Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
ζαχαρια μηπως κανεις καποιο λαθος?? ολα τα mp27 βγαινουν με 72,5 ποντους καννη εκτος του sporting που εχει 75.το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι καμμια φορα ο επιλογεας δεν δουλευει και δεν ριχνει τα φυσιγγια με κοντο καλυκα αλλα δεν με νοιαζει. πετρο το lamber ειναι οπλαρα και αν μπορεις να διαθεσεις κατι παραπανω παρε το sporting
Ευριπίδη και ώμος υπάρχουν εκδώσεις με 67,5 cm κάννη ακόμα και με 71cm και τσοκάκια (18,4 & μαγκνουμ) αντί για 72,5 που ξέρουμε, .πρέπει να έχουν έρθει εδώ τα τελευταία χρόνια .
**το 67,5 αν και σπανίζει να το βρει κανείς μεταχειρισμένο ... θα ήταν μανούλα για περπατητό με μερικές μετατροπές και ελάφρυνση !;)

Ευριπίδη και ώμος υπάρχουν εκδώσεις με 67,5 cm κάννη ακόμα και με 71cm και τσοκάκια (18,4 & μαγκνουμ) αντί για 72,5 που ξέρουμε, .πρέπει να έχουν έρθει εδώ τα τελευταία χρόνια .
**το 67,5 αν και σπανίζει να το βρει κανείς μεταχειρισμένο ... θα ήταν μανούλα για περπατητό με μερικές μετατροπές και ελάφρυνση !;)
χρηστο ευχαριστω πολυ για τη διευκρινιση.ομολογω οτι δεν το ηξερα γιατι τα περισσοτερα που βλεπω στα μαγαζια ειναι με 72,5.σαφως και με 67,5 για περπατητο ειναι λουκουμι

Καταρχήν να σας χαιρετήσω όλους και να σας ζητήσω την άποψη σας για αριστερή καραμπίνα μέχρι 1200€ κατά προτίμηση αδράνειας έχω δει την affinity και την m2 έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε η διάφορες σημαντικές μεταξύ τους ; Το μόνο που είδα διαφορετικό είναι ότι η m2 μου φάνηκε λίγο καλύτερο το κράτημα πάπιας όσο για το κοντάκι σίγουρα με ένα πέλμα θα μου έρθει καλύτερα λόγω μεγάλων χεριών το ίδιο και η affinity
Καλως ηρθες! σε αριστερες και αδρανεια που θες λιγες οι επιλογες.πιαστες ολες και δες τι σου ταιριαζει καλυτερα..το κλειδι ειναι το κοντακι..αναμεσα σε affinity και m2 θα επαιρνα m2 με 71 ποντους κανη,με το comfort και κοντη αποθηκη(μονο βαρος προσθετει η προεκταση και σε κακο σημειο)...
Εγω με κλειστα ματια θα πηγαινα εδω αν εβγαινε σε αριστερη: 1260€...
http://www.kalkantzakos.com/Product/4621/a5-composite-one-magnum-,-karampina-browning
Και η M2 αριστερη με comfort και κοντη αποθηκη στα 1100€

http://www.kalkantzakos.com/Product/3373/m2-comfort,-aristeri-karampina-benelli

Last edited:
Η αλήθεια είναι ότι το κοντάκι μου καθόταν καλύτερα στην m2 και σίγουρα περισσότερα αξεσουάρ αν χρειαστώ κάτι ,σε affinity το κοντάκι είναι κοντό χωρίς πέλμα δεν γίνετε και στην m2 την πάπια την ένιωθα πιο γεμάτη στο χέρι μου σκεφτόμουν αν διάλεγα affinity θα συνήθιζα την πάπια πέρα από αυτό η m2 έχει δυσκολία στο καθάρισμα λόγω ότι το ελατήριο είναι στο κοντακι; άσε που σκέφτομαι να κάνω την αγορά στην έκθεση σε ένα μήνα που σίγουρα θα την δίνουν πιο κατω

