Θα πρότεινα 692.Γαργαλιέμαι και για το 694...
Με τους βελτιωμένους εξολκείς.
Ο π λ ά ρ α.
Θα πρότεινα 692.Γαργαλιέμαι και για το 694...
Θέλει προσπάθεια για να καταλάβουμε τον λόγο που οι εταιρείες αλλάζουν πράγματα που αποδεδειγμένα,δουλεύουν.Θα πρότεινα 692.
Με τους βελτιωμένους εξολκείς.
Ο π λ ά ρ α.
Εάν είχε που νομίζω είχε τους ίδιους εξολκείς με το 690 field, έχουν ενα ρυθμιστή-βιδάκι που το γυρίζεις κι απο αυτόματοι γίνονται απλοί. Έχει όμως και λαστιχάκι για να φρενάρει μάλλον το βιδάκι κατω απ το κεφάλι του και να μην γυριζει ακούσια. Ελα ομως που όταν αυτα φθείρονται, μπορεί όταν λύνεις - δένεις το όπλο μπορεί να σου γυρίσει στο απλο. Εμένα μου το έκανε το 690, αν το ελυνα γρήγορα χωρις να το προσέξω, ο ένας έμενε μεσα γιατι είχε γυρίσει το βιδάκι. Μια μέρα έκατσα έβγαλα τους εξολκείς τελείως, άλλαξα τα λαστιχάκια και δεν το ξαναέκανε. Το ένα ήταν κομμένο.Θέλει προσπάθεια για να καταλάβουμε τον λόγο που οι εταιρείες αλλάζουν πράγματα που αποδεδειγμένα,δουλεύουν.
Σχεδιαστικά η στην ποιότητα των υλών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή.
Στην προκειμένη λέμε για τους εξολκεις.
Ποιος είναι ο λόγος που άλλαξαν,είχαν πρόβλημα και επανέρχεται η εταιρεία με ΒΕΛΤΙΩΣΗ του κομματιού που έχει πρόβλημα?
Γιατί δεν ακολούθησε την πεπατημένη στα σημεία που ΔΟΥΛΕΥΑΝ ?
Το νεότερο μοντέλο δεν πρέπει να έχει βελτιώσεις,σχεδιαστικά, εργονομικά,στην αντοχή,σε σχέση με το παλιότερο όμοιο?
Πως να μην απορεις?
Πιτσιρικας!!!
Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν αίσθηση στα χέρια το 692. Πιθανόν το 694 να θεωρείται καλύτερο μηχανικά.Επειδή εγώ δεν είμαι γνώστης ας μου εξηγήσει κάποιος τι παραπάνω έχει το 692 απ' το 694 . (Χωρίς ίχνος ειρωνείας η ερώτηση)
Σαν κάτοχος 692 μπορω να πω οτι είναι μαγείαΕμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν αίσθηση στα χέρια το 692. Πιθανόν το 694 να θεωρείται καλύτερο μηχανικά.
Συμφωνώ Μαστορα!Θέλει προσπάθεια για να καταλάβουμε τον λόγο που οι εταιρείες αλλάζουν πράγματα που αποδεδειγμένα,δουλεύουν.
Σχεδιαστικά η στην ποιότητα των υλών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή.
Στην προκειμένη λέμε για τους εξολκεις.
Ποιος είναι ο λόγος που άλλαξαν,είχαν πρόβλημα και επανέρχεται η εταιρεία με ΒΕΛΤΙΩΣΗ του κομματιού που έχει πρόβλημα?
Γιατί δεν ακολούθησε την πεπατημένη στα σημεία που ΔΟΥΛΕΥΑΝ ?
Το νεότερο μοντέλο δεν πρέπει να έχει βελτιώσεις,σχεδιαστικά, εργονομικά,στην αντοχή,σε σχέση με το παλιότερο όμοιο?
Πως να μην απορεις?
Μήν ξεχνάς κ το ελλάτωμα στην πάπια του 694 Λεωνίδα.Βασικό.Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν αίσθηση στα χέρια το 692. Πιθανόν το 694 να θεωρείται καλύτερο μηχανικά.
Αυτό πάλι!Μήν ξεχνάς κ το ελλάτωμα στην πάπια του 694 Λεωνίδα.Βασικό.
Άρη αν και δεν έχω πιεί τα βλέπω διπλά...Τι έκανα ρε γμτ..
Του έμεινε από τους ντουμπλεδες στο σκιτ!Άρη αν και δεν έχω πιεί τα βλέπω διπλά...
Χαχαχα! Καλό!!!Του έμεινε από τους ντουμπλεδες στο σκιτ!
Πατάει γρήγορα!
Μιλάς για τον μηχανισμό δύο σημείων ή για το σχήμα του ξύλου;Μήν ξεχνάς κ το ελλάτωμα στην πάπια του 694 Λεωνίδα.Βασικό.
Παρατηρήθηκε ράγισμα σε κάποια... και βγήκε βρώμα. Το πρόβλημα είναι ότι από κατασκευής δεν ήταν καλά σφιγμένες οι βίδες της πάπιας. Εγώ όπως το πήρα έγινα με lock tight μπλέ και τέλος. Δύο χρόνια τώρα...... Τώρα αν αύριο βγει κάτι........ Θεωρώ ότι εκεί αναφέρεται ο ΆρηςΜιλάς για τον μηχανισμό δύο σημείων ή για το σχήμα του ξύλου;
Έχω πάθει το ίδιο με άλλη μάρκα. Εμένα δεν ράγισε η πάπια αλλά λόγω τζόγου έσπασε το βιδάκι που συγκρατεί τον μηχανισμό στο ξύλο κι έτσι έμεινα με ....την πάπια στο χέρι τρεις μέρες πριν το παγκόσμιο στα Ψαχνά. Ευτυχώς ξηγηθηκε φίλος οπλουργός και έφτιαξε ίδια βίδα και μου την έστειλε.από κατασκευής δεν ήταν καλά σφιγμένες οι βίδες της πάπιας
Ποιες βιδες ειχαν το προβλημα κωστα;Παρατηρήθηκε ράγισμα σε κάποια... και βγήκε βρώμα. Το πρόβλημα είναι ότι από κατασκευής δεν ήταν καλά σφιγμένες οι βίδες της πάπιας. Εγώ όπως το πήρα έγινα με lock tight μπλέ και τέλος. Δύο χρόνια τώρα...... Τώρα αν αύριο βγει κάτι........ Θεωρώ ότι εκεί αναφέρεται ο Άρης
Τα Βιδακια που είναι μέσα στην παππια. Σφίξιμο κανονικό, όχι κάτι ιδιαίτερο,με lock tight μπλε και τέλος .Αν λασκαρουν με τις ντουφεκιες τζογαρουν και την ακούει η παππιαΠοιες βιδες ειχαν το προβλημα κωστα;
Μπορεις να βαλεις καποια φωτο;
Και που δημιουργιουν το ραγισμα;
Το επαθε φιλαρακι με νεο 694 και προς τιμην τους η μπερετα του το αλλαξε
Ενω αλλες εταιρειες σφυρουν αδιαφορα
Ρωταω για να τον ενημερωσω να βαλει κολλα στις βιδες στο νεο κοντακι