έρχομαι κι εγω βαριεμαι σπιτι
Last edited:
Εχεις καει στον ασπρο , θα σου φερω τσαι του βουνου οταν ερθωέρχομαι κι εγω βαριεμαι σπιτι
προτιμω ice tea εχει ζεστη!Εχεις καει στον ασπρο , θα σου φερω τσαι του βουνου οταν ερθω
προτιμω ice tea εχει ζεστη!
κι εγω χαρηκα που σας γνώρισα παιδια! να ριξουμε εννοείται στο κατω σταντ που ειναι λιγο πιο μακρινες οι βολες. σιγα τον σκοπευτη Μάνο, ολοι μας οταν δεν υπεραναλυουμε και ριχνουμε αυθόρμητα παμε καλαΣπύρο χάρηκα που σε γνώρισα και από κοντά χθες, όπως είπε και ο @george s k ήσουν χθες πολύ δυνατός. Την επόμενη φορά να κοιτάξουμε να ρίξουμε και παρέα να βλέπω να μαθαίνω
κι εγω χαρηκα που σας γνώρισα παιδια! να ριξουμε εννοείται στο κατω σταντ που ειναι λιγο πιο μακρινες οι βολες. σιγα τον σκοπευτη Μάνο, ολοι μας οταν δεν υπεραναλυουμε και ριχνουμε αυθόρμητα παμε καλα
'Στη φωτογραφία είναι : π.χ ο Μάνος, ο ___________ και ο ______________'Λεζαντα? Δλδ?
είναι ντροπιάρηδες ......................
Παρεμπιπτόντως, ωραίο άβαταρ!!!
Ρε έναν νέο (και νεαρό) είχατε στην παρέα και τον φάγατε στο μοντάζ;Τεραστια κουβεντα και απολυτα αληθινη!
Ετσι και εγω οταν ειμαι αγχωμενος , πιεσμενος, κουρασμενος βαραω πολυ μετρια, ξεαγχωτος και χαλαρος ξεφευγουν ελαχιστα!
Τελεια ολα προχθες παρα την πολυ ζεστη περασαμε υπεροχα!!!
ο Μανωλης μετα συνεχισε την προσπαθεια ευρεσης κονδυλιων για την αγορα ενος MERKEL με το ιδιο γυαλι στην Ομονοια....
Αοματος....
Τσαμπιονι ολο 25 εμαθα στον ασπρο μαζι με τον μερεντακια τον Σπυροναι , δένει με το γενικό σενάριο του forum ,για αυτό το έβαλα ................
Κωστα έκλεψες την παρασταση εσυ και σε ζηλευουν!!!!Ρε έναν νέο (και νεαρό) είχατε στην παρέα και τον φάγατε στο μοντάζ;
Προμηθευτκα ωτοασπιδες περιμένω να μου έρθει και το τσαντάκι(σαν το δικό σου)και τότε θα σου πω εγώ άγχος όταν θα ρίχνουμε δίπλα δίπλαΕτσι και εγω οταν ειμαι αγχωμενος , πιεσμενος, κουρασμενος βαραω πολυ μετρια, ξεαγχωτος και χαλαρος ξεφευγουν ελαχιστα!
τσαμπιόνι .......Τσαμπιονι ολο 25 εμαθα στον ασπρο μαζι με τον μερεντακια τον Σπυρο
Είναι της Οξφόρδης ο Μήτσος, για αυτό δεν τα πιανειςτσαμπιόνι .......
25 στον άσπρο ..........
μερεντάκιας Σπύρος ...........
αγαπητέ Δημήτρη , είναι πολύ πλούσιο το λεξιλόγιό σας , δυσκολεύομαι να σας παρακολουθήσω ......