Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα μάγκες,λοιπον επειδη θέλω ενα δεύτερο οπλο και να είναι αεριων σκεφτομαι γιατην αγορά μιας browning maxus,όσοι συνάδελφοι έχουν αυτό το οπλο θέλω να μου πουν τις εντυπώσεις τους.....
καλησπέρα Χρήστο για ποιά έκδοση ενδιαφέρεσαι γιατί απ ότι ξέρω δεν είναι όλες διαθέσιμες αν θέλεις καινούργια :)

καλησπέρα Χρήστο για ποιά έκδοση ενδιαφέρεσαι γιατί απ ότι ξέρω δεν είναι όλες διαθέσιμες αν θέλεις καινούργια :)
Ναι μακη για καινουργια λέω,ειμαι ανάμεσα στην composite μαυρη και στην camo παραλλαγή.

Θετικα: ανάκρουση 0, κανη φωτιά λόγο κονου , εμπλοκες ελάχιστες και αν είναι πολύ ακαθαριστη , speed loading.
Αρνητικά: τα τσοκ είναι για σφαλιάρες, κάποια εξαρτήματα πχ γλώσσα και μοχλουδακι του cutoff είναι πολύ ψεύτικο υλικό , πράγμα που χαλάει την συνολική εικόνα του όπλου .

Ζυγισμα.. εξαρτάται σε ποιο ψηλους σωματοτυπους έρχεται καλύτερα σε αλλους δεν αρεσει ,δοκίμασε σε το πριν το πάρεις και αν έχεις την δυνατότητα δες και το συγκεκριμένο όπλο που θα πάρεις κάποιες έχουν έναν ελάχιστο τζόγο στην πάπια .

Θετικα: ανάκρουση 0, κανη φωτιά λόγο κονου , εμπλοκες ελάχιστες και αν είναι πολύ ακαθαριστη , speed loading.
Αρνητικά: τα τσοκ είναι για σφαλιάρες, κάποια εξαρτήματα πχ γλώσσα και μοχλουδακι του cutoff είναι πολύ ψεύτικο υλικό , πράγμα που χαλάει την συνολική εικόνα του όπλου .

Ζυγισμα.. εξαρτάται σε ποιο ψηλους σωματοτυπους έρχεται καλύτερα σε αλλους δεν αρεσει ,δοκίμασε σε το πριν το πάρεις και αν έχεις την δυνατότητα δες και το συγκεκριμένο όπλο που θα πάρεις κάποιες έχουν έναν ελάχιστο τζόγο στην πάπια .
Νίκο τα είπες όλα .congrats.

Ναι μακη για καινουργια λέω,ειμαι ανάμεσα στην composite μαυρη και στην camo παραλλαγή.

Σε ευχαριστώ φίλε νικο γιατις διευκρίνισεις.Το όπλο το ειχα δοκιμάσει πιο παλιά σε ενα κυνηγομαγαζο και μου καθόταν παρά πολυ καλά.

Καλησπέρα μάγκες,λοιπον επειδη θέλω ενα δεύτερο οπλο και να είναι αεριων σκεφτομαι γιατην αγορά μιας browning maxus,όσοι συνάδελφοι έχουν αυτό το οπλο θέλω να μου πουν τις εντυπώσεις τους.....
Χρήστο έχω και τα δυο όπλα. Ανήκω στους τυχερούς και η Vinci μου δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα,και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ αυτή .
Τη Maxus την κυνήγησα όλη την χρονιά φέτος . Δυο όπλα δυο διαφορετικοί κόσμοι. Μετά από ένα διάστημα εξοικιωσης άρχισε να δείχνει τα δόντια της. Τα aftermarket τσοκ τα θεωρώ απαραίτητα και πραγματικά απογειώνουν την απόδοση της.
Όσο αναφορά την αξιοπιστία της, ένας χρόνος πραγματικά απροβλημάτιστη χρήση.

Να συμπληρωσω οτι τζογο εχουν τα περισσοτερα ειδικα η ξυλινη εκδοση.το συνθετικο ειναι πιο σταθερο

Την εχει ο πατέρας μου τη maxus και ειναι οπως ακριβως τα ειπε ο φιλος Νικος πιο πανω. Στην ξυλινη version ονοματι hunter εχει ασημι μπασκουλα χρυση σκανδαλη. Μανιτζεβελη αρκετα, ελαφρια με πολλα καλουδια στη συσκευασια στοχαστρα κλπ εξτρα, πολυ χαμηλη ανακρουση απροβληματιστη λειτουργια καλη καννη, αλλα γενικα σαν κατασκευη δε μου γεμιζει και πολυ το ματι.Μετρια ξυλα και γενικα οχι κατι ιδιαιτερο απο φινιρισμα. Σκανδαλη παρολο που την διαφημιζε ελαφρωμενη, βαρια σχετικα ειδικα οταν τη συγκρινεις με Ιταλικα.Καλο οπλο συνολικα με εξυπνα συστηματακια speed loading- κουμπωμα παπιας με μοχλο κλπ. Λιγο που την εχω κυνηγησει δε μπορω να πω οτι μου αρεσε πιο πολυ απ το xlr5 που κατεχω απ το 2009.

Χρηστο για ποιο λογο θελεις δευτερη καραμπινα;την δικη σου θα την κρατησεις;το να χρησιμοποιεις δυο καραμπινες διαφορετικες την καθε φορα κρυβει κινδυνους.xm.

Status
Not open for further replies.
Back