m2 και affinity καλά όπλα και τα 2 με την m2 πιο δοκιμασμένη πιο αγαπητή στον κόσμο
όπως είπαν πιο πάνω τις δοκιμάζεις και όποια σε κερδίσει την αγοράζεις ;)
προσωπικά αν πάς στην m2 θα έλεγα να προτιμήσεις το μοντέλο με την κοντή αποθήκη
επίσης αν μπορείς να πας λίγο παραπάνω οικονομικά κοίταξε και την fabarm xlr5 composite είναι αερίων βέβαια και προτιμάς αδράνεια αλλά το κοντάκι της λέει πολλά συν του ότι έχει διευρυμένο αυλό ;)
http://www.touris.eu/product/2888/karampina-fabarm-xlr-composite-left-

Η αλήθεια είναι ότι το κοντάκι μου καθόταν καλύτερα στην m2 και σίγουρα περισσότερα αξεσουάρ αν χρειαστώ κάτι ,σε affinity το κοντάκι είναι κοντό χωρίς πέλμα δεν γίνετε και στην m2 την πάπια την ένιωθα πιο γεμάτη στο χέρι μου σκεφτόμουν αν διάλεγα affinity θα συνήθιζα την πάπια πέρα από αυτό η m2 έχει δυσκολία στο καθάρισμα λόγω ότι το ελατήριο είναι στο κοντακι; άσε που σκέφτομαι να κάνω την αγορά στην έκθεση σε ένα μήνα που σίγουρα θα την δίνουν πιο κατω
Καλησπέρα φίλε μου, προσωπική άποψη στην επιλογή όπλου για μένα πάντως είναι πάνω απ όλα να το νιώθεις καλά πάνω σου. Το να επιλέξεις "αυτό αντί του άλλου" λόγω πχ ότι δέν θα μπορείς να καθαρίσεις το ελατήριο πιστέυω είναι πολύ εξεζητημένο. Εγώ έχω την comfort απο το 2008 και δεν το έχω καθαρίσει ποτέ, benelli=0 καθάρισμα. Πάντως σε αυτά τα χρήματα θα μπορούσες να πάς και σε ένα ποιοτικό μεταχειρισμένο με πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Κοίταξε καλή http://www.kalkantzakos.com/Product/3380/xlr-5-composite,-aristeri-karampina-fabarm αλλά δεν θα ήθελα αερίων ήδη έχω μια browning auto 5 light του 69 καινούργια μιας και ο παππούς δε πρόλαβε να τη χρησιμοποίηση ποτέ αλλά για δεξιόχειρες όχι ότι δε μπορώ να τη χρησιμοποιώ αλλά θα ήθελα να πάρω μια φορά αριστερή και καινούργια κούτα να μου φύγει ο καημος για αυτό θέλω τις γνώμες σας η αλήθεια είναι ότι η m2 μου καθόταν καλυτερα

Καταρχήν να σας χαιρετήσω όλους και να σας ζητήσω την άποψη σας για αριστερή καραμπίνα μέχρι 1200€ κατά προτίμηση αδράνειας έχω δει την affinity και την m2 έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε η διάφορες σημαντικές μεταξύ τους ; Το μόνο που είδα διαφορετικό είναι ότι η m2 μου φάνηκε λίγο καλύτερο το κράτημα πάπιας όσο για το κοντάκι σίγουρα με ένα πέλμα θα μου έρθει καλύτερα λόγω μεγάλων χεριών το ίδιο και η affinity
Fabarm xlr πολυ καλύτερη και απο τα δυο.αν ειχα λεφτά να πάρω καινουργιο οπλο αυτο θα επερνα αλλα λογο αγωρασ ρεμ.1100 μεταχειρισμενη αναβαλετε για 3/4Χρόνια.sarcastic..fiurius.

προσωπικα αν θα διαλεγα ενα αδρανειας θα επερνα breda,για τις 2 που αναφερει απο τι εχω δει εχουν ιδια συστηματα λειτουργια εχω δει βιντεο που αλαζει τα συστηματα απο m2 σε affinity για να την βελτιωσει για την πρακτηκη σκοποβολη

Status
Not open for further replies.
Back