Εγω νόμιζα στην αρχή οτι ρίχνανε στο Σχιστό..Τους έκοψε τον βήχα ο Digw...ωωρε φίλε τοξοβολίες...
Eγω νομίζω ότι αυτός ο "φωτοβολίδας"που θα βγεί πρώτος,θα είναι γνωστός μόνο απ την μάνα του..Κάνω πρόβλεψη και λέω οτι θα κερδίσει ο Delmas ο Μάθιου
Τσιβί.FUJAIRAH MOUNTAIN CHAMPIONSHIP
http://www.multipullsoft.it/Live/showMatch?matchs=RY7XP455.111.149&live=True#
Ίσως και ο πιο δύσκολος αγώνας που έχει γίνει ποτέ..
Στοχοθέτης George Digweed..
Το να βλέπεις παγκόσμιους πρωταθλητές να βγάινουν με 13 και 14 πούλα σημαίνει πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εκει... Νομίζω μέχρι στιγμής ένας μέσος όρος πούλας είναι στο 18.
300.000€ σε έπαθλα.. Διανύουμε την δεύτερη μέρα του αγώνα..
Ο Ματαρέζε σε ένα story του έγραψε χαρακτηριστικά για ενα layout πως είναι το πιο δύσκολο που έχει παίξει ποτέ.. Στα γήπεδα που έκαναν 13 και 14 οι άλλοι δεν έχει παίξει ακόμα..
Δεν υπάρχει πιο δύσκολη τουφεκιά από την αργή μακρινήΤσιβί.
Αποστάσεις, ταχύτητες πιάτων ξέρουμε ;
Θα βρεθούν κάποιοι κακοπροαίρετοι να πουν ότι είναι κεραίες.View attachment 66654
Αν προσέξετε στη φωτό οι διοργανωτές ήταν ξεκάθαροι από την αρχή στο τι περίμενε τους σκοπευτές![]()
Αν βάλεις από πίσω και το ακυβέρνητο καράβι να παίζει είναι ταμάμ!View attachment 66654
Αν προσέξετε στη φωτό οι διοργανωτές ήταν ξεκάθαροι από την αρχή στο τι περίμενε τους σκοπευτές![]()
Στο 2ο 13/25 ο Bardou .....
Ελληνοαυστραλός. Πολύ καλό ντουφέκι. Και καλό παιδί.Ο α/α 23 με το ελληνικό επίθετο???
2ος Γκογκολάκης 3ος Μάκης .Στην 8άδα του τελικού skeet σήμερα στο κυπριακό grand prix πέρασαν
καί οι τρείς της εθνικής (Μάκης -Χαλκιαδάκης -Γκογκολάκης) αλλά έπρεπε
να φύγω καί δέν γνωρίζω τελικό αποτέλεσμα .
Να κάνεις 125/125 και να μην παίρνεις ούτε δίπλωμα... Skeet...
Πράγματι ......Να κάνεις 125/125 και να μην παίρνεις ούτε δίπλωμα... Skeet...