Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Aν παντως ημουν ευχαριστημενος απο το οπλο που ειχα, απο αποψη αξιοπιστιας και αποδοσης, και ηθελα δευτερο, στανταρ θα επαιρνα ενα ιδιο. Σκεφτητε μονο ποσα πλεονεκτηματα εχει αυτη η κινηση. Ιδια τσοκ, ιδια αποδοση, ιδια χρηστικοτητα. Το αλλο οπλο κανει παντα τη μεταβαση δυσκολη, ή τουλαχιστον περιεργη στην αρχη

Χρηστο για ποιο λογο θελεις δευτερη καραμπινα;την δικη σου θα την κρατησεις;το να χρησιμοποιεις δυο καραμπινες διαφορετικες την καθε φορα κρυβει κινδυνους.xm.
Ηλία την Vinci θα την κρατήσω,είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος από αυτό το όπλο,αλλα όταν πήρα την Vinci ήμουνα ανάμεσα σε αυτή και την maxus και μου έχει μείνει σαν αποθημενο επειδή μου άρεσε και αυτή πολλή.Ξερω πως είναι 2 διαφορετικά όπλα για αυτό είμαι ακόμα σε σκέψεις.....

Ηλία την Vinci θα την κρατήσω,είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος από αυτό το όπλο,αλλα όταν πήρα την Vinci ήμουνα ανάμεσα σε αυτή και την maxus και μου έχει μείνει σαν αποθημενο επειδή μου άρεσε και αυτή πολλή.Ξερω πως είναι 2 διαφορετικά όπλα για αυτό είμαι ακόμα σε σκέψεις.....
Και τα δυο ειναι εξαιρετικα αυτογεμη αλλα η αλλαγη απο το ενα στο αλλο θα σου δημιουργει θεματα στην σκοπευση....εγω ειμαι της αποψης ενα αυτογεμες και ενα δικαννο αλλα εσυ ξερεις καλυτερα....

Aν παντως ημουν ευχαριστημενος απο το οπλο που ειχα, απο αποψη αξιοπιστιας και αποδοσης, και ηθελα δευτερο, στανταρ θα επαιρνα ενα ιδιο. Σκεφτητε μονο ποσα πλεονεκτηματα εχει αυτη η κινηση. Ιδια τσοκ, ιδια αποδοση, ιδια χρηστικοτητα. Το αλλο οπλο κανει παντα τη μεταβαση δυσκολη, ή τουλαχιστον περιεργη στην αρχη
Εγώ πάλι πιστεύω ότι, αν έχουν όλα τα όπλα κοντάκι στα μέτρα μας, είναι όλα ίδια!

Oχι ακριβως Μυρο

Σκεψου ενα ελαφρυ δικανο με ενα καθαροαιμο καρτεροτουφεκο. Ιδιο κοντακι ισως, αλλα η κινηση του καθενος ειναι διαφορετικη. Εγω μιλουσα για ιδια οπλα, που να μπορεις πχ να εχεις ιδια τσοκαρισματα (και σπειρωματα), ιδια αισθηση στην επωμιση και στα χερια.

Ναι το έψαξα και εγώ απλά βλέπω πολλούς όταν τους βάζεις ερώτημα για Franchi affinity και m2 να διαλέγουν τη δεύτερη αν και δεν μπορώ να κατέβω τις ουσιαστικές του διάφορες πάντα για αριστερές μιλαμε

Ναι το έψαξα και εγώ απλά βλέπω πολλούς όταν τους βάζεις ερώτημα για Franchi affinity και m2 να διαλέγουν τη δεύτερη αν και δεν μπορώ να κατέβω τις ουσιαστικές του διάφορες πάντα για αριστερές μιλαμε
Καλημερα,
Μπες youtube και δες βιντεο συγκριτικα.
Μηχανικα ειναι παρόμοια, αλλαζει ελαφρως η ποιοτητα των υλικων. Προσωπικα θα επελεγα m2 αν ειμουν αναμεσα σε αυτες τις 2. Για καποιον λογο η wood δεν μου αρεσει καθολου αισθητικα. Η συνθετικη παλευεται.
Γουστα προσωπικά...

Σε αριστερή βγαίνει μόνο synthetic τώρα για τα υλικά που τους έπιασα και τις δυο είδα ότι είναι σχεδόν ίδιες και δεν έχουν τόσο μεγάλες διάφορες για να σε κάνουν να διαλέξεις την μια από την άλλη άσε και η έμποροι που λίγο τους ρώταγα μου είπαν ότι στην ουσία στην διαφορά χρημάτων που έχουν 200€ Είναι στην ουσία το comfort που έχει η m2 που αν δεν κάνω λάθος κάπου εκεί κυμαίνεται η τιμή του βέβαια βλέπεις και τη σου κάθεται καλύτερα γενικότερα καλά σχόλια έχουν και οι δυο και περισσότερο η Franchi που επίσης δεν μπορείς να αγνοήσεις και τα 7 χρόνια εγγύηση αν γίνει κάτι βέβαια δεν είναι παράγοντας αυτός αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει η στα 5 η στα 7 που δίνουν οι εταιρίες η να μη γίνει και τιποτα

Status
Not open for further replies.
Back