λόγος να μπεις στη διαδικασία να αφεραισεις ξύλο για να του αλλάξεις ζυηγισμα.

Beretta μαρκα.
Πολύ βάρος για γενικό κυνήγι.. δεν θα το προτιμούσα

Αποστολη ήμουν κάτοχος για τέσσερα χρόνια του 682 Gold E σκητ με κάνες 71 και τσοκ σκητ. Είναι ένα απόλυτα εξειδικευμένο όπλο, με έντονο πιστολε κοντακι για απόλυτο έλεγχο απαραίτητο στο άθλημα του σκητ, με τέλειο ζυηγισμα. Το ειδικό αυτό τσοκ είναι δεσμευτικό γιατί υπερτερεί στις κοντινές βολές μέχρι τα 20-25 μέτρα, μέχρι εκεί όμως. Δεν κάνει για μακρινές βολές. Τώρα ποιος ο λόγος να μπεις στη διαδικασία να αφεραισεις ξύλο για να του αλλάξεις ζυηγισμα.
Καλημερα,
Γιαννη ειναι με τσοκακια το συγκεκριμενο για αυτο μου μπηκαν ιδεες...

Καλημερα,
Γιαννη ειναι με τσοκακια το συγκεκριμενο για αυτο μου μπηκαν ιδεες...
Άρα Αποστολη δεν είναι το καθαρόαιμο σκηταδικο. Εκτός και αν το κοντακι προέρχεται από σκητ όπλο. Πάντως το βάρος του είναι ένα θέμα γιατί δεν έχει το ζυηγισμα του 682 που " κρύβει " τα κιλά του.

Πηγα και το επωμισα σημερα. Το κοντακι στο υψος ειναι καλο. Η λαβη ειναι για μικρη παλαμη και οχι για τη δικια μου. 950 ευρω έχει. Μαζί με το μαμα στα 1100.ωραιο οπλο ειναι αλλα στις πολλες επωμισεις κουράζει. Σκεψου να το κουβαλας κιολας!
Επωμισα es 100 deluxe με 71 καννη και Benelli premium plus.
H vitoria σαφως καλύτερη σαν κατασκευή. Η benelli θυμισε αεροβολο πλαστικο. Δεν μου αρεσε καθολου.
Η ζυγαρια παει παλι στη vitoria.

Πηγα και το επωμισα σημερα. Το κοντακι στο υψος ειναι καλο. Η λαβη ειναι για μικρη παλαμη και οχι για τη δικια μου. 950 ευρω έχει. Μαζί με το μαμα στα 1100.ωραιο οπλο ειναι αλλα στις πολλες επωμισεις κουράζει. Σκεψου να το κουβαλας κιολας!
Επωμισα es 100 deluxe με 71 καννη και Benelli premium plus.
H vitoria σαφως καλύτερη σαν κατασκευή. Η benelli θυμισε αεροβολο πλαστικο. Δεν μου αρεσε καθολου.
Η ζυγαρια παει παλι στη vitoria.
Αποστολή είναι ωραίο όπλο η Vitoria απλή κατασκευή δοκιμασμένη και αξιόπιστη.. Αν θες ένα όπλο χωρίς πολλά φρού φρού που θα σου κάνει τα χατηρια θα καθαριζεται εύκολα και ότι χρειαστεί ποτέ θα το βρεις παρτο..

Status
Not open for further replies.
Back