10:30 περιπουΗλία τι ώρα υπολογίζεις ; Εγω δεν έχω χαρτιά ( δελτίο σκοπευτή κλπ) . Αλλα θα ήθελα να περάσω έστω για έναν καφέ
Είναι ανοιχτό?
Ναι αλλά θέλει χαρτιά... Το πεντάφυλλο της ΓΓΑ και ΣΚΟΕ, και πρόσφατη ιατρική βεβαίωση .ναι είναι .
Δεν αρκεί μόνο το δελτίο. Μίλησα εγώ σήμερα με ΑΨΙΔΑ.αν έχεις δελτίο σκοπευτή θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα .
βέβαια ένα τηλεφωνάκι πριν δεν βλάπτει.
Πες μας και εμάς τι χρειάζεται?Θα είναι κανένας σήμερα κατά τις 3.00'-3.30';
Έφτιαξα τη χαρτούρα και λέω να πάω...
Εκτός από το δελτίο σκοπευτή που χρειαζόταν μέχρι τώρα, χρειάζεται και:Πες μας και εμάς τι χρειάζεται?
Ευχαριστώ πολύ.Εκτός από το δελτίο σκοπευτή που χρειαζόταν μέχρι τώρα, χρειάζεται και:
''ΓΓΑ Εντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών''συμπληρωμένο.
Δεν έχει θέση για υπογραφή γιατρού, είναι υπεύθυνη δήλωση του ιδίου . Εγώ είχα μαζί μου και πρόσφατη ιατρική βεβαίωση...
Ευχαριστώ πολύ.
Έχει δίκιο ο Παντελής, αυτό το ξέχασα. Τέλος πάντων εγώ τελείωσα σήμερα. Σύνολο ένα κατομπαλο και κάθε χρόνο ανανέωση νομίζω 60€ η 65€Εκτός από το δελτίο σκοπευτή που χρειαζόταν μέχρι τώρα, χρειάζεται και:
Δεν έχει θέση για υπογραφή γιατρού, είναι υπεύθυνη δήλωση του ιδίου . Εγώ είχα μαζί μου και πρόσφατη ιατρική βεβαίωση...
Το ότι δεν εχει θεση για υπογραφη γιατρου ισχυει, και ειναι αλλο ενα κωμικο στοιχειο στην υποθεση αυτη...Εκτός από το δελτίο σκοπευτή που χρειαζόταν μέχρι τώρα, χρειάζεται και:
Κάθε χρόνο μαζί με την ανανέωση του δελτίου χρειάζεται εκ νέου υπογραφή γιατρού στην κάρτα υγείας...Παιδια η καρτα υγειας του αθλητη καθε ποτε ανανεωνεται? Καθε οποτε ανανεωνεις το δελτιο?
Ισχύει ότι σου είπε ο Άρις.Παιδια η καρτα υγειας του αθλητη καθε ποτε ανανεωνεται? Καθε οποτε ανανεωνεις το δελτιο?